- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.781
Gazinin oldugu belirtiler neler? Yani huzursuzluk vs gibiKızlar biz 3 aylık olduk, gaz problemi hala devam ediyor, sizde durum nasıl?
Gittim tahlil verdim değerlerin gayet iyi dedi , vitamin eksikliğine bağlı dökülme değilmiş.istersen cildiyeye gidebilirsin dediBende de durum aynı sizin gibi, doktora gidicem dahiliyeye mi gitmeliyiz bu değerlere baktırmak için?
Ooo ben hamileliğinde çığlık cigliga iki kere aşırı korkmuştum birinde arabada böcek vardı aniden görünce kapıyı açıp koşturmaya başladımArkadaşlar birrşey daha sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn
Bizimde haftaya 4.ay aşıları korkuyorum atesden .2.ay asilarindan daha mı zor geçiyor. Bu arada son bir ayda kilo boy artışı ne kadardı yetersiz bulmuş anne sütünü. Kız bebek erkek bebeğe göre değişiyor değerler tabi ama genelde duyduğum bu ay az kilo alımı olduğu bu arada baş çevresi kaç çıktı soyledilermiKızım 4 ay kontrolü oldu. Bu ay farklı bir doktora gittik. Yeni doktor gayet ilgilendi. Şimdilik içime sindi.
Anne sütü ile yeteri kadar kilo almamış. Gün içinde anne sütüne ek formul mama vermeye karar verdik. Boyu ve baş çevresi normal.
4 ay aşılarını oldu. Doktor ateşi 38 olana kadar calpol verme. Bağışıklık sistemi mücadele etsin dedi. En son 37.7 olunca ılık duş aldırıp calpol verdim. İki gün çok huzursuz oldu. Sürekli ağrısı var gibi ağladı. 3. Gün normal rutine döndü.
Göz rengi hemen hemen bir aydır net kahverengi.
Bir kaç haftadır yüzüstü dönmeye çalışıyor. Döndüğü zaman mutlu oluyor. Nasıl bir içgüdü yüzüstü dönmek için ciddi uğraşıyor.
Ayaklarını keşfetti. Ayak parmaklarını ağzına götürmeye uğraşıyor. Sabah uyanırken bir bakıyorum daha gözlerini açmamış ama ayakları havada yakalamaya çalışıyor
Gazinin oldugu belirtiler neler? Yani huzursuzluk vs gib
Gece 4 den sonra asla uyuyamıyorumGazinin oldugu belirtiler neler? Yani huzursuzluk vs gibi
Kıvranıyor sürekli, karın üstü dizime yatırınca baya çıkarıyor alttan, önce alerji dediler şimdi gıda intöleransı diyor doktor acaba bu yüzden mi gazlı bilemiyorumGece 4 den sonra asla uyuyamıyorum
Canlmm teşekkür ederim aydınlattığın için o zaman böyle anlık saniyelik şeylerden birşey olmuyor Çok ŞÜKÜR İNŞALLAH isteyen herkesinde benimde bebişim sağlıkla ilerler sende bebeğini sağlıkla huzurla büyütürsün İNŞALLAH arkadaşımm Çok AminnnOoo ben hamileliğinde çığlık cigliga iki kere aşırı korkmuştum birinde arabada böcek vardı aniden görünce kapıyı açıp koşturmaya başladımdiğerinde 3.trimesterdi uyurken yere bişey düştü pat diye yine aşırı derecede korktum tabi aralarda irkildigim şeyler oldu yine hiç bişey olmuyor merak etmeyin
Bizimde haftaya 4.ay aşıları korkuyorum atesden .2.ay asilarindan daha mı zor geçiyor. Bu arada son bir ayda kilo boy artışı ne kadardı yetersiz bulmuş anne sütünü. Kız bebek erkek bebeğe göre değişiyor değerler tabi ama genelde duyduğum bu ay az kilo alımı olduğu bu arada baş çevresi kaç çıktı soyledilermi
Bizimki de birebir aynı anlattığınız gibi ama şu an 101günlük bu ara atak haftası olmaması gerekmiyor muyduBiz de atak dönemine girdik sanırım. 3 gündür sürekli kucakta durmak istiyor. Bıraktığım gibi ağlıyor. Dün gündüz 15 dakikalık periyotlarla uyudu,bıraktığım gibi uyandı hep.Gece uyuyor çok şükür de dinleniyoruz.
Bu 4. Ay atağı 4. Ayı doldurunca olmuyor muydu yaaKızlar bu 4. Ay atağı neymiş ya böyleartık dayanamadım annemi çağırdım geldi şimdi bebeyi attım kucağına nefes almaya balkona çıktım. Asla uyumuyor, hep kucak ve oturmak istiyor. Çok az destekli oturmasına izin veriyorum, kaldırdığım gibi ağlamaya başliyor. 8:30 da gözlerini bi açtı, bu saat oldu maksimum toplamda bir saat uyumuştur. Oyun halısına bırakıyorum ağlıyor, dönmeye çalışıyor dönemeyince ağlıyor allahımm bir hunim eksik şu anda
Ben de bundan supheleniyorum. Hangi gidaya olabilecegini dusunuyorsunuz? Baska belirtiler yok mu? Bizim bazi gunler oluyor bu. O gun emmek de istemiyor cok zorlaniyorum. Kusuyor arada bir cok huysuz oluyor. Ama kaldirip gezdirince ses yok oyle iyi oluyorKıvranıyor sürekli, karın üstü dizime yatırınca baya çıkarıyor alttan, önce alerji dediler şimdi gıda intöleransı diyor doktor acaba bu yüzden mi gazlı bilemiyorum
Allah hamileleri koruyor inan bana.hele de o bebeğin yaşamasına hükmetmişse.Arkadaşlar birrşey daha sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn
Beklenen doğum tarihine göre hesaplaniyor.Google atak haftası hesaplama yazarsan çıkıyor.Mesela benim doğum 9 mayısta oldu ama beklenen 18 Mayıs idi (40 hafta ) şu an atağın 9.gunu imiş bizim .Gunduzleri dibine kadar yaşatıyor kızım sağ olsunBu 4. Ay atağı 4. Ayı doldurunca olmuyor muydu yaaDoğum takviminize göre aramızda 2 gün var benimki de benzer durumda, şu an 4. Ay atağında mıyız o zaman biz?
Benimki 28 mayıs ama şimdiye kadar her atağa birkaç gün önceden girdik muhtemelen şuanda da öyleBeklenen doğum tarihine göre hesaplaniyor.Google atak haftası hesaplama yazarsan çıkıyor.Mesela benim doğum 9 mayısta oldu ama beklenen 18 Mayıs idi (40 hafta ) şu an atağın 9.gunu imiş bizim .Gunduzleri dibine kadar yaşatıyor kızım sağ olsunbir de bugün aşı olduk büyük kızın kreşe başlaması derken üzerimden tır geçmiş gibiyim felaket huysuzluk yaptı biz de ateş olmadı ama ağrı için calpol verdim az da olsa rahatladı
Anladım canımm haklısın Gelmiş geçmiş olsun ALLAH bidaha yaşatmasın hiç Kolay günler değildi Biliyorum RABBİM yar ve yardımcınız olsun iyi günler göstersin evlatlarınla sevdiklerinle teşekkür ederim İNŞALLAH iyi günler olsunAllah hamileleri koruyor inan bana.hele de o bebeğin yaşamasına hükmetmişse.
Şahsen ben depremde hamileydim.2 depremi de evde yaşadım.cok korktum.4,5 yaşında oğlumun üzerine kapandım.çıkamadık.ölümü bekledik.sonra çok artcılar oldu.baya bi korku yaşadım.ama çok şükür kanama yada herhangi bi olumsuz durum yaşamadım.
+1 bacım yanlız değilsinBenimki 28 mayıs ama şimdiye kadar her atağa birkaç gün önceden girdik muhtemelen şuanda da öyleBen doğurmadan önce bebekleri sürekli emip uyuyan ve sadece acıktığı için ağlayan canlılar sanıyordum ne safmışım ya
Bizde 4,5 aylığız benimkinin elleri yaklaşık 20 gündür hep ağzında ve aşırı salyalı ama doktor dişten değil tükürüklerini kontrol edemediği için yapıyor dedi bizimkinin ağrısı yok gibi huysuz bir bebek ama keyfiKizlar bebeklerinizde dis kasinmalari ve agrilari basladi mi? Benimkilerde basladi galiba. Surekli elleri agizda tukuruk salgilamaya basladilar. Agrilari da var galiba. Bazi gunler canima okuyorlar. Burada birileri karanfil ile ilgili birsey yazmisti galiba. Bir bilginiz var mi? Ya da uyguladiginiz taktikler var mi?
Bizde epeydir var salya ve elini ağzına götürme durumu,dişten kaynaklı değil ama.ben diş kaşıyıcı veriyorum onu seviyor.Kizlar bebeklerinizde dis kasinmalari ve agrilari basladi mi? Benimkilerde basladi galiba. Surekli elleri agizda tukuruk salgilamaya basladilar. Agrilari da var galiba. Bazi gunler canima okuyorlar. Burada birileri karanfil ile ilgili birsey yazmisti galiba. Bir bilginiz var mi? Ya da uyguladiginiz taktikler var mi?