2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
İnşallah sizin gibi geçer benim yavrumunda vallahi çok dert ettim nerden araştırdım bu gözyaşı tıkanıklığıni bı ton kötü şey okudum;(

Kizlar ya bebegim dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim

Kizlar ya bebegim dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim

Zeytinyağı ile karnına masaj ,varsa düzenli bir şekilde gaz damlası (kolikse hiçbiri fayda sağlamıyor o ayrı),ayaklarının altına sıcak su torbası koyabilirsin canım bunlar rahatlatır.Ebeaysenin kendi oğluna yaptığı gaz masajı var Instagramda masajı yaparken bile gaz çıkartıyor onu tavsiye ederim . Sen de kendini usutmemeye dikkat et

Mama veriyor musun? Mama kabızlık yapabilir ya da o mama iyi gelmiyor olabilir. Bir de benim kızım 3 gün kaka yapmadı o zaman 5/ 6 güne kadar olabilir demişlerdi. d vitaminininden olmuş olabilir diyip d vitaminini vermeyip değiştirmiştim. Sen emziriyorsan da kimyon/rezene/kuru dut gazı azaltıyor. Geçmiş olsun.

Yok canim sadece anne sutu veriyorum cok sukur ki. Probiyotikli d vit kullanmaya basladik ama biz de.

Canım d vit hangi marka kullanıyorsun bazıları kabız yapabiliyormus benim bir arkadaşım markasını değiştirmişti bu yüzden bende bugun d vite başlıyorum .bir de rezene hergun içmeye çalışin

Açılır merak etme, daha çok küçükler. Tamamen lohusalıktan insan hemen en kötüsünü düşünüyor. Çoğu bebekte oluyor bu zaten. Sen temizleyip göz pınarlarına hafif masaj yap geçer o.

Bizde kaśık fıtığı çıktı arkadaşlar 15 gün sonraya ameliyat verildi
Geçmiş olsun. Nasıl anladınız kaşık fıtığı olduğunu, ilk defa duydum.
Evet ciste sorun yok ama kakayi azaltti epey
Sadece anne süt alan bebekler için 3-4 gün kaka yapmaması normal ama bebeğin rutini de önemli. Ben de nbl probiyotik kullanıyorum.

Şişti canim kasık bolgesi cerrahiye götürdük yeirne koydu fıtığı ama yumurtalık yakınında tehlikeli o yüzden ameliyat dendi arastirmada olacak çok küçük ama yapacak bişi yok bu arada bebeklerde sık görülen bir durummus sizlerde kontrol edin kasık bolgelerini

Bugün 1 aylık doktor kontrolümuz vardı kilomuza ve boyumuza iyi dedi bu şisli bezi sordum oda bezdeki cis miktari onemli degil gunde 6.7 kere ciş yapması lazim dedi emmeyide agladıkca ver dedi sastli vmvermene gerek yok dedi sizin doktorlariniz ne demislerdi

Bacaklarini karnina dogru bisiklete biner gibi hareket yapın benim oglusumunda gazi oluyo ve gün icinde kakasıni yaoamadiginda o hereketi yapiyorum cok fayda ediyo birde youtubeye gaz masaji diye yazarsaniz orda bir masaj var benher alt degistirmede o masaji yapiyorum emmeden once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…