-
- Konu Sahibi NurseCelline
Benim de ilk hamileliğimde 6. haftaya girdiğimde başlamıştı bulantılarım şuan 5+5 olduk ama bende sıfır belirti hiçbişey hissetmiyorum. İlk hamilelikten farklı neler oldu sizdeGünaydın kızlar
Hiç iştahım yok zoraki yiyorum canım hiç bir şey istemiyor.
Yani gerçekten de her hamileliğim bambaşka bu da bi garip.
Bende oyleyim canim hic bi sey yemek istemiyorGünaydın kızlar
Hiç iştahım yok zoraki yiyorum canım hiç bir şey istemiyor.
Yani gerçekten de her hamileliğim bambaşka bu da bi garip.
Ben de ne zaman midem bulanacak diye bekliyorumGünaydıın, bugün ilk defa bulantım oldu, siz de mideniz bulanınca sevinmiş miydiniz? ben kalp atışı için sabırsızlanırken bebekler biz burdayız diye işaret vermiş gibi hissettim.
Bugun bhcg 1000 çıktı 4+4 olduğumu düşünüyorum. 16sinda gel ultrasona bakalım dedi doktor kalp atışını görür müyüm sizce ?
İlk gebeligimde 8. Haftada kalbi durdugu icin kurtaj olmustum bu seferde ya dis gebelikse ya bos gebelikse ya yine duserse fln baya stres yapiyorum ben
Benimde cumartesi 212ydi pazartesi 487 şuan aynıyız hemen hemen pazartesi gitmeyi düşünüyorum ben doktora inşallah güzel haberlerini bekliyorum <3Canim gittiginde beta hcg kac civarindaydi biliyor musun? Ben bu gece son bir kan testi vericem insallah bu son olur daha gerek kalmaz. Benim cumartesi 232 cikmisti. Bugun insallah 1800 civarlarinda olmasi lazim. Dr da 1500 iken ultrasonda gorunur demisti
Bendeki ilk belirtiydi hamile olduğumu öğrenmeden önce başlamıştı hala devam ediyorBende var ama daha test yaptırmadım yüksek ihtimal gebeyim
İlk iki hamileliğimde 4. Haftadan itibaren koku hassasiyeti vardı ama rahat geçtiBenim de ilk hamileliğimde 6. haftaya girdiğimde başlamıştı bulantılarım şuan 5+5 olduk ama bende sıfır belirti hiçbişey hissetmiyorum. İlk hamilelikten farklı neler oldu sizde
Ben de ne zaman midem bulanacak diye bekliyorumGünaydıın, bugün ilk defa bulantım oldu, siz de mideniz bulanınca sevinmiş miydiniz? ben kalp atışı için sabırsızlanırken bebekler biz burdayız diye işaret vermiş gibi hissettim.
İnsallah canim benim cok tesekkur ederimBenimde cumartesi 212ydi pazartesi 487 şuan aynıyız hemen hemen pazartesi gitmeyi düşünüyorum ben doktora inşallah güzel haberlerini bekliyorum <3
Canim ben dun kotuydum oglen saatlerine kadar bugun bulantim yok hic belki seninde boyle bi iki gun olur bi iki gun olmaz pozitif dusunİlk iki hamileliğimde 4. Haftadan itibaren koku hassasiyeti vardı ama rahat geçti
En ağır 2. Hamileliğim geçti. ilkinde bir iki kere hariç hiç kusmamıştım. 2. Hamileliğimde dişimi bile fırçalarken kustuğum olmuştuve çok erken başladı belirtiler 4. Haftadayken bile kusuyordum.
Bu da hafif geçiyor derkenn 6+1 ilk kusmamı yaşadım
Koku hassasiyeti yok bu sefer ama midem sürekli alt üst, iştahım yok ama midem bulanıyor aç kalmamak için yiyorum
Dualarım seninle Rabbim yardimcin olsun İnsAllah bisey yoktur canimKızlar temizlik yaparken leke seklinde kanamam oldu agrımda var hafiften doktora gidicem birazdan dua edin nolur cok korkuyorum
Teşekkür ederim sıkıntı yok dedi kalp atısınıda duydum cok sükür ama kanama devam ediyorDualarım seninle Rabbim yardimcin olsun İnsAllah bisey yoktur canim
Bence zorlanmadandir canim muhakkak haber ver bize de benim de buggn agrim var dun yorulmustjm ama leke gelmedi tetikte bekliyorum ya gelirse diyeKızlar temizlik yaparken leke seklinde kanamam oldu agrımda var hafiften doktora gidicem birazdan dua edin nolur cok korkuyorum
Benim de ağrılarım oluyor özellikle belli bir süre ayakta kalırsam veya ani hareket yaparsam kasık ve rahmin olduğu yerlerde ağrı hissediyorum.Ya dun ben biraz yordum kendimi sanirim bide cok agir olmasa da pazar arabasini kaldirdim az bisey baska yere koydum dunden beri kasigimda batma degilde kas agrisi gibi agri var.Bugun biraz vajinama dogru vuruyor umarim bi sikinti yoktursizin de oluyo mu agrilariniz belki normal bi rahim agrisidir..hic yasamiyodum
Bende yoktu hic dun pazar arabasini kaldirip merdivene koydum cok agir degildi aslinda ama korktum yine de agri baslayinca.. Allahtan kanama vs olmadi bugun dinlenmeye calisiyorum bol bol :) batma da degil de kas agrisi gbi var bendeBenim de ağrılarım oluyor özellikle belli bir süre ayakta kalırsam veya ani hareket yaparsam kasık ve rahmin olduğu yerlerde ağrı hissediyorum.