- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
- #17.041
Sizede geçmiş olsun canım göbek fıtığı için erken ameliyat gerekmiyor bildiğim kadarıyla tehlikeli olmadığı içinKesinlikle zaten gece meme reddi olanlara bile meme veriyorlarmış gece biberon meme pek anlamıyormuş bebek emzirme danışmanlığı aldığımda oda gece ver gündüze Taşıma dedi hem ben hem eşim uyuyor dinleniyoruz o 3 saatte
Önce sıcak duş alın yada sıcak su torbası koyun ben öyle yapmıştım. Sonra masaj yaptım o tıkanıklara iki parmağınızla bastırarak daire çizin. Sonra sit sağın sonra soğuk uygulayın buz vs. Olabilir 3 saatte bir tekrarlayın sıcaktan sonra soğukta uygulamak gerekiyormuş benimde çok sertleşmişti göğsüm ben böyle yaparak bir kaç
Güne yumuşattım
Geçmiş olsun. Bizde de göbek fıtığı var doktor kaşık fıtığı için testislerin olduğu yerin az yukarısına bakın fındık gibi sertlik vs gelirse kaşık fıtığı olabilir demişti.
Benim gittiğim doktor 3.5 saatte uyuyabilir saat kurup va uyandırmana gerek yok dedi prof. Doktordu. Bazı doktorlarda 2 saatte bir diyor ben 3.5 saat uyusa uyandırmadığım da oldu