2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
O hareketi bebek 3-4 aylık olmadan yapmamak lazımmış bizim doktorumuz kalça çıkığı yaparsınız sakın yapmayın dedi sırtını karnını ovun geçmezse gaz sancısı karnına bir bezi ısıtıp koyun dedi hatta altını değiştirirken de poposunu çok kaldırmayın arka kısmı yan çevirip temizleyin dedi o da sakıncalıymış

Ben nerdeyse1 haftadir yapiyorum o hareketi bugunde kalca cikikligi ulturasonu vardi iyi dedi doktorumuz arti bugun saglik ocagindaki ebe benden daha bastirarak yapti ben kızimdada devamli yaptım birsey olmadi ama yinede yapmak istemeyen yapmaz yavasca acitmadan yapiyorum ben

Ben de o yüzden sordum canım bilelim ki farkedelim. Çok geçmiş olsun tekrar, çok küçükler hemen toparlıyorlar kendini korkutma hiç.

kızlar bebeğim çok şükür yoğun bakımdan çıktı size bir şey sorucam emzirme düzeniniz nasıl? Mesela şu an emzireli 2 saat oldu hala uyuyor uyandırmazsam biraz daha uyur gibi. Ama ebe uyusa bile en geç 2 saatte 1 uyandırıp emzir dedi. Siz ne yapıyorsunuz?(Sadece anne sütü alıyor)

Çok geçmiş olsun biz 26 günlük olduk ağladıkça emziriyorum hala bir düzenimiz yok

Cok gecmis olsun neden yogun bakima girmisti

Kesinlikle zaten gece meme reddi olanlara bile meme veriyorlarmış gece biberon meme pek anlamıyormuş bebek emzirme danışmanlığı aldığımda oda gece ver gündüze Taşıma dedi hem ben hem eşim uyuyor dinleniyoruz o 3 saatte
Önce sıcak duş alın yada sıcak su torbası koyun ben öyle yapmıştım. Sonra masaj yaptım o tıkanıklara iki parmağınızla bastırarak daire çizin. Sonra sit sağın sonra soğuk uygulayın buz vs. Olabilir 3 saatte bir tekrarlayın sıcaktan sonra soğukta uygulamak gerekiyormuş benimde çok sertleşmişti göğsüm ben böyle yaparak bir kaç
Güne yumuşattım
Bizde kaśık fıtığı çıktı arkadaşlar 15 gün sonraya ameliyat verildi
Geçmiş olsun. Bizde de göbek fıtığı var doktor kaşık fıtığı için testislerin olduğu yerin az yukarısına bakın fındık gibi sertlik vs gelirse kaşık fıtığı olabilir demişti.
Benim gittiğim doktor 3.5 saatte uyuyabilir saat kurup va uyandırmana gerek yok dedi prof. Doktordu. Bazı doktorlarda 2 saatte bir diyor ben 3.5 saat uyusa uyandırmadığım da oldu

Gündüzleri 2 saatte bir gecede 3 saatte veriuorum ama ekstradan aglarsa yine veriyorum

Geçmiş olsun gözünüz aydın. İlk günlerde uyanmasa da iki saatte bir emzirdim şimdi ne zaman ağlasa veriyorum bazen iki bazen üç saati buluyor.24 günlük olduk bu arada

Geçmiş olsun gözünüz aydın. İlk günlerde uyanmasa da iki saatte bir emzirdim şimdi ne zaman ağlasa veriyorum bazen iki bazen üç saati buluyor.24 günlük olduk bu arada
Bugun banada dedi doktor artik agladiginda ver diye ozellikle geceleri saatli emzirme dedi

Alt degistirmeyi emme oncesi mi yapiyorsunuz? Ya hep agliyor masaj falan yapamıyorum ki. Hep agliyor gaz yuzunden

Alt degistirmeyi emme oncesi mi yapiyorsunuz? Ya hep agliyor masaj falan yapamıyorum ki. Hep agliyor gaz yuzunden
Genelde çok övülmüş ben aldım ama henüz kullanmadım.( Aşı oldu d vitamini başladık biraz bekliyorum hepsi bir arada olmasın diye. ) Nurse harweys gaz giderici damla. araştır istersen gaz damlalarını.

Bugun banada dedi doktor artik agladiginda ver diye ozellikle geceleri saatli emzirme dedi
Ben de geceleri saatli emzirmiyorum istediğinde veriyorum ama gündüz özellikle de öğleden sonra akşam üstü takibini iyi yapıyorum çünkü gazı olunca da aranıyor. ağzından azar azar süt çıkarıp arandığı zamanlar oluyor o zamanlar istese de vermiyorum masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyorum. Rahatlamazsa da son çare emzik bazen gazı olmasa da uyuyamadığı için ağlıyor uyurken emmek istiyor vs o zaman da biraz kucakta yellendiriyorum son çare emzik

Daha erken uyanmasını beklemek canim uyusuda al emzir emmiyorsa altını aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…