- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Ben senin yerinde olsam sevinirim bebeğim yaşıyor mu korkusu yok o orda aeninle olduğuna dair bir kanıt iyi düşün olur muKızlaaaarrrrrrrr ilaç kullanmama rağmen mide bulantılarım hiç geçmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben senin yerinde olsam sevinirim bebeğim yaşıyor mu korkusu yok o orda aeninle olduğuna dair bir kanıt iyi düşün olur muKızlaaaarrrrrrrr ilaç kullanmama rağmen mide bulantılarım hiç geçmiyor
Bende ocakta kürtaj oldum kalbi durdu bebegim in canim .olmasa iyi ama oluyor malesef.. bi kizim var cok şükür bu 2.olacak nasip olursa.Rabbim korktugumuza ugratmasin insallah bizleriDaha önce boş gebelşk geçirdim o yüzden inanılmaz tedirginim ama çok güzel yazmışsın teşekkür ederim inşallah sağlıkla görürüz
Amin inşallah güzelimAralık annelerinden geldim kızlar. Hepiniz hepimizzzzz saglıkla alalım kucagımızaaa️️️️️️️
Aminn allah bağışlasınBende ocakta kürtaj oldum kalbi durdu bebegim in canim .olmasa iyi ama oluyor malesef.. bi kizim var cok şükür bu 2.olacak nasip olursa.Rabbim korktugumuza ugratmasin insallah bizleri
Benim oluyor 5 haftalıkken başladı kahverengi şeklinde 7. Haftaya gireceğim progestan kullanıyorum ama işe yaramıyor sanırım lekelenmem hala devam ediyor 2 gün önce iğne vuruldum vurulduktan sonra kan damladı iç çamaşırıma. Yaklaşık 2 haftadır lekeleniyorum çok korkuyorumMerhaba kızlarr
Lekenlenmesi olan var mı?
Off gerçekten rahat olmamız lazım ama insan görünce tedirgin oluyor. Benim ilk kez bugün oldu 4. HaftadaBenim oluyor 5 haftalıkken başladı kahverengi şeklinde 7. Haftaya gireceğim progestan kullanıyorum ama işe yaramıyor sanırım lekelenmem hala devam ediyor 2 gün önce iğne vuruldum vurulduktan sonra kan damladı iç çamaşırıma. Yaklaşık 2 haftadır lekeleniyorum çok korkuyorum
Devam ediyor mu peki? Ben 5+6da kese gördüm bebek yoktu 6+2 de gittim bebek göründü kalp atışı var o günü de iğne vuruldum kanamam oldu şuan bekliyorum yiyecek ekmeği varsa kendimizi aşağı da atsak naparsak yapak tutunur. Sizinkisi yerleşme kanaması olabilirOff gerçekten rahat olmamız lazım ama insan görünce tedirgin oluyor. Benim ilk kez bugün oldu 4. Haftada
Devamı gelmedi ama regl öncesi de olabilir diye endişe ediyorum ilerleyen saatlerde belli olur herhalde. Doktora gittiniz mi? Aynen dediğiniz gibi Allah nasip ettiyse gelecekler inşallah. Millet sabahlara kadar sokaklarda geziyor hopluyor zıplıyor yine doğuruyorDevam ediyor mu peki? Ben 5+6da kese gördüm bebek yoktu 6+2 de gittim bebek göründü kalp atışı var o günü de iğne vuruldum kanamam oldu şuan bekliyorum yiyecek ekmeği varsa kendimizi aşağı da atsak naparsak yapak tutunur. Sizinkisi yerleşme kanaması olabilir
Doktora 2 gün önce gittim zaten iğne vuruldumDevamı gelmedi ama regl öncesi de olabilir diye endişe ediyorum ilerleyen saatlerde belli olur herhalde. Doktora gittiniz mi? Aynen dediğiniz gibi Allah nasip ettiyse gelecekler inşallah. Millet sabahlara kadar sokaklarda geziyor hopluyor zıplıyor yine doğuruyor
Kanamadan sonra gittiniz mi diye merak etmiştim içinizi ferah tutun inşallah sakinlik en iyi ilaç sanırımDoktora 2 gün önce gittim zaten iğne vuruldum
Tahmini doğum tarihi yaş kaçıncı gebelik olduğuni yazarmisin canımMerhaba canım anneler. Bat 9 Mayıs. 12 Mayıs'ta kan verdim 481 beni de ekler misiniz
5+5 göründü sata göre 6+0 diCanım benim öncelikle sakin ol. Kaç+kaçtı doktora gittiğinde?
Hayırlı olsun
Herkesin süreci kendine özeldir canım lütfen kıyaslama kimseyle doktoruna güven. Stres yaşaman çok normal ama bunun seni ele geçirmesine izin verme, tadını çıkar mutluluğunun
Yel giriyor olabilir mi canım havalar daha sıcak değil ama kışın yükünü kalın elbiseleri kaldırdık usutuyo olabilirsin havluyu ütüyle ısıt ağrıyan bölgeye köy sogudukca havlu tekrar ısıt dene eğer iyi gelirse yel girmiş demektirKızlar hamile olduğumu öğrendiğimden beridir sol tarafimdaki böbreğim iş yapınca ya da ayakta durunca hep ağrıyor ve geçmiyor bazen 1 hafta bile ağrısı oluyor sizinde oluyormu hiç şuanda çok kötü ağrı var .doktora da gitmiştim hamile olduğumu bilmeden 1 hafta önce böbreklerinde bir sıkıntı yok demişti
Hiç sıkma canını, ben 6+0 gittiğimde hiç görmemiştim kalp atışını.Tahmini doğum tarihi yaş kaçıncı gebelik olduğuni yazarmisin canım
5+5 göründü sata göre 6+0 di
Yel giriyor olabilir mi canım havalar daha sıcak değil ama kışın yükünü kalın elbiseleri kaldırdık usutuyo olabilirsin havluyu ütüyle ısıt ağrıyan bölgeye köy sogudukca havlu tekrar ısıt dene eğer iyi gelirse yel girmiş demektir
Sağ taraf oğlan derlerKızlar sağ kasıkta ağrı hisseden var mı sürekli ?
İnşallah canım sen şuan kaç haftalıksinHiç sıkma canını, ben 6+0 gittiğimde hiç görmemiştim kalp atışını.
1 haftaya kadsr oynama normal diyorlar. Haftaya göreceksin merak etme