2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Şu an hastaneden yazıyorum. 4-5 gündür günde 6-7 defa mide bulantısı ve kusmaktan artık halsiz düştüm. Bir yudum su içsem çıkıyordu. Şu an damardan sıvı takviyesi alıyorum ve doktorumun tavsiyesi ile prilama başladım dedim neredeydi bu hap kaç gündür 😂 çok şükür şu an iyiyim. Bı 10 güne kalp atışı için randevumuz var. İnşallah hepimiz sağlıklı bı şekilde alırız bebisleri kucağımıza:))
Hosgeldiin benim de cumartesi randevum var :) gecen hafta keseyi gorduk ama bebek yoktu henuz umarim sagliklidirlar goruruz duyariz her seylerini 😄 mide bulantin ne kadardir var bi de cok mu dayanilmaz hale geldi :KK43:

Hosgeldiin benim de cumartesi randevum var :) gecen hafta keseyi gorduk ama bebek yoktu henuz umarim sagliklidirlar goruruz duyariz her seylerini 😄 mide bulantin ne kadardir var bi de cok mu dayanilmaz hale geldi :KK43:
Bizde keseyi gördük ayın 1 inde doktor 15 gün sonra gel dedi . Eşimde bende memuruz haftaya cumartesi gidip kalp atışıni duyacağız inşallah😊 dayanılmaz laf mı günde 7 defa gidiyo yani.hic bir gıda girmiyor eşim ayran ve beyaz leblebi ile bekliyor başımda. Zaten halsizlestim iyice bulantiyla ayrı bı geliyo kalkamıyorum. Artık midem boş kasilmaktan ağrıyor 😭

Bende yoktu hic dun pazar arabasini kaldirip merdivene koydum cok agir degildi aslinda ama korktum yine de agri baslayinca.. Allahtan kanama vs olmadi bugun dinlenmeye calisiyorum bol bol :) batma da degil de kas agrisi gbi var bende
Çok ağır olmadığı sürece sorun olmaz canım içini rahat tut ama dinlenmeyi de ihmal etmemek lazım bebeklere bir şey olmuyor ama böyle durumlarda anne çok zorlanıyor. Belirli ağrıların olması da normal kaslar geriliyor kese büyüyüp yer açıyor ah annelik daha bebekler fasulye kadarken zorluğu başlıyor. Allah korusun hepsini vaktinde sağlıkla gelsinler.

Çok ağır olmadığı sürece sorun olmaz canım içini rahat tut ama dinlenmeyi de ihmal etmemek lazım bebeklere bir şey olmuyor ama böyle durumlarda anne çok zorlanıyor. Belirli ağrıların olması da normal kaslar geriliyor kese büyüyüp yer açıyor ah annelik daha bebekler fasulye kadarken zorluğu başlıyor. Allah korusun hepsini vaktinde sağlıkla gelsinler.
Dogru soyluyosun vallaa vucudu dinlemek lazim aslinda bazen bize dinlen diyo biz hicbi sey yokmus gibi hayatimiza devam etmeye calisiyoruz yanlis yapiyoruz kendimize zahmet 😄

Yaaa cok cok gecmis olsun cok bulanti olunca genelde kiz derler 😄 hayirlisi olsun bakalim prilam iyi geldi mi?
Sağlıklı olsun da 😊Evet bulantım yok şuan inşallah ilaç kesmiştir. 5 günlük orucu hastanedeki mantı ile açtım. Ama o nasıl mantidir o kadar lezzetliydi ki .yiyebilmenin sevinciyle ağlayarak yedim 😭 bulantı olmayınca boşluk oldu vücutta 😂

Sağlıklı olsun da 😊Evet bulantım yok şuan inşallah ilaç kesmiştir. 5 günlük orucu hastanedeki mantı ile açtım. Ama o nasıl mantidir o kadar lezzetliydi ki .yiyebilmenin sevinciyle ağlayarak yedim 😭 bulantı olmayınca boşluk oldu vücutta 😂
Valla insallah boyle devm eder ilacin etkisi.. bende hic yemek gormek istemiyorum midem bulanmiyo ama hep limoni yemek dusununce hasta gibi oluyorum umarim gecer bir an once 😄

Kizlar ben en son cumartesi kan testi yaptirmistim. Sonuc 232 idi. Bir de az once kan testi verdim. Sonuc 3466 cikmis. Sizce nasil artis. Arada 5 bucuk gun var

X