-
- Konu Sahibi NurseCelline
Devlet doktorunda randevum vardı bugun kalp atısı icin gittim ama kese var bebegi göremedi tekrar kan istedi. Dün özelde kalp sesini dinlemiştik düştü galiba bebekHaber ver muhakkak
kan sonucun ne zaman çıkıcak canım inşallah iyi haberler alırsın çok üzüldumProgeston verdi dün özeldeki doktor ama evde bulunsun diye yazıyorum kanama cok asırı olursa al dedi gece olan kanama icin aldım. Özelde bebek vardı kalp atışınısa duyduk fakat bugun devlette kese var bebeği göremedi kan verdim bakalom kandan bakıcam ddi hayırlısı
3te cıkıcak dediler canım bekliyorumkan sonucun ne zaman çıkıcak canım inşallah iyi haberler alırsın çok üzüldum
Naptin canim çıktı mi sonuç3te cıkıcak dediler canım bekliyorum
Değerin biraz yükselmesini istemiş olabilir doktor, devlet hastanesinin bazen aletleri iyi olmayabiliyor.Kızlar ben devlet hastanesine gittim muayene için karından ultrasonla baktı ve hiçbişey göremedi, hcg testi de verdim bugün sonucu 2578 çıkmış. Görememesi normal mi, dünden beri leke şeklinde kanamalarım oluyor ara ara. Salı günü vajinal ultrasonla bakacağım dedi neden bugün bakmadı anlamadım. Sizce beklemeli miyim yoksa özel bir hastaneye gidip görünsem mi tekrar?
Benimde 12 cikmis haziran ayinda cok mu ne demek oluyormus canim ? Bana doktorum onun icin birsey yapmadi. Bebeginne turlu etikiliyormus. İnsallah kotu birşey yokturCanim cok sıkkın anti rubella igm 17 çıkmış. Vücutta kizamikcik virüsü olabilirmiş o da bebegi cok etkilenmiş
Ben salı günü gittim sata göre 6+3 idim ama 5+6 çıktımApril wind size kese gorup kalp atisini duydunuz mu kac haftalikken oldu acaba duyduysaniz 4+1 im ben suan 5+5 de doktor çağırdı
Himm saglikla gelsin insAllahBen salı günü gittim sata göre 6+3 idim ama 5+6 çıktım
Keseyi gördük, kalp atışını da net olmasa da dinledik. Yeni oluşuyormuş tam yakalayamıyorum dedi doktorum canım.
Bir daha 1 ay sonrasına çağırdı ekim 6’da tekrar gideceğim
Düşükle sonuclandı malesef değerim 2000 cıktıNaptin canim çıktı mi sonuç
Arkadaslar benim gebeliğim düşükle sonuclandı malesef dün akşam kalp sesini duyduğumda tamam benimle artık dedim emin olmuştum ama kısmet olmadı gece olan kanamada düşmüş bebegimsizler insallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza
En kisa zamanda tekrar daha saglikli bir sekilde yasayacaksin bu duyguyu hic uzulmeArkadaslar benim gebeliğim düşükle sonuclandı malesef dün akşam kalp sesini duyduğumda tamam benimle artık dedim emin olmuştum ama kısmet olmadı gece olan kanamada düşmüş bebegimsizler insallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza
Amin inşallahRabbim en kisa zamanda yerini tekrar doldursun canim insAllah
Amin inşallah cok sağolunEn kisa zamanda tekrar daha saglikli bir sekilde yasayacaksin bu duyguyu hic uzulmeVardir rabbimin bir bildigi
Canım çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda yerini sağlıklı bir bebekle doldursun. İçini ferah tut yakın zamanda tekrardan müjdeli haberi vereceksin.Arkadaslar benim gebeliğim düşükle sonuclandı malesef dün akşam kalp sesini duyduğumda tamam benimle artık dedim emin olmuştum ama kısmet olmadı gece olan kanamada düşmüş bebegimsizler insallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza