- 2 Ağustos 2022
- 1.207
- 1.028
- 63
- Konu Sahibi NurseCelline
- #17.001
Evet damlatınSütü sağın derken gözüne mi sürelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet damlatınSütü sağın derken gözüne mi sürelim
İnşallah sizin gibi geçer benim yavrumunda vallahi çok dert ettim nerden araştırdım bu gözyaşı tıkanıklığıni bı ton kötü şey okudum;(Benim oğlumda da aynısı oldu. 15 Günlükken çapaklanma başladı 3 gün kadar sürekli aktı. Sürekli sildim. Sildikten 1 saat sonra yine göz kapakları yapışıyordu. Banyo yaptırınca azaldı ve geçti. İlaç kullanmadık.
Kizlar ya bebegim dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Mama veriyor musun? Mama kabızlık yapabilir ya da o mama iyi gelmiyor olabilir. Bir de benim kızım 3 gün kaka yapmadı o zaman 5/ 6 güne kadar olabilir demişlerdi. d vitaminininden olmuş olabilir diyip d vitaminini vermeyip değiştirmiştim. Sen emziriyorsan da kimyon/rezene/kuru dut gazı azaltıyor. Geçmiş olsun.Kizlar ya bebegim dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Yok canim sadece anne sutu veriyorum cok sukur ki. Probiyotikli d vit kullanmaya basladik ama biz de.Mama veriyor musun? Mama kabızlık yapabilir ya da o mama iyi gelmiyor olabilir. Bir de benim kızım 3 gün kaka yapmadı o zaman 5/ 6 güne kadar olabilir demişlerdi. d vitaminininden olmuş olabilir diyip d vitaminini vermeyip değiştirmiştim. Sen emziriyorsan da kimyon/rezene/kuru dut gazı azaltıyor. Geçmiş olsun.
Kizlar ya bebegim dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Canım d vit hangi marka kullanıyorsun bazıları kabız yapabiliyormus benim bir arkadaşım markasını değiştirmişti bu yüzden bende bugun d vite başlıyorum .bir de rezene hergun içmeye çalışinKizlar ya bebegim dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Açılır merak etme, daha çok küçükler. Tamamen lohusalıktan insan hemen en kötüsünü düşünüyor. Çoğu bebekte oluyor bu zaten. Sen temizleyip göz pınarlarına hafif masaj yap geçer o.Gözyaşı tıkanıklığıni dün biraz araştırdım saatlerce ağladım lohusaliktan mıdır bilmiyorum yılların derdi tasasi birikmiş de boşaltmışim gibi saatlerce ağladım .göz yaşı tıkanıklığı için ameliyat olanlar olmuş aylarca bu durum sürenler de bebek cok küçük gozune baktıkça içim parcalaniyor;( geçici bişey olsun da saat başı silmeye razıyım
Çişli bezleri nasıl? Dolu dolu çiş yapıyor mu 5-6 kez?Kizlar ya bebegim dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim
Nbl probiyotik canim. Bilmiyorum o mu yapmistir acabaCanım d vit hangi marka kullanıyorsun bazıları kabız yapabiliyormus benim bir arkadaşım markasını değiştirmişti bu yüzden bende bugun d vite başlıyorum .bir de rezene hergun içmeye çalışin
Evet ciste sorun yok ama kakayi azaltti epeyÇişli bezleri nasıl? Dolu dolu çiş yapıyor mu 5-6 kez?
Bizim de durum ayni. İki günde bir kaka yapıyoruz ama çişli bezlerimiz sık ve dolu dolu iştahı da yerindeEvet ciste sorun yok ama kakayi azaltti epey
Geçmiş olsun. Nasıl anladınız kaşık fıtığı olduğunu, ilk defa duydum.Bizde kaśık fıtığı çıktı arkadaşlar 15 gün sonraya ameliyat verildi
Sadece anne süt alan bebekler için 3-4 gün kaka yapmaması normal ama bebeğin rutini de önemli. Ben de nbl probiyotik kullanıyorum.Evet ciste sorun yok ama kakayi azaltti epey
Benimde yeni derdim hayırlı olsun. Benimki doğuştan bence fotolarda da var ilk doğum fotolarindaİnşallah sizin gibi geçer benim yavrumunda vallahi çok dert ettim nerden araştırdım bu gözyaşı tıkanıklığıni bı ton kötü şey okudum;(
Şişti canim kasık bolgesi cerrahiye götürdük yeirne koydu fıtığı ama yumurtalık yakınında tehlikeli o yüzden ameliyat dendi arastirmada olacak çok küçük ama yapacak bişi yok bu arada bebeklerde sık görülen bir durummus sizlerde kontrol edin kasık bolgeleriniGeçmiş olsun. Nasıl anladınız kaşık fıtığı olduğunu, ilk defa duydum.
Sadece anne süt alan bebekler için 3-4 gün kaka yapmaması normal ama bebeğin rutini de önemli. Ben de nbl probiyotik kullanıyorum.
Bacaklarini karnina dogru bisiklete biner gibi hareket yapın benim oglusumunda gazi oluyo ve gün icinde kakasıni yaoamadiginda o hereketi yapiyorum cok fayda ediyo birde youtubeye gaz masaji diye yazarsaniz orda bir masaj var benher alt degistirmede o masaji yapiyorum emmeden onceKizlar ya bebegim dogru durust kakasini yapamiyor gazi da cok birikti cikaramiyor dogru durust karnı surekli gurul gurul surekli agliyor. ne yapabiliriz cok caresiz kaldim