-
- Konu Sahibi NurseCelline
Hosgeldiin benim de cumartesi randevum var :) gecen hafta keseyi gorduk ama bebek yoktu henuz umarim sagliklidirlar goruruz duyariz her seyleriniŞu an hastaneden yazıyorum. 4-5 gündür günde 6-7 defa mide bulantısı ve kusmaktan artık halsiz düştüm. Bir yudum su içsem çıkıyordu. Şu an damardan sıvı takviyesi alıyorum ve doktorumun tavsiyesi ile prilama başladım dedim neredeydi bu hap kaç gündürçok şükür şu an iyiyim. Bı 10 güne kalp atışı için randevumuz var. İnşallah hepimiz sağlıklı bı şekilde alırız bebisleri kucağımıza:))
Bizde keseyi gördük ayın 1 inde doktor 15 gün sonra gel dedi . Eşimde bende memuruz haftaya cumartesi gidip kalp atışıni duyacağız inşallahHosgeldiin benim de cumartesi randevum var :) gecen hafta keseyi gorduk ama bebek yoktu henuz umarim sagliklidirlar goruruz duyariz her seylerinimide bulantin ne kadardir var bi de cok mu dayanilmaz hale geldi
5 gündür var ama nasıl bı bulantı yani. 5 günde 3 kilo gittiHosgeldiin benim de cumartesi randevum var :) gecen hafta keseyi gorduk ama bebek yoktu henuz umarim sagliklidirlar goruruz duyariz her seylerinimide bulantin ne kadardir var bi de cok mu dayanilmaz hale geldi
Çok ağır olmadığı sürece sorun olmaz canım içini rahat tut ama dinlenmeyi de ihmal etmemek lazım bebeklere bir şey olmuyor ama böyle durumlarda anne çok zorlanıyor. Belirli ağrıların olması da normal kaslar geriliyor kese büyüyüp yer açıyor ah annelik daha bebekler fasulye kadarken zorluğu başlıyor. Allah korusun hepsini vaktinde sağlıkla gelsinler.Bende yoktu hic dun pazar arabasini kaldirip merdivene koydum cok agir degildi aslinda ama korktum yine de agri baslayinca.. Allahtan kanama vs olmadi bugun dinlenmeye calisiyorum bol bol :) batma da degil de kas agrisi gbi var bende
Dogru soyluyosun vallaa vucudu dinlemek lazim aslinda bazen bize dinlen diyo biz hicbi sey yokmus gibi hayatimiza devam etmeye calisiyoruz yanlis yapiyoruz kendimize zahmetÇok ağır olmadığı sürece sorun olmaz canım içini rahat tut ama dinlenmeyi de ihmal etmemek lazım bebeklere bir şey olmuyor ama böyle durumlarda anne çok zorlanıyor. Belirli ağrıların olması da normal kaslar geriliyor kese büyüyüp yer açıyor ah annelik daha bebekler fasulye kadarken zorluğu başlıyor. Allah korusun hepsini vaktinde sağlıkla gelsinler.
Yaaa cok cok gecmis olsun cok bulanti olunca genelde kiz derler5 gündür var ama nasıl bı bulantı yani. 5 günde 3 kilo gitti
Sağlıklı olsun daYaaa cok cok gecmis olsun cok bulanti olunca genelde kiz derlerhayirlisi olsun bakalim prilam iyi geldi mi?
Benimde hiç yok şuan. 1 ayda 2 kilo aldım pantolonlarım olmamaya başladı az biraz iştahım kesilse keşke diyorumYaaa cok cok gecmis olsun cok bulanti olunca genelde kiz derlerhayirlisi olsun bakalim prilam iyi geldi mi?
Yok yok aman tövbe de. Dedim bende öyle bak pişman oldumBenimde hiç yok şuan. 1 ayda 2 kilo aldım pantolonlarım olmamaya başladı az biraz iştahım kesilse keşke diyorum
Aa deme oyle benim asiri bulantim yokta yemek filan gormek istemiyorum hic midem limoni hep bu bile cok kotuBenimde hiç yok şuan. 1 ayda 2 kilo aldım pantolonlarım olmamaya başladı az biraz iştahım kesilse keşke diyorum
Valla insallah boyle devm eder ilacin etkisi.. bende hic yemek gormek istemiyorum midem bulanmiyo ama hep limoni yemek dusununce hasta gibi oluyorum umarim gecer bir an onceSağlıklı olsun daEvet bulantım yok şuan inşallah ilaç kesmiştir. 5 günlük orucu hastanedeki mantı ile açtım. Ama o nasıl mantidir o kadar lezzetliydi ki .yiyebilmenin sevinciyle ağlayarak yedim bulantı olmayınca boşluk oldu vücutta
Günlerdir mutfağa giremiyorum zaten. Herşey mi kokar insana.Valla insallah boyle devm eder ilacin etkisi.. bende hic yemek gormek istemiyorum midem bulanmiyo ama hep limoni yemek dusununce hasta gibi oluyorum umarim gecer bir an once
Ben de 2 gundur haslanmis patates,tost ve yesil elmayla besleniyorumGünlerdir mutfağa giremiyorum zaten. Herşey mi kokar insana.
Doktora gittim hersey normal dedi kalp atısını da dinletti ama kanamam cogaldı adet kanaması gibi progeston verdi onu kullanıcamBence zorlanmadandir canim muhakkak haber ver bize de benim de buggn agrim var dun yorulmustjm ama leke gelmedi tetikte bekliyorum ya gelirse diye
Dikkat et yorma kendinii kesilir umarim en kisa zamandaDoktora gittim hersey normal dedi kalp atısını da dinletti ama kanamam cogaldı adet kanaması gibi progeston verdi onu kullanıcam
Bence artış iyi gibi duruyoKizlar ben en son cumartesi kan testi yaptirmistim. Sonuc 232 idi. Bir de az once kan testi verdim. Sonuc 3466 cikmis. Sizce nasil artis. Arada 5 bucuk gun var
Malesef kanamam parca sekline döndü gece yatak yorgan batmıs derecedeydi lavaboya kalktıgımda fenalastım vücuduma ates bastı sonrasını hatırlamıyorum bayıldım sanırımDikkat et yorma kendinii kesilir umarim en kisa zamanda
Canım artısın iyi doktora gidip rahat keseyi görebilirsinKizlar ben en son cumartesi kan testi yaptirmistim. Sonuc 232 idi. Bir de az once kan testi verdim. Sonuc 3466 cikmis. Sizce nasil artis. Arada 5 bucuk gun var
Ahh ciddi misin gittin mi doktoraMalesef kanamam parca sekline döndü gece yatak yorgan batmıs derecedeydi lavaboya kalktıgımda fenalastım vücuduma ates bastı sonrasını hatırlamıyorum bayıldım sanırımGaliba ben düşük yapıyorum