-
- Konu Sahibi NurseCelline
Cok tesekkur ederim sağolun amin inşallah. Rabbim sizin bebişlere saglık versin hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahCanım çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda yerini sağlıklı bir bebekle doldursun. İçini ferah tut yakın zamanda tekrardan müjdeli haberi vereceksin.
Çok geçmiş olsun. Ama sıkma canını senin sağlığın iyi olsunda. Yine olur inşallah. Allah hepimize bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı, evlat sahibi olmak isteyene tez zamanda hayırlısıyla ile bir an evvel bebisler versinCok tesekkur ederim sağolun amin inşallah. Rabbim sizin bebişlere saglık versin hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsunÇok geçmiş olsun. Ama sıkma canını senin sağlığın iyi olsunda. Yine olur inşallah. Allah hepimize bebislerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı, evlat sahibi olmak isteyene tez zamanda hayırlısıyla ile bir an evvel bebisler versin
Hoş geldiniz, aminA April wind canım bende hamileyim 2 gün önce gebelik testi positif çıktı kan da 11 daha çok yeni denildi inşallah sağlıkla tutunur sağlıklı bir şekilde de doğarhepinizi tebrik ederim rabbim sağ salim kucağımıza vermeye nasip etsin.
Canım doktorun başka bir şey diyip yönlendirme yapmadı mı?Canim cok sıkkın anti rubella igm 17 çıkmış. Vücutta kizamikcik virüsü olabilirmiş o da bebegi cok etkilenmiş
Teşekkür ederim inşallah canım
Testi tekrarladı devlet hastanesinde yanlış ölçülüyor genelde dedi insallah öyledir yoksa aşırı kötü bir durumCanım doktorun başka bir şey diyip yönlendirme yapmadı mı?
İçin refah olsun bence
MerhabaaaMerhaba
Arkadaslar benim gebeliğim düşükle sonuclandı malesef dün akşam kalp sesini duyduğumda tamam benimle artık dedim emin olmuştum ama kısmet olmadı gece olan kanamada düşmüş bebegimsizler insallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza
İnşallah canım hepimizin ki güzel geçsinHoş geldiniz, amin
Hayırlı olsunben de oğlumu bhcg 12 ile öğrenmiştim
Sağlıkla geçen bir 9 ay olur umarım, herkes için
Cok tesekkur ederim amin inşallah. Rabbim sizlere hayırlı saglıklı dogumlar nasip etsinÇok geçmiş olsun. Sağlıklı değilmiş demek hayırlısı olsunRabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Selam canım ben Salı günü duydum. 5 + 6 haftalıktı bir iki kişi Daha vardı duyan yanılmıyorsam.Merhaba yeni katıldım . Bende Mayıs annesi gozukuyorum. Bebeğinin kalp atışını duyan varmı
Diafol verdi baska bi ilac kullanmiorumKızlar hangi folik asiti yazdi doktorunuz ve bunun disinda ilac yazdi mi? Kan ilaci vs gibi