2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kızlar kontrole gittiğinizde bebeğiniz ağırlığı ile ilgili bişeyler söylüyorlar mı?
Bize geçen muayene de erkek demişlerdi bugün kız dediler 🤦🏻‍♀️ Net sonuç için beklicez biraz daha
Başta kız deyip sonra erkek olduğu netleşen çok duymuştum ama erkek deyip kız demeleri değişik olmuş cidden. Kaçıncı hafta ki?

Bana soylediler uc gun once gittim 15+5 galiba 145 gr 14 cm dediler eger elinde ultrason varsa bilgilerin yazildigi ordaki fl degerini 7 ile carpip boyunu buluyosun
Bana söylüyor doktorum..geçen hafta 90 gr mış minik oğlum😍
Başta kız deyip sonra erkek olduğu netleşen çok duymuştum ama erkek deyip kız demeleri değişik olmuş cidden. Kaçıncı hafta ki?

D Duaherderdedeva bana da boy kilo aynı sizin gibi söylüyorlar ama internette ki sayfalar sanırım minumum değerleri baz alıyor aklıma takılmıştı o yüzden sordum teşekkür ederim 🤗
15. Hafta da erkek dendi 16 hafta da kız dendi ikisi de aynı doktor bakalım bir hafta sonra tekrar gidicem ne dicekler 🫣 15. Haftada ki ultrasonu da ekledim kesin konuşunca bizde ailelerimize erkek olduğunu küçük hediye ile söylemiştik bakalım nasip ne olucak 😂

Eklentiler

• BD3C9764-E696-4EB6-A082-B80059F93080.jpeg
    BD3C9764-E696-4EB6-A082-B80059F93080.jpeg
    117,5 KB · Görüntüleme: 9
Ben erkeğim diye bağırıyor çocuk resmen ya hu😂 doktorlar bizim göremediğimi neyi görüyor acaba

D Duaherderdedeva bana da boy kilo aynı sizin gibi söylüyorlar ama internette ki sayfalar sanırım minumum değerleri baz alıyor aklıma takılmıştı o yüzden sordum teşekkür ederim 🤗
15. Hafta da erkek dendi 16 hafta da kız dendi ikisi de aynı doktor bakalım bir hafta sonra tekrar gidicem ne dicekler 🫣 15. Haftada ki ultrasonu da ekledim kesin konuşunca bizde ailelerimize erkek olduğunu küçük hediye ile söylemiştik bakalım nasip ne olucak 😂
Canım hiç tecrübem yok ama bacak arası dolu gibi sanki😂

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var . 15. Haftadayım ikizlerim olacak . Dün cinsiyetlerini öğrenmiştik ikisi de erkek . Bugün saat 17 civarı bardaktan başalırcasına kanamam oldu . Şuan bebekler iyi ikisinin de kalp atışlarını gördüm çok şükür ikisi de sağlıklı ama çok korkuyorum nolur dua edin 🙏
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bundan sonra aklıma geldikçe dualarımdasın canım 🥰Ben de arkadaşlar gibi düşünüyorum 🥹Bak gör Rabbimin izniyle ikisi de sımsıkı tutunacak annesi 💪🏻

Ben ultrasondan hiç anlamıyorum anlayanları da tebrik ederim 😂 Yalnız çok heyecanlı kız mı erkek mi? Diye düşünmek 🤭 Neyse önemli olan sağlıklı, sıhhatli olması🐣

Kızlar bugün kontrolüm vardı rahim ağrısı yaşadığımı söyledim nasıl desem böyle çekilme gibi bişey oluyo doktor rahim agzin kapalı dedi çokta üzerinde durmadı bebek baskı yapıyor diye araştırdığımda plesanta previa adı veriliyormuş sanırım riskli bir durummuş bilgisi olan var mı bu konuda nedir bu rahim ağzının kapalı olması

Kızlar kaç haftada bir gidiyorsunuz kontrollere? Benim 3 haftada 1 oldu nerdeyse 3 haftadır görmüyorum bebişi endişelenmem normal mi 🥲

X