-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.761
Bende de durum aynı sizin gibi, doktora gidicem dahiliyeye mi gitmeliyiz bu değerlere baktırmak için?Olabilir , randevu ayarlayayim o zamansize etkisi oldu mu kullandıktan sonra .Doğumdan sonra sadece demir ilacı kullandım bitti
Baktım çok huysuzlandı saat 3.30 gibi verdim bir çay kaşıgi ateş yoktu ama belli agrısı vardı4. Ay doktora kontrolü yarın olacak. Boy kilo şu an bilmiyorum. Evde tartıda kaba taslak tartılıyoruz ama hani o hafta gram almış mı kaybetmiş mi diye baknak için.
Aşıları da pazartesi günü olacak. Aşıdan gelince calpol verdiniz mi?
Size de hayırlı cumalar bizim 4 ay aşımız haftaya olucak ben de memlekete geldim uçakla. uçak kalkmadan önce baya bir ağladı çok utandım ayağa kalkmama izin verselerdi gezdirir sustururum ama uçak kalkarken mecbur oturuyorsunHayirli cumalar arkadaşlarbaya oldu yazmayalı nasılsınız bebisleriniz nasıl neler yapıyorsunuz biz dün 4. Ay aşılarımızı vurulduk ates olmadı ama akşama dogru cok huysuzlandi birde 4. Ay ölçümlerimizi yaptı ebe kilomuz 6.450 boyumuz 64.bucuk boyumuzu ölçtükten sonra babasının kilisunu ve boyunu sordu sizdede sordularmi acaba neden sormus olabilir
Evet dahiliyeye aldım benBende de durum aynı sizin gibi, doktora gidicem dahiliyeye mi gitmeliyiz bu değerlere baktırmak için?
Aynıyız,iki tane emzik denedim ikisini de öğürdü.Uykusuzluk ve açlığa tahammül sıfır :) bizim aşı da haftaya 6 sında bakalimSize de hayırlı cumalar bizim 4 ay aşımız haftaya olucak ben de memlekete geldim uçakla. uçak kalkmadan önce baya bir ağladı çok utandım ayağa kalkmama izin verselerdi gezdirir sustururum ama uçak kalkarken mecbur oturuyorsunbebişin huyu düzeldi eski gaz sancıları yok artık daha rahatız sadece uyku ağlaması oluyor çok çığırıyor elini çok emiyor umarım alışkanlık yapmaz emzik almıyor öğürüyor emziğe
Farklı yerlere götürün benimki de öyleKızlar bu 4. Ay atağı neymiş ya böyleartık dayanamadım annemi çağırdım geldi şimdi bebeyi attım kucağına nefes almaya balkona çıktım. Asla uyumuyor, hep kucak ve oturmak istiyor. Çok az destekli oturmasına izin veriyorum, kaldırdığım gibi ağlamaya başliyor. 8:30 da gözlerini bi açtı, bu saat oldu maksimum toplamda bir saat uyumuştur. Oyun halısına bırakıyorum ağlıyor, dönmeye çalışıyor dönemeyince ağlıyor allahımm bir hunim eksik şu anda
Birde nerdeyse 1 ay sürecekmis biz daha yedinci günündeymisizKızlar bu 4. Ay atağı neymiş ya böyleartık dayanamadım annemi çağırdım geldi şimdi bebeyi attım kucağına nefes almaya balkona çıktım. Asla uyumuyor, hep kucak ve oturmak istiyor. Çok az destekli oturmasına izin veriyorum, kaldırdığım gibi ağlamaya başliyor. 8:30 da gözlerini bi açtı, bu saat oldu maksimum toplamda bir saat uyumuştur. Oyun halısına bırakıyorum ağlıyor, dönmeye çalışıyor dönemeyince ağlıyor allahımm bir hunim eksik şu anda
Ya havalarda çok sıcak dışarı çıkmaya kendim de korkuyorum bu sıcaktaFarklı yerlere götürün benimki de öyle
ÜhühhühüühühühühühühüüBirde nerdeyse 1 ay sürecekmis biz daha yedinci günündeymisiz
Evet etkisi oldu, birde saçımı kestirdim. Bu arada Calsiyumda kullanıyorum.Olabilir , randevu ayarlayayim o zamansize etkisi oldu mu kullandıktan sonra .Doğumdan sonra sadece demir ilacı kullandım bitti
Ben doğum sonrası kadın doğuma kontrole gittiğimde vermistim. Dahiliyede de oluyor, sağlık ocağında da oluyorBende de durum aynı sizin gibi, doktora gidicem dahiliyeye mi gitmeliyiz bu değerlere baktırmak için?
Benim kuvvetli hapşırınca oluyor, doktor kegel egzersizi önerdi, ayna tutup bakıyorum rahim hiç eskisi gibi değil şu an görünüyor,ondan sanırımKızlar selam, doğum sonrası idrar kaçırma durumu yasayan var mı aranızda? 3 ay önce Normal doğum yaptım. Doğumdan önce de bazen oluyordu. Bakıyorum bir gün hiç olmuyor, bazen de birçok kez kaçırıyorum altıma küçük çocuk gibi, özellikle gülerken oluyor. Tecrübe eden var mı ne kadar sürer ortalama acaba
Benim bebeğimde hep sesli ve cıvık kaka yapıyor bugün 4 kere çok gürültülü su gibi akan kaka yaptı anlamıyorum normal mi ama daha önce iki kere kaka testi verdik temiz çıktı sırf bu yüzden rota yaptırmadım çünkü çocuk ishalken bide rota yaptiramazdim zaten doktorda bı enfeksiyon birimine danis demistiSab simplex sabah akşam kullanıyorum, geceleri bile mide gazını çıkartmadan yatağa geri koymamaya çalışıyorum ama buna rağmen aşırı gazlı oğlum. Bugün tam 3 aylık oldu ama anlaşılan biraz daha sürecek.
Bir de benim bebeğim kaka yapacağı zaman çok huzursuzlanıyo yaparken de çok sesli ve cıvık bildiğiniz su gibi yapıyor(bağırsaklarından da ishalmiş gibi guruldama sesi geliyor). Sağlık ocağındaki hemşire normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor sizde de böyle bir durum var mı?
Bizimki koyu çakırBebeklerinizin göz rengi netleşti mi? Bizim hâlâ gri tonlarında netleşmedi
Mavi başladı şimdi grili yeşilli bişey ama kahverengi harelerde var sanırım ela gözlü yada açık kahve gözlü olcak daha değişir diyorlarBebeklerinizin göz rengi netleşti mi? Bizim hâlâ gri tonlarında netleşmedi