Kötüyü çekmiyorsunuz hiç korkmayın bende de aynı korkular var herşeyi geçtim benim annem ben 15yasindayken küçük kardeşime doğuma giderken beni öptü sarıldı babama kızım sana emanet vs dedi dün gibi hatırlıyorum

hergun yaşım da geçti ben nasıl dogurcam ya ölürsem çocuklarmi tekrar görebilcekmiyim diye kadıncagiz sağolsun tüm anksiyetesini bana öğretti geçirdi bu kadar hala zıpkın gibi.ben annemin hamileliğini anlatmıştım daha önce burada kadın 9 ay sakat çocuk dogurcam dedi 9ay strees ağlama 9ay şikayet ve hep aşırı doğurma korkusu yasadi ki üçüncü çocuğu.. eğer o kötüyü cagirmadiysa daha kimse cagirmaz.suan kardeşim 19yasinds hepimizden daha boylu poslu ve yakışıklı aynı zManda çok başarılı inşallah çok iyi bir doktor olcak ilerde kendisi

son olarak panik atak ve anksiyetesi yok ben denize bakarken boğuluyorum anksiyeteden

o dalış paraşüt gibi adrenalin sporlarına meraklı. Annemin en kotu hamileligiymiş ve sonuç Süper oyuzden hormonlar bunları yapıyor korkmayın ben annemden idmanli olduğum için kafamdaki bütün korku filmi gibi seneryalori düşünüp ne de olsa olmucak diyorum.kotuyu falan çağırmiyoruz Allah'ın izniyle hormonlarımizi yasiyoruz