2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Çok geçmiş olsun canım benim sen iyi olda tekrar gebe kalırsın inşallah üzülme

çok geçmiş olsun canım kendi sağlığımız daha önemli şuan için doktordan sonra haber ver mutlaka merak ederim

Ben de kesin görülmesi için 7 veya 8.haftada gidicem vajinal baktırmaya gerek kalmasın istiyorum hem kalp atışı net olur inşallah canım
Aslinda en guzeli. Ben de gobekten bakilmasini istiyorum. Ya bir de sey sorucam kalp atisini dinlemek bebegin sagligi acisindan pek iyi degilmis oyle mi? Hani bir sicaklik akim gibi bir sey veriyormus dr o yuzden

Aslinda en guzeli. Ben de gobekten bakilmasini istiyorum. Ya bir de sey sorucam kalp atisini dinlemek bebegin sagligi acisindan pek iyi degilmis oyle mi? Hani bir sicaklik akim gibi bir sey veriyormus dr o yuzden
Evet ben de öyle bir şey duydum o yüzden beklemek ve tek seferde baktırmak daha iyi sanki

çok geçmiş olsun canım kendi sağlığımız daha önemli şuan için doktordan sonra haber ver mutlaka merak ederim
Teşekkür ederim devlet doktoruna randevun vardı bugun kalp atısı icin ama göremedi bebegi kese var bebek yok tekrar kan aldı dün özele gittigimde duymustum kalp sesini

Teşekkür ederim devlet doktoruna randevun vardı bugun kalp atısı icin ama göremedi bebegi kese var bebek yok tekrar kan aldı dün özele gittigimde duymustum kalp sesini
çok üzüldüm canım. bende de kese oluşmadı. hala kan veriyorum iki günde bir Allah'ım yardımcımız olsun. kanama için birşey yaptılar mı ?

Bende seninle benzer durumu yaşıyorum, salı günü doktora gittim belli belirsiz bir oluşum var dedi dün lekelenme gördüm ara ara geliyor bugün tekrar kontrole gittim bu sefer ultrasonda bişey göremedi kan testlerini verdim salı günü tekrar çağırdı vajinal bakıcam bu sefer dedi. Hiçbirşey yapamadan beklemek çok zor geliyor şuan

Yaa cok geçmiş olsun sizede. Bendeki leke gibi değil baya adet kanaması gibi belim kasıklarımda agrıyordu yani ihtimaller düşügü gösteriyor bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

çok üzüldüm canım. bende de kese oluşmadı. hala kan veriyorum iki günde bir Allah'ım yardımcımız olsun. kanama için birşey yaptılar mı ?
Progeston verdi dün özeldeki doktor ama evde bulunsun diye yazıyorum kanama cok asırı olursa al dedi gece olan kanama icin aldım. Özelde bebek vardı kalp atışınısa duyduk fakat bugun devlette kese var bebeği göremedi kan verdim bakalom kandan bakıcam ddi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…