- 20 Mart 2011
- 677
- 745
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #20.281
Kendiliğinden tek uykuya düştü. Azı dişleri ve köpek dişleri nedeniyle bir kaç gece uykusu açıldı. Gece 2-3 saat uyuyamadık. Sabah 9-9.30 a kadar uyuduk. Böyle olunca 12-12.30 gibi uykusu geldi. Gece sakin uyursa Sabah 7 gibi uyanır. O zaman da bir şekilde 11-11.30 a kadar oyalamaya çalışıyorum.Benim de canımı sıkıyor bu durum. Koltuk kenarlarina oturmasiyla dusmesi bir oldu gecen gun. Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor. O gunden sonra oturduğunu gördüğüm an yerimden firliyorum. Rahat anne var mı gercekten yaaa cok zormuş. Tek uykuya nasıl düştünüz anlatir misiniz bizim 2 uyku istiyor tek uykuda uyutsam 2de uyutsam 40 50 dakikada kalkiyor
Ya yorulmus oluyor ya uykusu tam gelmemis oluyor. Anlayamıyorum cok can sıkıcı
Tek uykuya gecmekte de zorlanıyoruz. Gec uyutuyorum galiba biraz yada hazir degil anlayamıyorum gercekten.Kendiliğinden tek uykuya düştü. Azı dişleri ve köpek dişleri nedeniyle bir kaç gece uykusu açıldı. Gece 2-3 saat uyuyamadık. Sabah 9-9.30 a kadar uyuduk. Böyle olunca 12-12.30 gibi uykusu geldi. Gece sakin uyursa Sabah 7 gibi uyanır. O zaman da bir şekilde 11-11.30 a kadar oyalamaya çalışıyorum.
8 veya 9. Gunduz hic uyumuyor. Bu ara disten dolayi bence duzen bozuldu. 2 gündür Gece uyumuyor kalkiyor oturuyor uyuyor yarim saat sonra kalkiyor. uyumuyor yani. sabaha karsi tam uyanip geri yatmak istiyor ve 2 3 saat uyuyor kalkis saati 9 oldu 2 gündür. Gece uykusuna en erken 7 7 bucukta geciriyorum sabah cok erken kalkmamasi adina. Bugun 9da kalkmis olmasina ragmen 12 bucukta uyumadi yarim saat uyuyup kalkti geride donmuyoruz dönüyor gibi yapıyoruz. Uğraşıyorum da ama nafile.Akşam kaç gibi gece uykusuna yatıyorsunuz?
Tek uykuya düşene kadar biz de çok zorlandık. 2 uyku fazla geliyordu tek uyku yetmiyordu. Akşam üstü tekrar uyumak istiyordu. Doğal olarak kendiliğinden tek uykuya geçti. Çok memnunum bu durumdan.
Gündüz uykusunu 40 dakikayı aşacak şekilde yapsa biraz dinlenir. Uyansa da yatakta biraz daha vakit geçirseniz. Mesela kitap okusanız, resimlere baksanız. Bir saat dinlenirsiniz.8 veya 9. Gunduz hic uyumuyor. Bu ara disten dolayi bence duzen bozuldu. 2 gündür Gece uyumuyor kalkiyor oturuyor uyuyor yarim saat sonra kalkiyor. uyumuyor yani. sabaha karsi tam uyanip geri yatmak istiyor ve 2 3 saat uyuyor kalkis saati 9 oldu 2 gündür. Gece uykusuna en erken 7 7 bucukta geciriyorum sabah cok erken kalkmamasi adina. Bugun 9da kalkmis olmasina ragmen 12 bucukta uyumadi yarim saat uyuyup kalkti geride donmuyoruz dönüyor gibi yapıyoruz. Uğraşıyorum da ama nafile.
18. Ay aşısını yaptırdım. Herhangi bir yan etkisi olmadı. Aşıdan sonra günlük rutine devam ettik.Merhaba kızlar napiyorsunuz?
Minik yavrucaklar napiyor
18 ay aşısını yaptıracak misiniz ?
Merhabalar İş ev bebek arası idare etmeye çalışıyorum (yaşamaya) benim bebeğim bu aralar çok hastalanmaya başladı bazen ishal bazen kusma iki tane de kök diş çıkarıyoruzMerhaba kızlar napiyorsunuz?
Minik yavrucaklar napiyor
18 ay aşısını yaptıracak misiniz ?
Nasıl keseceksiniz ben de uykusuzluktan perişan oldum. Çok sık uyanıyor. Bazen diyorum ki keşke süt bitse de kurtulsak ikimiz de..Arkadaşlar meme kesme olayları başladı mı ? Başladıysa nasıl ilerlediniz ? Ben gündüz çalışıyorum akşam ve gece uyanıp uyanıp emmek istiyor uykusuz işe gelmekten sık sık hastalanır oldum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
çok geçmiş olsunMerhabalar İş ev bebek arası idare etmeye çalışıyorum (yaşamaya) benim bebeğim bu aralar çok hastalanmaya başladı bazen ishal bazen kusma iki tane de kök diş çıkarıyoruz
ay ben de vallaNasıl keseceksiniz ben de uykusuzluktan perişan oldum. Çok sık uyanıyor. Bazen diyorum ki keşke süt bitse de kurtulsak ikimiz de..
Çok teşekkür ederim canım .Bende bırakmak istiyorum ama nasıl hiç bilmiyorumçok geçmiş olsun
ben de artık gece beslenmesini bıraktırmak istiyorum ama çok korkuyorum
Bilmiyorum kiNasıl keseceksiniz ben de uykusuzluktan perişan oldum. Çok sık uyanıyor. Bazen diyorum ki keşke süt bitse de kurtulsak ikimiz de..
Diş çıkarma sürecinde ishal ve kusma olabiliyor ama yanlış yönlendirmek istemem. İshal kusma salgın halinde de var. Bir ara arkadaşlarda oldu. Sonra eşimde ve bende oldu. Şükür çocukta olmadı.Merhabalar İş ev bebek arası idare etmeye çalışıyorum (yaşamaya) benim bebeğim bu aralar çok hastalanmaya başladı bazen ishal bazen kusma iki tane de kök diş çıkarıyoruz