• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    14
Huzur resmen görmek 🥰 bekliyorum senden de ultrason görüntüsü
Ya ben özele gittim bu sefer daha güzel net görünür diye ama cihazlarımız iyi değil dedi doktor
Bişey göremedim
Ama belliydi kocaman olmuş
İnsan özlüyor resmen 2 hafta oldu ne enteresan bir şeymiş ya 🥹🥹👼🏼 İnşallah canım ben de devlete gidiyorum bakalım net çekerse doktorum benim miniğe de bakarız.
Olsun kuzum bebiş iyiymiş önemli olan o maşallah 🧿🤍 Daha çooook büyüyecekler merak ediyorum ilk yüzünü gördüğüm günü falan

İnsan özlüyor resmen 2 hafta oldu ne enteresan bir şeymiş ya 🥹🥹👼🏼 İnşallah canım ben de devlete gidiyorum bakalım net çekerse doktorum benim miniğe de bakarız.
Olsun kuzum bebiş iyiymiş önemli olan o maşallah 🧿🤍 Daha çooook büyüyecekler merak ediyorum ilk yüzünü gördüğüm günü falan
Ay inşallah 🥰🥰

O zaman benimki normal yani içim rahatladı 🥹
Hepimizin bebisi aynı görüntüde şuanda doktorlar bilerek goruntusunu vermiyorlar diye dusunuyorum çünkü kesenin tam şeklini veriyorlar bize bu görüntüyü 5 dakikalık ultrasondan videosundan 1 saniyelik bir görüntü onu da ben zor ayırt ettim normalde simsiyah seçilmiyor bile 1 hafta oldu gideli anca fark ettim bu arada 100 kere izlemisimdir 🤣

Eki Görüntüle 3556382
Bu gün gittim muayeneye kocaman olmuş bu ultrason fotoğrafları ne kadar değişik ya çocuğum öcü gibi çıkmış😂 Ay kızlar nasıl pır pırdı ya hareketli bi sağa bi sola gördüm🥰 sizlerde durumlar ne
Ayy maşallah maşallah hastanenin usg cihazi eski galiba net cikmamiş Ayy darisi bana günler geçmiyor bi türlü 16gün nasil geçecek bana bilmiyorum😔Resmen şafak sayiyorum

Aynı ilacın 25 mg olanını verdi, 2 hafta ictim anca 2,53e düşmüş. Dozu arttırılarak 50 mg içiyorum şimdi. İyi olmuş siz direkt 50den baslamissiniz
Hamileliğin başında müdahale ettik kötü bir etkisi olmamştr inş 🙏 tsh aç karna ve tok karna ölçümü çok fark ediyor dikkat edin yanılmayın bn aç karna verdim 4.29 çıktı ertesi gün aynı hastane aynı saatlerde tok karna 3.66 falan çıktı. Araştrdğmda aç olması gerekiyrmş kesnlkle bilgilerinize

Nereye gittin canim özele devlet hastanesi cihazi sandim ben😊
Atlas üniversitesi hsstanesi. Eskiden medicine hospitaldi orası. Doktor aynı bina vs herşey aynı ad değişti sadece
Neden böyle oldu bilmiyorum 🥰 18 ine ikili tarama testim var devlette ama

Atlas üniversitesi hsstanesi. Eskiden medicine hospitaldi orası. Doktor aynı bina vs herşey aynı ad değişti sadece
Neden böyle oldu bilmiyorum 🥰 18 ine ikili tarama testim var devlette ama
Muayene ucreti ne kuzum orda 😊
Ayy Sen benden önce yaptrcaksin desene benim sonuç bayram sonuna kalir heralde neyse en azindan biraz buyumus olur belki doktor cinsiyet tahminide yapar 🥰🙂

Herkese merhaba iyi pazarlar
Sürekli olarak uyku halinde olan, uyuyup uyanınca da sersem gibi olan bütün günü o şekilde geçiren var mı benim gibi 🥺🥺
Sersem halde olmaktan çok sıkıldım hiçbir şey yapasım gelmiyor
Bazen öyleyim. Hiç uyanmak istemiyorum uykudan doyamıyorum

Aynı durumdayım bulantım birden kesildi sizin devam etti mi yoksa aynı mı
Benim geri geldi özellikle kokular et sucuk kokuları mahvediyor bide yemek yiyince ekstra şişkinlik oluyor zaten pek bisey yiyebildiğim de söylenemez biraz meyve bazen çorba o kadar 😞 ve cooook halsizim

Sürekli olarak uyku halinde olan, uyuyup uyanınca da sersem gibi olan bütün günü o şekilde geçiren var mı benim gibi 🥺🥺
Gece 12’de yattım ve gündüz 12’ye kadar uyumuşum sonra sanki hic 12 saat uyumamisim gibi 15:45 gibi tekrar uyuyup 18.30’da uyandim kedi gibi bir sey oldum gercekten ve yani şu an yatacağım hiçbir sey yapmamama ragmen çok şey yapmis gibi derin bir uykuya dalacağım muhtemelen çünkü her an yorgun uykulu ve sersemim🥲

Muayene ucreti ne kuzum orda 😊
Ayy Sen benden önce yaptrcaksin desene benim sonuç bayram sonuna kalir heralde neyse en azindan biraz buyumus olur belki doktor cinsiyet tahminide yapar 🥰🙂
1000 liraydı çok uygun hastane inanılmaz temiz ve gerçekten yüksek bütçeli gibi duruyor. Medicine iken yüksekti fiyatlar zatende sahibi dğeişmiş üniversite hastanesine çevirmişler işte
Hasta odaları baya büyük memnun kaldım baya bakalım araştırcam :)
Bana tam 11 haftalıksun dedi doktor
18 ine 12+1 oluyorum inşallah cinsiyet tahmini yapar🥰

Bu ben 😅
Eki Görüntüle 3556382
Bu gün gittim muayeneye kocaman olmuş bu ultrason fotoğrafları ne kadar değişik ya çocuğum öcü gibi çıkmış😂 Ay kızlar nasıl pır pırdı ya hareketli bi sağa bi sola gördüm🥰 sizlerde durumlar ne
Ay kendi yavrularımı hayal ettim günümüz aynı gibi ya🥰 bu kadarlar demek ki ❤️ çok tatlı ve yakışıklı duruyor sanki 🥰

Limon büyüklüğüne gelmişler bebişlerimiz🥹🥰 senin randevu ne zaman senin birde değil iki heyecan var 🥹
25 ine verdi günü ama öncesinde yer bulabilirsem bir perinetaloga görünmek istiyorum. Vay be limon diyorsun 🥹 severim ❤️ sağlıkla alalım kucağımıza inşallah hepimiz 🙏

Son düzenleme:
Kızlar napıyosunuzz? Benim dün uçuşum vardı korkuyordum tedirgindim anlatmıştım, sağ Salim geldim çok şükür😌 salı günü de bebişimi görmeye gidicem ilk defa, dua edin bana çok çok iyi olsun 🤭 8+5 olacağız artıkkk

Kizlar etle aranız nasil ben et yiyemiyorum hiç normaldede sevmiyorum şu an beslenmeme dikkat etmem lazim
ama cok kotu kokuyor bana.🤦
Bana yasak mesela hamilelik boyu tüketmeyeceğim. Şu an bizim yediklerimizden beslenmiyorlar o yüzden üzmeyin kendinizi. Şu an et yiyip yememeniz çok büyük sorun değil

Back