2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar ben devlet hastanesine gittim muayene için karından ultrasonla baktı ve hiçbişey göremedi, hcg testi de verdim bugün sonucu 2578 çıkmış. Görememesi normal mi, dünden beri leke şeklinde kanamalarım oluyor ara ara. Salı günü vajinal ultrasonla bakacağım dedi neden bugün bakmadı anlamadım. Sizce beklemeli miyim yoksa özel bir hastaneye gidip görünsem mi tekrar?

kan sonucun ne zaman çıkıcak canım inşallah iyi haberler alırsın çok üzüldum

Değerin biraz yükselmesini istemiş olabilir doktor, devlet hastanesinin bazen aletleri iyi olmayabiliyor.
İçinde acaba kalacaksa özele git istersen canım yarın falan ama bence vajinal baktır gittiğinde. içinde acaba kalmasın ben olsam bu şekil yapardım.

April wind size kese gorup kalp atisini duydunuz mu kac haftalikken oldu acaba duyduysaniz 4+1 im ben suan 5+5 de doktor çağırdı

Canim cok sıkkın anti rubella igm 17 çıkmış. Vücutta kizamikcik virüsü olabilirmiş o da bebegi cok etkilenmiş
Benimde 12 cikmis haziran ayinda cok mu ne demek oluyormus canim ? Bana doktorum onun icin birsey yapmadi. Bebeginne turlu etikiliyormus. İnsallah kotu birşey yoktur

April wind size kese gorup kalp atisini duydunuz mu kac haftalikken oldu acaba duyduysaniz 4+1 im ben suan 5+5 de doktor çağırdı
Ben salı günü gittim sata göre 6+3 idim ama 5+6 çıktım
Keseyi gördük, kalp atışını da net olmasa da dinledik. Yeni oluşuyormuş tam yakalayamıyorum dedi doktorum canım.
Bir daha 1 ay sonrasına çağırdı ekim 6’da tekrar gideceğim

A April wind canım bende hamileyim 2 gün önce gebelik testi positif çıktı kan da 11 daha çok yeni denildi inşallah sağlıkla tutunur sağlıklı bir şekilde de doğar hepinizi tebrik ederim rabbim sağ salim kucağımıza vermeye nasip etsin.

Himm saglikla gelsin insAllah

Rabbim en kisa zamanda yerini tekrar doldursun canim insAllah

En kisa zamanda tekrar daha saglikli bir sekilde yasayacaksin bu duyguyu hic uzulme Vardir rabbimin bir bildigi

Canım çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda yerini sağlıklı bir bebekle doldursun. İçini ferah tut yakın zamanda tekrardan müjdeli haberi vereceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…