- 28 Eylül 2009
- 1.930
- 2.044
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.721
Benim bildiğim bacaklardaki bogumlar dikkate alınıyor simetrisine dikkat ediyorlar kollardakine bakılmıyor önemli bişey değildir bence ama kontrolünüz ne zamansa doktorunuza sorunEki Görüntüle 3287837 kızlar bebeğimin sağ kolundaki tek boğum sol kolunda hiç yok, doktora sordum simetrik olabilir dedi, kontrol ettiğimde bir sorun yok gibi ama tedirgin oluyorum, siz böyle bir durumlar karşılaştınız mi?
ben yanımda yatırıyorm bu yüzden çünkü besigine koydgum an uyaniyorSiz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? Benimki hep emerek uyuyo çoğunlukla da yatagına koyunca uyanıyo. Gece de en gec 2 saatte bir emmeye uyanıyor. 4 ya da 5 te ayaktayız.
Bir de emzirip biraz mayışınca yatağa koyup yatağında uyutanlar varmış benimki hiç öyle dalmıyor.
Kaç aylık bebeğiniz benim ki 3aylik kendi tükürüğü boğazına kaçıyor öksürüyor biraz da havalar kuru sıcak klimalarda oksurturKızlar bebeği kuru öksüren var mı? Klimadan mı oluyor acaba kuruyor hava diye
Benimki 3 gündür sabahlara kadar uyumuyor canım önceden yanımda memede uyurdu ya da hamakta sallıyorum uyuyorSiz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? Benimki hep emerek uyuyo çoğunlukla da yatagına koyunca uyanıyo. Gece de en gec 2 saatte bir emmeye uyanıyor. 4 ya da 5 te ayaktayız.
Bir de emzirip biraz mayışınca yatağa koyup yatağında uyutanlar varmış benimki hiç öyle dalmıyor.
Teşekkür ederim, bugün komşumla karşılaştım, bebeğimin kolunu farketti, çocuğunun bir kolunda iki boğum olduğunu büyüdükçe geçtiğini söyledi içimi rahatlattı,Benim bildiğim bacaklardaki bogumlar dikkate alınıyor simetrisine dikkat ediyorlar kollardakine bakılmıyor önemli bişey değildir bence ama kontrolünüz ne zamansa doktorunuza sorun
Nasıl bir akıntı? Benim de çamaşırıma leke yapan bir akıntım var mogliflor vermişti doktorKızlar bugün sarı akıntıdan dolayı hastaneye gittim. Doktor neo penotran forte fitil verdi. Emzirdiğimi bilerek verdi ama ilacın prospektüsünde ilacı aldıktan 24-48 saat içerisinde sütten kesilmesi gerektiği yazıyor. Kafam karıştı açıkcası. Kullanan ya da bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Kullanabilir miyim
Sarı yoğun geliyorNasıl bir akıntı? Benim de çamaşırıma leke yapan bir akıntım var mogliflor vermişti doktor
Benim de öyleSarı yoğun geliyor
Tırnak batması olduğunu nasıl anladınız bende keserken farkettim Serçe tırnağı uca doğru dar ve oval batık gibi geldi bana da , eğer batıksa nasıl çözülür ki?
Merhabatıkla...
Neredeyse 4 aylık oldu. Gaz problemi kalmadı sayılır. Gün içinde bir kaç kez bacaklarını içeri itip uzatıyorum. Spor gibi yaptırıyorum. Çok bastırmadan tabii hafifçe. Zaten bebeğim oldukça hareketli. Kendi de sürekli bacaklarını hareket ettiriyor. Çok zorlanırsa sab simplex veriyorum. İnstagram'da bir doktor her beslenme sonrası mide gazını çıkartmaya çalışın. O da önemli demişti.Kızlar biz 3 aylık olduk, gaz problemi hala devam ediyor, sizde durum nasıl?
Mide gazını kucağıma alır almaz artık kendi çıkarıyor, eskiden ne kadar pat pat yapsamda çıkaramazdım,ama bağırsaklara hala iniyor demek ki, bizim daha zamanımız var anlaşılan, teşekkürler.Neredeyse 4 aylık oldu. Gaz problemi kalmadı sayılır. Gün içinde bir kaç kez bacaklarını içeri itip uzatıyorum. Spor gibi yaptırıyorum. Çok bastırmadan tabii hafifçe. Zaten bebeğim oldukça hareketli. Kendi de sürekli bacaklarını hareket ettiriyor. Çok zorlanırsa sab simplex veriyorum. İnstagram'da bir doktor her beslenme sonrası mide gazını çıkartmaya çalışın. O da önemli demişti.
Sab simplex sabah akşam kullanıyorum, geceleri bile mide gazını çıkartmadan yatağa geri koymamaya çalışıyorum ama buna rağmen aşırı gazlı oğlum. Bugün tam 3 aylık oldu ama anlaşılan biraz daha sürecek.Kızlar biz 3 aylık olduk, gaz problemi hala devam ediyor, sizde durum nasıl?
Evet aynı durum bizde de var Gaita testi verdik ve inek sütü alerjisi olduğunu söyledi Doktor. Bahsettiğiniz şikayetler devam edince çoklu besin alerjisi olabilir dedi doktor gastroentrolojşye sevk etti.Sab simplex sabah akşam kullanıyorum, geceleri bile mide gazını çıkartmadan yatağa geri koymamaya çalışıyorum ama buna rağmen aşırı gazlı oğlum. Bugün tam 3 aylık oldu ama anlaşılan biraz daha sürecek.
Bir de benim bebeğim kaka yapacağı zaman çok huzursuzlanıyo yaparken de çok sesli ve cıvık bildiğiniz su gibi yapıyor(bağırsaklarından da ishalmiş gibi guruldama sesi geliyor). Sağlık ocağındaki hemşire normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor sizde de böyle bir durum var mı?
ben hep biogaia o bitince de maflor plus kullandım. aynı anlattığın gibi yapıyordu şu an daha az ıkınarak daha sessiz yapıyor. eskiden sabahları emer emmez yapıyordu geçen 1 günSab simplex sabah akşam kullanıyorum, geceleri bile mide gazını çıkartmadan yatağa geri koymamaya çalışıyorum ama buna rağmen aşırı gazlı oğlum. Bugün tam 3 aylık oldu ama anlaşılan biraz daha sürecek.
Bir de benim bebeğim kaka yapacağı zaman çok huzursuzlanıyo yaparken de çok sesli ve cıvık bildiğiniz su gibi yapıyor(bağırsaklarından da ishalmiş gibi guruldama sesi geliyor). Sağlık ocağındaki hemşire normal dedi ama bana hiç normal gelmiyor sizde de böyle bir durum var mı?
ben hep biogaia o bitince de maflor plus kullandım. aynı anlattığın gibi yapıyordu şu an daha az ıkınarak daha sessiz yapıyor. eskiden sabahları emer emmez yapıyordu geçen 1 gün
boyunca yapmadı bugün de hiç yapmadı. yani değişiyor hiç endişel
Sabsimlexi gaz damlası olarak vermişti doktor bize, bioga 1. Aydan sonra probiyotik olarak verdiben hep biogaia o bitince de maflor plus kullandım. aynı anlattığın gibi yapıyordu şu an daha az ıkınarak daha sessiz yapıyor. eskiden sabahları emer emmez yapıyordu geçen 1 gün
boyunca yapmadı bugün de hiç yapmadı. yani değişiyor hiç endişelenme
Canım oncelikle hayırla gelsin bebişinArkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok Aminnn
Anladım canımm Çok teşekkür ederimm İNŞALLAH sağlıkla devam eder isteyenn herkesin senin benim çok AminnnCanım oncelikle hayırla gelsin bebişinhani genellikle öğrenenlerin hemen göğüs hassasiyeti başlıyor ya benim çok geç başlamıştı. Tam hatırlamıyorum ama 9.10 11 12 . Haftalar olabilir. Yani iki aylıktan önce başlamamisti. Benim üçüncü gebeligimdi . Her gebelikte ayrı belirtiler yaşadım. Gönlünü ferah tut