• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben 1aydir hiç kilo almıyorum üstüne bide zayıfladım ama bebek maşallah baya iyi almış kilo boyuda uzamış.
Bizim aileye çok uzun yıllar sonra gelen ilk bebek resmen sülale boyu inceleme altindayim artık biriyle görüşünde Allah aşkına yorum yapmayın diyorum 🥲 nasılsın demeden anammm yüzüne lohusalik gelmiş karnın inmiş. Geliyor bebek .tmm gelsin sağlıkla da yeter ama yani dün en son teyzem kapıdan yolcu ederken geliyor haberin olsun dedi doktor olduğu için bişey diyemedim ona hemen gene bir karın muayenesi🙄 sagolsunlar fazla ilgililer ama insan üzerinde bı baskı yaratıyor bu bide her defasında aman bu sefer gelcek inşallah deyip önceki gebeliğim hatirlatilinca insan ister istemez eski kötü tecrübelerini hatırlıyor buyur bı anksiyete daha sonra🥲😂😂😂7.aydan beri daha doğmadı mi hadi doğur lafi yiyorum
Bizde de iki tarafin ilk torunu bebemiz. Bizim de kötü tecrübemiz bide yıllardır süren tedavi sürecimiz de olunca şuan resmen telefonlarimiz susmuyor. Aileleri geçtim eş dost iş arkadaşları hamile olduğumu bilen herkese açıklama yapiyoruz hergun. Eşim diorki herkes iki bacağının arasindan haber beklior 🤣 sapık ya🤣🤣🤣 cidden anksiyete yaratiyorlar zorla. artik telefonu direk dogurmadim die aciorm. Hayırlısıyla bir doguraydik🥺

Çok sağolun Çarşamba çatı muayenesi olcak acitmasindan korkum yok ama hep çatıdan sonra doğum süreci hızlanıyor dediler. Doktora sordum öyle bişey yok dedi ama insanin tabi aklı kalıyor. Çatıyı kaçıncı haftada yaptı size.benim akintim sarı olunca direk enfeksiyon mu acaba diyorum ama dünden beri küçük küçük kaciriyorum galiba bebek çok baskı yapıyor sabahtan beri çamaşır değiştiriyorum o yüzden.
Valla çok yaptım ya dün yine hiç uyumadım . Daha önceki kötü doğumhane tecrübem de bu aralar hortladı hayırlısı ile bu sefer yüzümüz gülerek çıkarız inşallah o odadan
37+3 iken yapildi bana muayene. Niye korkuyorsunuz zaten zamani geldi artik dogsa dogarlar. Hatta benim dr dogmasini da istiyor zaman ilerledikce bebek kilo aliyor ve normal dogum zorlasiyormus. Siz de 37’yi gectiniz saniyorum artik her an tetikte bekleyin bundan sonra miadi dolmus oluyor bebeklerin Allah’in izniyle

Bizde de iki tarafin ilk torunu bebemiz. Bizim de kötü tecrübemiz bide yıllardır süren tedavi sürecimiz de olunca şuan resmen telefonlarimiz susmuyor. Aileleri geçtim eş dost iş arkadaşları hamile olduğumu bilen herkese açıklama yapiyoruz hergun. Eşim diorki herkes iki bacağının arasindan haber beklior 🤣 sapık ya🤣🤣🤣 cidden anksiyete yaratiyorlar zorla. artik telefonu direk dogurmadim die aciorm. Hayırlısıyla bir doguraydik🥺
Sizi çok iyi anlıyorum aileler dışında arkadaşlar da sagolsunlar😂😂😭 aslında bir yandan güzel bişey heyecanları ilgileri alakaları biz 9 yıllık evliyiz kariyer yapicaz yok gezicez yok genciz triplerinden erteledik sonra da kötü bir tecrübe yaşadık.. insanlar bebek bekliyor bizden🥲 evet stress yaratıyorlar evham yapmama sebep oluyorlar ama bir yandan da şükrediyorum sona doğru geliyoruz hamdusenalar olsun 🥰🙏
37+3 iken yapildi bana muayene. Niye korkuyorsunuz zaten zamani geldi artik dogsa dogarlar. Hatta benim dr dogmasini da istiyor zaman ilerledikce bebek kilo aliyor ve normal dogum zorlasiyormus. Siz de 37’yi gectiniz saniyorum artik her an tetikte bekleyin bundan sonra miadi dolmus oluyor bebeklerin Allah’in izniyle
Benimde 37+1 de yapılmış olcak şuan şuan 36+5.Ama doktorunuz doğru söylemiş doğru zaman gectikce iyice kilo alıyorlar daha zor haklisiniz .bu arada size doktorunuz multivitaminleri bıraktırdı mi.

Bebek buyudugu icin rahime baski yapiyormus bu yuzden son zamanlarda akintinin artmasi normal demisti dr um. Hemen enfeksiyon olarak dusunmeyin. Gecen hafta olmustum cati muayenesi hatta buradan da yazdim. Arkasindan nisan gibi bir sey gelmisti heyecanlandim nisan mi nedir diye. Ama dr zaten demisti catidan sonra lekelenme hafif kanama olabilir sakin endise etme diye. İlk az gelmisti onda muayenedendir dedim ama sonradan epey yogun gelmisti o zaman elimde olmadan bir endiselendim hemen dr a sordum o da cok normal yazmisti. Bir de muayene sonrasi dogurucam zannedecek kadar sancilarin kasilmalarin olabilir merak etme demisti ama bende sanci falan olmadi
Benim son alttan muayenede kan geldi bakarlarken azala azala bitti 2.gün. ama kırmızıdan kahveye ve sarıya dönüp bitti. Çatı muayenesinde olmamıştı kanama da lekelenme de...

Bugün benim ogluşum karnımı oyle bir dalgalandırdıki denizdeki dalga gibi oldu tabi o arada eşimde beni izliyormuâ karnımi görünce bunun dogma vakti gelmiş biz pazartesi gidip aldıralım dedi yüz ifadesi cok degisikti garibim karnımi gorünce korkmus sanirim😁
Benim de tek tarafa toplanıp göbeğin diğer ucunu dışarı fırlatıyor...😑 sağ tarafım boş ama göbeğin sağ ucunu dışarı fırlattığı için sağ yanım çok geriliyor çok ağrıyor. Sağ ön sol arka tarafım ağrıyor tek taraflı durmasından dolayı.... karnım bir dışarı fırlıyor tek tarafa çok komik oluyor ve çok acı verici 😄😄 konuşuyorum onunla ama sanki anlayıp kızınca daha çok sivriliyo kızıyo bana 😄😄

Benim de tek tarafa toplanıp göbeğin diğer ucunu dışarı fırlatıyor...😑 sağ tarafım boş ama göbeğin sağ ucunu dışarı fırlattığı için sağ yanım çok geriliyor çok ağrıyor. Sağ ön sol arka tarafım ağrıyor tek taraflı durmasından dolayı.... karnım bir dışarı fırlıyor tek tarafa çok komik oluyor ve çok acı verici 😄😄 konuşuyorum onunla ama sanki anlayıp kızınca daha çok sivriliyo kızıyo bana 😄😄
Benim sanki vücüt biryerde ayaklarıyla dalgalanma yaptı gibi geldi su son ayimizi bir atlatsaydik hayırlisiyla.saglikli sihhatli dogursak baska birsey istemiyorum

Ben 1aydir hiç kilo almıyorum üstüne bide zayıfladım ama bebek maşallah baya iyi almış kilo boyuda uzamış.
Bizim aileye çok uzun yıllar sonra gelen ilk bebek resmen sülale boyu inceleme altindayim artık biriyle görüşünde Allah aşkına yorum yapmayın diyorum 🥲 nasılsın demeden anammm yüzüne lohusalik gelmiş karnın inmiş. Geliyor bebek .tmm gelsin sağlıkla da yeter ama yani dün en son teyzem kapıdan yolcu ederken geliyor haberin olsun dedi doktor olduğu için bişey diyemedim ona hemen gene bir karın muayenesi🙄 sagolsunlar fazla ilgililer ama insan üzerinde bı baskı yaratıyor bu bide her defasında aman bu sefer gelcek inşallah deyip önceki gebeliğim hatirlatilinca insan ister istemez eski kötü tecrübelerini hatırlıyor buyur bı anksiyete daha sonra🥲😂😂😂7.aydan beri daha doğmadı mi hadi doğur lafi yiyorum
Ne aceleleri varmış yaa allah allah 😒😒 bizim de benim tarafta ilk torun eşim tarafında daha 40ı çıkmayan bir torun geldi yeni benim günüm dolduğunda 40ı doluyor o yüzden ben çok gündemde değilim belki de sadece ne kadar kaldı diye soruyolar 🤣🤣
Geç söyleyin geç... ben bir hafta fazla söylüyorum her zaman... şuan 2 haftam değil 3 haftam kaldı biliyolar 😄😄

Ne aceleleri varmış yaa allah allah 😒😒 bizim de benim tarafta ilk torun daha 40ı çıkmayan bir torun geldi yeni benim günüm dolduğunda 40ı doluyor o yüzden ben çok gündemde değilim belki de sadece ne kadar kaldı diye soruyolar 🤣🤣

Geç söyleyin geç... ben bir hafta fazla söylüyorum her zaman... şuan 2 haftam değil 3 haftam kaldı biliyolar 😄😄
Biz tam tersini yaptik bayram şekeri olarak gelir dedik şuan geçen her gün noldu ya bi gelemedi diorlar hata yapmışız 🤣😅

Selaaaammm kızlaaarrr🥹🥹 Ben doğurdummm. 35+3 hafta 2.480 gram 47 cm bi minnak kız çıktı benden🥹🥹🥹🥹🫶🏻🫶🏻 vee en güzelii Küvöze girmedii yanimda benim kizimmm. Bitti tüm sıkıntılar❤️
Yaa hoş gelmiş ailemizin minik prensesi 💖💕💞
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aynen ben de öyleyim. 39 bitiyor yarın kasılmalar var sancı da oluyor ama düzen yok hala. Yarin kontrolüm var bakalim dr ne diyecek
Hayırlısı olur inşallah vakit geldikçe insanın hem merakı artıyor hem de sabırsızlanıyor inşallah bir an önce sağlıkla kucağımıza alırız

Arkadaşlar perşembeyi cumaya bağlayan gece 2'de, 37+6 haftalıkken doğurdum ben de. 😊 Bende 12 cm myom vardı. Bebek ters döndü ama aşağı inemedi. Nişanım gelince acil sezeryanla aldılar. 🤭 3.500 kg, 50 cm bir kızım oldu.🙈 Ama maalesef henüz sütüm gelmiyor.
Hayırlı uğurlu olsun Allah bizi de kurtarsın 😃 maşallah kilosu boyu çok iyi süt gelir hiç strese girmeyin ☺️ hoşgelmiş kuzunuz

Back