- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.781
Ooo ben hamileliğinde çığlık cigliga iki kere aşırı korkmuştum birinde arabada böcek vardı aniden görünce kapıyı açıp koşturmaya başladım diğerinde 3.trimesterdi uyurken yere bişey düştü pat diye yine aşırı derecede korktum tabi aralarda irkildigim şeyler oldu yine hiç bişey olmuyor merak etmeyinArkadaşlar birrşey daha sorucam eşimin elinde Bez vardı karşıdan geliyordu ayy nasıl korktuysam bi bağırdım ALLAH korusun bebişe olumsuz etkisi olmaz demi böyle başlarda yaşayıp hamileliği sağlıkla ilerleyen varmı hemen su içtim Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın Çok Aminnn
Bizimde haftaya 4.ay aşıları korkuyorum atesden .2.ay asilarindan daha mı zor geçiyor. Bu arada son bir ayda kilo boy artışı ne kadardı yetersiz bulmuş anne sütünü. Kız bebek erkek bebeğe göre değişiyor değerler tabi ama genelde duyduğum bu ay az kilo alımı olduğu bu arada baş çevresi kaç çıktı soyledilermiKızım 4 ay kontrolü oldu. Bu ay farklı bir doktora gittik. Yeni doktor gayet ilgilendi. Şimdilik içime sindi.
Anne sütü ile yeteri kadar kilo almamış. Gün içinde anne sütüne ek formul mama vermeye karar verdik. Boyu ve baş çevresi normal.
4 ay aşılarını oldu. Doktor ateşi 38 olana kadar calpol verme. Bağışıklık sistemi mücadele etsin dedi. En son 37.7 olunca ılık duş aldırıp calpol verdim. İki gün çok huzursuz oldu. Sürekli ağrısı var gibi ağladı. 3. Gün normal rutine döndü.
Göz rengi hemen hemen bir aydır net kahverengi.
Bir kaç haftadır yüzüstü dönmeye çalışıyor. Döndüğü zaman mutlu oluyor. Nasıl bir içgüdü yüzüstü dönmek için ciddi uğraşıyor.
Ayaklarını keşfetti. Ayak parmaklarını ağzına götürmeye uğraşıyor. Sabah uyanırken bir bakıyorum daha gözlerini açmamış ama ayakları havada yakalamaya çalışıyor