2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaşlar hamiş olanlar sağlıkla bebişlerini kucanıza alın hamiş olmak isteyenler de yakın zamanda hamiş kalıp bebeklerini kucaklasınlar Çok Aminnn🙏🦋🐬
Birşey merak ediyorum ben tüp bebekle hamile kaldım yarın İlk kontrolüm var Hcg değerlerim iyi geldi fakat göğüs ağrım olmuyor kafama takıldı henüz yeni ama göğüs ağrısı olmadan hamile kalıp 8. 9. Haftalarda Hassasiyeti başlayanlar varmı içim rahatlatmak için araştırıyorum regli dönemlerimdede ağrımazdı İsteyen herkesin de benimde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerin gelmesini yürekten diliyorum Çok Aminnn🙏🦋🐬
merhaba hayırlı olsun 😍😍 ben de tüp bebekle hamile kalmıştım 2.ay gibi başlamıştı göğüs dolgunluğu, hiç endişelenme. bazı gebeliklerde hiç olmuyor.

Sabsimlexi gaz damlası olarak vermişti doktor bize, bioga 1. Aydan sonra probiyotik olarak verdi
ay ben de ne damlalar alıp denedim 🙈 biogaia en iyi gelen oldu sanırım. düzenli kullandım iki kutu. üçüncü kutuyu da almışım ama kullansam mı bıraksam mı bilemedim

ay ben de ne damlalar alıp denedim 🙈 biogaia en iyi gelen oldu sanırım. düzenli kullandım iki kutu. üçüncü kutuyu da almışım ama kullansam mı bıraksam mı bilemedim
Sabsimpleks gazı kakayla çıkartıyordu bizde ve aşırı çok ıkındırıyordu Ama doktor önerdi diye bi kutu bitirdik, biogaiadan daha memnun kaldım bağırsak florasını düzenliyor hem, enfeksiyon olduğunda da kullanılıyormuş

merhaba hayırlı olsun 😍😍 ben de tüp bebekle hamile kalmıştım 2.ay gibi başlamıştı göğüs dolgunluğu, hiç endişelenme. bazı gebeliklerde hiç olmuyor.
Aminnn canımm İNŞALLAH bende de pek belirti yok bugün sabah midem hafif bulanıodu ama ilaçlardandır oda idrar rengim İlk pozitifi gördümde daha koyuydu mesela hafif açılmış ama 3,5 4 litre su içiyorum Bakalım teşekkür ederim arkadaşım şimdi kontrolüm var iyi haberlerle dönmeyi temenni ediyorum isteyen herkesinde iyi haberler almasını diliyorum Çok Aminnn🙏🦋🐬

Aminnn canımm İNŞALLAH bende de pek belirti yok bugün sabah midem hafif bulanıodu ama ilaçlardandır oda idrar rengim İlk pozitifi gördümde daha koyuydu mesela hafif açılmış ama 3,5 4 litre su içiyorum Bakalım teşekkür ederim arkadaşım şimdi kontrolüm var iyi haberlerle dönmeyi temenni ediyorum isteyen herkesinde iyi haberler almasını diliyorum Çok Aminnn🙏🦋🐬
bazı gebeliklerde hiç belirti olmaz kendini dinlememeye çalış🥰🥰 çok iyi yapıyorsun su çok önemli hem hamileyken hem doğumdan sonra ♥️ inşallah çok sağlıklı bir hamilelik ve doğum sizi bekliyor 💐

Selam kızlar, bizde sunnetimizi olduk. Çok kolay oldu bölgesel uyusturmayla yarım saat kadar sürdü. Sunnet oldugu gün ilk 4 saatte sonra 6 saatte bir calpol verdim. Her bez değişimin de de kremini sürüp kağıt bardak koyduk. 4. Gün banyosu yaptı, kucagimizada çok rahat tuttuk. Küçükken olması büyük kolaylık ve iyileşmesi daha hızlı. Yanliz doktor dediki deriyi geriye çekmeyi az yapmışsınız.
Ben kıza daha çok dikkat etmiştim. Yapisiklık olmasın diye bez değişiminde yanlardan aciyordum.

Arkadaşlar birrşey daha sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn🙏🦋🐬

Selam kızlar, bizde sunnetimizi olduk. Çok kolay oldu bölgesel uyusturmayla yarım saat kadar sürdü. Sunnet oldugu gün ilk 4 saatte sonra 6 saatte bir calpol verdim. Her bez değişimin de de kremini sürüp kağıt bardak koyduk. 4. Gün banyosu yaptı, kucagimizada çok rahat tuttuk. Küçükken olması büyük kolaylık ve iyileşmesi daha hızlı. Yanliz doktor dediki deriyi geriye çekmeyi az yapmışsınız.
Ben kıza daha çok dikkat etmiştim. Yapisiklık olmasın diye bez değişiminde yanlardan aciyordum.
hayırlı uğurlu olsun canım ♥️ bizim biraz zordu ya 🥴 ama şimdi iyi ki olmuş diyorum. ilk iki gün zorlandık.

Kızlar selam, doğum sonrası idrar kaçırma durumu yasayan var mı aranızda? 3 ay önce Normal doğum yaptım. Doğumdan önce de bazen oluyordu. Bakıyorum bir gün hiç olmuyor, bazen de birçok kez kaçırıyorum altıma küçük çocuk gibi, özellikle gülerken oluyor. Tecrübe eden var mı ne kadar sürer ortalama acaba 🫣

Kızlar selam, doğum sonrası idrar kaçırma durumu yasayan var mı aranızda? 3 ay önce Normal doğum yaptım. Doğumdan önce de bazen oluyordu. Bakıyorum bir gün hiç olmuyor, bazen de birçok kez kaçırıyorum altıma küçük çocuk gibi, özellikle gülerken oluyor. Tecrübe eden var mı ne kadar sürer ortalama acaba 🫣
Ay bende de idrar kaçırma var; gülsem, öksürsem, hapşursam altıma kaçırıyorum 🫣🤭
Bu arada doğum yapalı 4 ay oldu ilk 40 gün adet görmüştüm sonra hiç olmadım bende onu soracaktım, ne zaman düzelecek acaba bende mi anormallik🤔

Herkese merhabalar🐥 insallah herkesin bebisleri saglikli ve keyiflidir😍 dogum yaptigimdan beri firsat bulup yazamadim, bizim dana biraz hareketli cikti, hic bos birakmiyor sagolsun♥️ Ama ara ara girip okumaya calisiyorum, epey yararlandim yazdiklarinizdan😇 Acaba dis cikaran baskalari da var mi diye sorayim dedim:/ tam uc aylik oldugu gun ilk disimiz patladi, iki dis de cikti alttan. simdi 3,5 aylik oldu ama huzursuzluk devam, sanki hala kasiyor gibi. zaten ikinci ay huzursuzlukla gecti, biz daha bebise alisirken gazi mi var niye uyumuyor derken meger disi kasiniyormus😔 Simdi de uyutmakta cok zorlaniyorum. Ilk dogdugunda gunduz saatlerce uyuyan oglum artik pek nadir uyuyor, gece de sansliysak 12de ancak uyuyor. Siskinlik gorunmuyor ama ust disler de geliyor olabilir mi? Bu kadar pes pese mi cikar disler merak ettim:/

Merhaba 😊 Ben de sizlere birşey danışacaktım. Sütüm artık yeterli gelmiyor mama takviyesi yapacağız mecburen. Mama kullanan anneler hangi markayı kullanıyorsunuz?

Bir kaç gündür sanki benimde sütüm yetmiyor gibi geliyor. Bu ara 4. Atak döneminde. Emziriyorum 1 saat sonra yine emmek istiyor. Akşam iki ölçek mama veriyorum. Hepsini içiyor. Hipp mama kullanıyorum. Belki artık büyüyor doymuyor diye düşünüyorum.

Benim de saçlarım avuç avuç dökülüyor. İ mom latte, d vitamini kullanıyorum. Eskiden de saçım dökülürdü şimdi elimi sürmeye korkuyorum 😢

X