2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Merhaba canim hayirli olsun insallahh acaba keseyi tam ne zaman gormustunuz. 5+ kacti?

Arkadaslar bu arada cuma gunu 6+0 olacagiz insallah ve o gun dr a gidicem. Keseyi gorur muyuz acaba? Kalp atisi icin erken saniyorum degil mi

Merhaba canim hayirli olsun insallahh acaba keseyi tam ne zaman gormustunuz. 5+ kacti?

Arkadaslar bu arada cuma gunu 6+0 olacagiz insallah ve o gun dr a gidicem. Keseyi gorur muyuz acaba? Kalp atisi icin erken saniyorum degil mi
Merhaba, kalp atışı genelde 7.haftaya kalıyormuş. Ben keseleri çok erken gördüm şu an 5+2deyim ayın 31inde görmüştük. 2. Ultrason da 6+2ye denk gelecek, doktor duyarız dedi ama çok erken olunca kendimi o güne odaklamamaya çalışıyorum. Duyarsak yazarım mutlaka. Bence görürsün ama aksi durumda endişelenme ultrason cihazının türüne de bağlı oluyormuş erken görünüp görünmemesi. Doktor bilgilendirir zaten. Sağlıkla görülsünler duyulsunlar

Ya cok pardonn 6+0 yazmisim. Cuma gunu yani yarin 5+0 olacak. Hani 6.hafta deniliyor bu surecte o yuzden aklim karisti. O zaman cok mu erken gidiyorum ben. Dr cagirdi ama

Ya cok pardonn 6+0 yazmisim. Cuma gunu yani yarin 5+0 olacak. Hani 6.hafta deniliyor bu surecte o yuzden aklim karisti. O zaman cok mu erken gidiyorum ben. Dr cagirdi ama
Kalp atışı için erkenmiş o zaman ama keseyi görmek için normal, benim de 4+2ye denk geliyordu keseleri gördüğüm gün. 5+2 şu anki güncel durumum, 3 gün varmış aramızda:)

Tesekkür ederim şuan yanımda değil ama tarif edeyim. Ultrasonun tam ortasında yuvarlak bilgeye benzeyen bir kesem var

Tesekkür ederim şuan yanımda değil ama tarif edeyim. Ultrasonun tam ortasında yuvarlak bilgeye benzeyen bir kesem var
Bilyeye benziyor

Ben 5+0 da gordum canim ama karindan gozukmedi vajinal bakti.Tuvaletini tutup git bol su ic yani girmeden oyle karindan daha net gozukurmus benim hic yoktu gorunmeyedebilir daha erken gorunmezse de sikinti yapma kendine doktor soyler zaten

Ben 5+0 da gordum canim ama karindan gozukmedi vajinal bakti.Tuvaletini tutup git bol su ic yani girmeden oyle karindan daha net gozukurmus benim hic yoktu gorunmeyedebilir daha erken gorunmezse de sikinti yapma kendine doktor soyler zaten
Canim gittiginde beta hcg kac civarindaydi biliyor musun? Ben bu gece son bir kan testi vericem insallah bu son olur daha gerek kalmaz. Benim cumartesi 232 cikmisti. Bugun insallah 1800 civarlarinda olmasi lazim. Dr da 1500 iken ultrasonda gorunur demisti

Yok ben 2 kere verdim beta 516 da biraktim en son ondan 1 hafta sonra cagirdi beni 1500u gecmistir buyuk ihtimal ama yinede gozukmeyebiliyor bazeen o yuzden dedim telaslanma bosuna daha erken diye

Yok ben 2 kere verdim beta 516 da biraktim en son ondan 1 hafta sonra cagirdi beni 1500u gecmistir buyuk ihtimal ama yinede gozukmeyebiliyor bazeen o yuzden dedim telaslanma bosuna daha erken diye
Beta degeri kac olursa kesin gozukmesi gerekiyor biliyor musun? Tamam canim ins telasa gerek kalmaz. Kalirsa da teselliye gelirim buraya artik

Günaydın kızlar
Hiç iştahım yok zoraki yiyorum canım hiç bir şey istemiyor.
Yani gerçekten de her hamileliğim bambaşka bu da bi garip.

Günaydıın, bugün ilk defa bulantım oldu, siz de mideniz bulanınca sevinmiş miydiniz? ben kalp atışı için sabırsızlanırken bebekler biz burdayız diye işaret vermiş gibi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…