- Konu Sahibi NurseCelline
- #17.061
Aynısı benim kızımda da var alnında da var küçük küçükGözünün üzerinde bile çıktı;( evde sudocrem de var Bepanthol pişik krem de var yüz hatta göz üstü olunca insan korkuyor ama sürcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısı benim kızımda da var alnında da var küçük küçükGözünün üzerinde bile çıktı;( evde sudocrem de var Bepanthol pişik krem de var yüz hatta göz üstü olunca insan korkuyor ama sürcem
Bana doktorum her gün muhakkak güneşe çıkar yaz bebeği dedi. Demeseydi de çıkartırdım o ayrı. Benim bir tane daha oğlum var, parka gidiyoruz, mecbur gün içinde çıkıyorum. Ufaklık da uyuyor dışarı çıkar çıkmaz zaten. Bence kendini kapatma eve.Ay şükür ya cikiyorum ozaman yeter yaaa valla sıkıldım evde bayramda İzmir'e gidicez dede nene ziyaretine ama daha 2haftalik bebek yazık olur çıkartma deyip duruyorlardı .
Valla böyle okuyunca içim rahat etti sanki herkes evde 40ini bekliyormuş gibi hissettim yeter çünkü bunaldım tşkler valla basıp gidiyorum
Aynen benimki de oyle. Hep agliyor meme ve uyku disinda cok yoruldum artik emzik verdim bugun rahatladim valla. Bildigim tum ezberleri unutturdu bana asla emzik vermem diyordum ama cok yiprandim napiyim artik son careeEmme öncesi yapıyorum uyansın diye. Benim bebeğim banyo yaparken alt değiştirirken sürekli ağlıyor gazı olmamasına rağmen. Masaj vs hiç sevemiyor
Benim kanamam hiç durmadı az da olsa geliyor 40 güne kadar sürebilir diyorlar.
Ben kaç kere çıktım dışarı yağmur yağmadığı sürece. Hatta çekime bile götürdüm. Dışarda da gezdik eşimle 20 dk bile olsa Çünkü evde bunalıyorum yanıma da sağılmış süt almıyorum biberonla veriyorum ağlarsa. Yada arabada emziriyorum yol 20 dk falan sürüyorsa. Ağladığında da sütümü veriyorum. Bizimde stres atmamız önemli
Ne kadar iciyorsun canim gunde kac bardak? Gazi geldiginde icip emziriyor musun yoksa nasil oluyor tam
Kızlar bebeği pusete koyup arabayla biraz gezmeye cikmak istiyorum ama malum büyükler 40i çıkmadan olmaz muhabbetine giriyor. zaten kaç kere hastaneye götürdük yakında olsa arabayla gitti geldi . yeterince bunaldım evde süt sagip da anneme çocuğu bırakmak istemiyorum aklım kaliyor.bebek arabası ile dışarda Gezmek için belki erken daha zaten Ankara'da sürekli yağış var ama aracımızla pusetten muhafaza ederek bebeği, biraz turlamak riskli mi olur herkes bişey soyluyor
Benim bebeğim yoğun bakımda 1 gece kaldı ama o süre zarfında ışın tedavisi uygulamışlar bir de mama vermişler diye biliyorum. Yani şu an acıktığında mecburen sütümü sağıp biberonla da veriyorum çünkü emerek doymuyor bu sefer de fazla içiyor kusuyor içtiğini. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum geceleri de uyumuyor zaten.
Benimki fazla içiyo gazını çıkarsam da kusuyo fazlasınıO fazla icip kusma isi bizdede var eger fazla icerde birde gazini cikaramazsam kusuyo sizin kusma nasil bir kusma
Chicco'nun anne memesine yakın denilenini aldım aslındaBiberonun akış hızı nasıl eğer hızlı ise çok yutar kusma yapar .Anne memesine yakın uçlar oluyor yavaş akışlı onu deneyebilirsin
Ne masaji yapiyorsun canim ne kadar suruyorGünde 1 bardak içiyorum öğlen gibi.karnina zeytinyağı ile masaj yapıyorum sakin olduğu zaman
Geçmiş olsun benimki de olmuştu trosyd hametan hamazic üçünü bir karıştırıp sürdüm her bezde altını çeşmede yıkadım havluyla iyice kurutup havalandırdım geçtiKızlar benim kizim pişik olmus kaka yaptigi yer sadece. Makat böglesi. Yani iki saatte bir degistiriyorum dogdugundan beri bezini, gece en fazla 3 saat oluyor. Neden boyle oldu anlamadim. Mustela pişik kremi suruyorum iki gündür fayda etmiyor gibi. Ne yapsam hizlica toparlar
Canim ben de kizarmalari oldukca kantaron yagi suruyorum aninda geçiyorKızlar benim kizim pişik olmus kaka yaptigi yer sadece. Makat böglesi. Yani iki saatte bir degistiriyorum dogdugundan beri bezini, gece en fazla 3 saat oluyor. Neden boyle oldu anlamadim. Mustela pişik kremi suruyorum iki gündür fayda etmiyor gibi. Ne yapsam hizlica toparlar
Instagram'da ebeayse hesabı var canım orda videolu gosteriyor,yaparken bile etkisini gösteriyorNe masaji yapiyorsun canim ne kadar suruyor
Kızlar benim kizim pişik olmus kaka yaptigi yer sadece. Makat böglesi. Yani iki saatte bir degistiriyorum dogdugundan beri bezini, gece en fazla 3 saat oluyor. Neden boyle oldu anlamadim. Mustela pişik kremi suruyorum iki gündür fayda etmiyor gibi. Ne yapsam hizlica toparlar
Ben bepantholün bebekler için olanını sürüyorum hemen geçiriyor eğer çok ilerlemiş bi pişik değilseKızlar benim kizim pişik olmus kaka yaptigi yer sadece. Makat böglesi. Yani iki saatte bir degistiriyorum dogdugundan beri bezini, gece en fazla 3 saat oluyor. Neden boyle oldu anlamadim. Mustela pişik kremi suruyorum iki gündür fayda etmiyor gibi. Ne yapsam hizlica toparlar
Zeytinyağı ile geçirenleri duymuştum bı arastirin zeytinyağını istersenizKızlar benim kizim pişik olmus kaka yaptigi yer sadece. Makat böglesi. Yani iki saatte bir degistiriyorum dogdugundan beri bezini, gece en fazla 3 saat oluyor. Neden boyle oldu anlamadim. Mustela pişik kremi suruyorum iki gündür fayda etmiyor gibi. Ne yapsam hizlica toparlar
Gittiğimizde girmedik ama haftaya gittiğimizde sokacağım. Ben bebeği her yerde emziririm. Uçakla gideceğiZ mesela yol boyu atıyorum bir örtü emziriyorum.Denize sokuyor musunuz bebeği ? Bizde gideceğiz de kimi de 6 ay olmadan denize girmeyin diyorlar. Birde emzirmeyi nasıl hallediyorsunuz
Bende emzik veriyorum hem uykuya dalıyor hem ben de dinleniyorumAynen benimki de oyle. Hep agliyor meme ve uyku disinda cok yoruldum artik emzik verdim bugun rahatladim valla. Bildigim tum ezberleri unutturdu bana asla emzik vermem diyordum ama cok yiprandim napiyim artik son caree
SudocremKızlar benim kizim pişik olmus kaka yaptigi yer sadece. Makat böglesi. Yani iki saatte bir degistiriyorum dogdugundan beri bezini, gece en fazla 3 saat oluyor. Neden boyle oldu anlamadim. Mustela pişik kremi suruyorum iki gündür fayda etmiyor gibi. Ne yapsam hizlica toparlar
Makat bölgesi biraz kırmızı oluyor diye biliyorum, benim bebeğimde de var ama ben pişik olarak değerlendirmedim… şimdi şüpheye düştüm ben de.Kızlar benim kizim pişik olmus kaka yaptigi yer sadece. Makat böglesi. Yani iki saatte bir degistiriyorum dogdugundan beri bezini, gece en fazla 3 saat oluyor. Neden boyle oldu anlamadim. Mustela pişik kremi suruyorum iki gündür fayda etmiyor gibi. Ne yapsam hizlica toparlar
Ben de bunalıma girdim agır,depresyon geçiriyorum bence dısarı çıkınca bi an olsa da iyi geliyo bebekte uyuyo dışardaAy şükür ya cikiyorum ozaman yeter yaaa valla sıkıldım evde bayramda İzmir'e gidicez dede nene ziyaretine ama daha 2haftalik bebek yazık olur çıkartma deyip duruyorlardı .
Valla böyle okuyunca içim rahat etti sanki herkes evde 40ini bekliyormuş gibi hissettim yeter çünkü bunaldım tşkler valla basıp gidiyorum
Islak mendil kes ıslak pamuk kullan ya da popoyu Ilık suyla yıka ve sudo krem bizi de o iyileştirdiKızlar benim kizim pişik olmus kaka yaptigi yer sadece. Makat böglesi. Yani iki saatte bir degistiriyorum dogdugundan beri bezini, gece en fazla 3 saat oluyor. Neden boyle oldu anlamadim. Mustela pişik kremi suruyorum iki gündür fayda etmiyor gibi. Ne yapsam hizlica toparlar