2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim bildiğim bacaklardaki bogumlar dikkate alınıyor simetrisine dikkat ediyorlar kollardakine bakılmıyor önemli bişey değildir bence ama kontrolünüz ne zamansa doktorunuza sorun

ben yanımda yatırıyorm bu yüzden çünkü besigine koydgum an uyaniyor

Benimki 3 gündür sabahlara kadar uyumuyor canım önceden yanımda memede uyurdu ya da hamakta sallıyorum uyuyor

Benim bildiğim bacaklardaki bogumlar dikkate alınıyor simetrisine dikkat ediyorlar kollardakine bakılmıyor önemli bişey değildir bence ama kontrolünüz ne zamansa doktorunuza sorun
Teşekkür ederim, bugün komşumla karşılaştım, bebeğimin kolunu farketti, çocuğunun bir kolunda iki boğum olduğunu büyüdükçe geçtiğini söyledi içimi rahatlattı,
bizim galiba dişler yoklamaya başladı çılgınca kaşınıyor, üstümüz başımız salya, kuzum sürekli ağlıyor, kakasını hafif ishal gibi yapıyor, iştahı bayağı azaldı, ayakta emziriyorum, hele biberonla mama vermek ayrı bir işkenceye dönüştü,

Kızlar bugün sarı akıntıdan dolayı hastaneye gittim. Doktor neo penotran forte fitil verdi. Emzirdiğimi bilerek verdi ama ilacın prospektüsünde ilacı aldıktan 24-48 saat içerisinde sütten kesilmesi gerektiği yazıyor. Kafam karıştı açıkcası. Kullanan ya da bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Kullanabilir miyim

Nasıl bir akıntı? Benim de çamaşırıma leke yapan bir akıntım var mogliflor vermişti doktor

Tırnak batması olduğunu nasıl anladınız bende keserken farkettim Serçe tırnağı uca doğru dar ve oval batık gibi geldi bana da , eğer batıksa nasıl çözülür ki?
Merhaba
Tırnak batıkları için doktorumun önerdiği Nailler tırnak kremini tavsiye ediyorum.
internettende sipariş verebilirsin.
Kesinlikle çok memnun kaldım,tırnak çekiminden kurtuldum.

Kızlar biz 3 aylık olduk, gaz problemi hala devam ediyor, sizde durum nasıl?
Neredeyse 4 aylık oldu. Gaz problemi kalmadı sayılır. Gün içinde bir kaç kez bacaklarını içeri itip uzatıyorum. Spor gibi yaptırıyorum. Çok bastırmadan tabii hafifçe. Zaten bebeğim oldukça hareketli. Kendi de sürekli bacaklarını hareket ettiriyor. Çok zorlanırsa sab simplex veriyorum. İnstagram'da bir doktor her beslenme sonrası mide gazını çıkartmaya çalışın. O da önemli demişti.

Mide gazını kucağıma alır almaz artık kendi çıkarıyor, eskiden ne kadar pat pat yapsamda çıkaramazdım,ama bağırsaklara hala iniyor demek ki, bizim daha zamanımız var anlaşılan, teşekkürler.

Kızlar biz 3 aylık olduk, gaz problemi hala devam ediyor, sizde durum nasıl?
Sab simplex sabah akşam kullanıyorum, geceleri bile mide gazını çıkartmadan yatağa geri koymamaya çalışıyorum ama buna rağmen aşırı gazlı oğlum. Bugün tam 3 aylık oldu ama anlaşılan biraz daha sürecek.

Bir de benim bebeğim kaka yapacağı zaman çok huzursuzlanıyo yaparken de çok sesli ve cıvık bildiğiniz su gibi yapıyor(bağırsaklarından da ishalmiş gibi guruldama sesi geliyor). Sağlık ocağındaki hemşire normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor sizde de böyle bir durum var mı?

Arkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok Aminnn

Evet aynı durum bizde de var Gaita testi verdik ve inek sütü alerjisi olduğunu söyledi Doktor. Bahsettiğiniz şikayetler devam edince çoklu besin alerjisi olabilir dedi doktor gastroentrolojşye sevk etti.

ben hep biogaia o bitince de maflor plus kullandım. aynı anlattığın gibi yapıyordu şu an daha az ıkınarak daha sessiz yapıyor. eskiden sabahları emer emmez yapıyordu geçen 1 gün
boyunca yapmadı bugün de hiç yapmadı. yani değişiyor hiç endişelenme

Sabsimlexi gaz damlası olarak vermişti doktor bize, bioga 1. Aydan sonra probiyotik olarak verdi

Canım oncelikle hayırla gelsin bebişin hani genellikle öğrenenlerin hemen göğüs hassasiyeti başlıyor ya benim çok geç başlamıştı. Tam hatırlamıyorum ama 9.10 11 12 . Haftalar olabilir. Yani iki aylıktan önce başlamamisti. Benim üçüncü gebeligimdi . Her gebelikte ayrı belirtiler yaşadım. Gönlünü ferah tut

Anladım canımm Çok teşekkür ederimm İNŞALLAH sağlıkla devam eder isteyenn herkesin senin benim çok Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…