- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Merhaba canim hayirli olsun insallahhMerhabaa, ben de geldim. Geçen hafta keseleri gördük 14ünde kalp atışı için gideceğiz. Hep birlikte çok güzel anılarla dolu keyifli bir süreç geçirelimbebekli hayata başlayana kadar bol bol uyu dinlen dedi doktor, zaten severim uykuyu artık iyice sık geliyor:) siz nasıl hissediyorsunuz?
Merhaba canim hayirli olsun insallahhacaba keseyi tam ne zaman gormustunuz. 5+ kacti?
Merhaba, kalp atışı genelde 7.haftaya kalıyormuş. Ben keseleri çok erken gördüm şu an 5+2deyim ayın 31inde görmüştük. 2. Ultrason da 6+2ye denk gelecek, doktor duyarız dedi ama çok erken olunca kendimi o güne odaklamamaya çalışıyorum. Duyarsak yazarım mutlaka. Bence görürsün ama aksi durumda endişelenme ultrason cihazının türüne de bağlı oluyormuş erken görünüp görünmemesi. Doktor bilgilendirir zaten. Sağlıkla görülsünler duyulsunlarArkadaslar bu arada cuma gunu 6+0 olacagiz insallah ve o gun dr a gidicem. Keseyi gorur muyuz acaba? Kalp atisi icin erken saniyorum degil mi
Ya cok pardonn 6+0 yazmisim. Cuma gunu yani yarin 5+0 olacak. Hani 6.hafta deniliyor bu surecte o yuzden aklim karisti. O zaman cok mu erken gidiyorum ben. Dr cagirdi amaMerhaba, kalp atışı genelde 7.haftaya kalıyormuş. Ben keseleri çok erken gördüm şu an 5+2deyim ayın 31inde görmüştük. 2. Ultrason da 6+2ye denk gelecek, doktor duyarız dedi ama çok erken olunca kendimi o güne odaklamamaya çalışıyorum. Duyarsak yazarım mutlaka. Bence görürsün ama aksi durumda endişelenme ultrason cihazının türüne de bağlı oluyormuş erken görünüp görünmemesi. Doktor bilgilendirir zaten. Sağlıkla görülsünler duyulsunlar
Kalp atışı için erkenmiş o zaman ama keseyi görmek için normal, benim de 4+2ye denk geliyordu keseleri gördüğüm gün. 5+2 şu anki güncel durumum, 3 gün varmış aramızda:)Ya cok pardonn 6+0 yazmisim. Cuma gunu yani yarin 5+0 olacak. Hani 6.hafta deniliyor bu surecte o yuzden aklim karisti. O zaman cok mu erken gidiyorum ben. Dr cagirdi ama
En sonki Bat 5 agustos’tu. Sizin ne zamandi? İnsallah biz de hayirlisiyla gorebiliriz yarin keseyiKalp atışı için erkenmiş o zaman ama keseyi görmek için normal, benim de 4+2ye denk geliyordu keseleri gördüğüm gün. 5+2 şu anki güncel durumum, 3 gün varmış aramızda:)
Tesekkür ederim şuan yanımda değil ama tarif edeyim. Ultrasonun tam ortasında yuvarlak bilgeye benzeyen bir kesem varMerhaba öncelikle basınız sağolsun Rabbim oglunuza ve yeni gelicek olan bebişe hayırlı saglıklı ömürler nasip etsin saglıkla alın kucagınıza inşallahultrason resmini paylaşabilirmisiniz merak ettim
Bende var ama daha test yaptırmadım yüksek ihtimal gebeyimKızlar sizde de burun tıkanıklığı ve kanaması var mı?
Tesekkür ederim şuan yanımda değil ama tarif edeyim. Ultrasonun tam ortasında yuvarlak bilgeye benzeyen bir kesem var
Bilyeye benziyorMerhaba öncelikle basınız sağolsun Rabbim oglunuza ve yeni gelicek olan bebişe hayırlı saglıklı ömürler nasip etsin saglıkla alın kucagınıza inşallahultrason resmini paylaşabilirmisiniz merak ettim
Ben 5+0 da gordum canim ama karindan gozukmedi vajinal bakti.Tuvaletini tutup git bol su ic yani girmeden oyle karindan daha net gozukurmus benim hic yoktuYa cok pardonn 6+0 yazmisim. Cuma gunu yani yarin 5+0 olacak. Hani 6.hafta deniliyor bu surecte o yuzden aklim karisti. O zaman cok mu erken gidiyorum ben. Dr cagirdi ama
Canim gittiginde beta hcg kac civarindaydi biliyor musun? Ben bu gece son bir kan testi vericem insallah bu son olur daha gerek kalmaz. Benim cumartesi 232 cikmisti. Bugun insallah 1800 civarlarinda olmasi lazim. Dr da 1500 iken ultrasonda gorunur demistiBen 5+0 da gordum canim ama karindan gozukmedi vajinal bakti.Tuvaletini tutup git bol su ic yani girmeden oyle karindan daha net gozukurmus benim hic yoktugorunmeyedebilir daha erken gorunmezse de sikinti yapma kendine doktor soyler zaten
Yok ben 2 kere verdim beta 516 da biraktim en son ondan 1 hafta sonra cagirdi beni 1500u gecmistir buyuk ihtimal ama yinede gozukmeyebiliyor bazeen o yuzden dedim telaslanma bosuna daha erken diyeCanim gittiginde beta hcg kac civarindaydi biliyor musun? Ben bu gece son bir kan testi vericem insallah bu son olur daha gerek kalmaz. Benim cumartesi 232 cikmisti. Bugun insallah 1800 civarlarinda olmasi lazim. Dr da 1500 iken ultrasonda gorunur demisti
Beta degeri kac olursa kesin gozukmesi gerekiyor biliyor musun? Tamam canim ins telasa gerek kalmaz. Kalirsa da teselliye gelirim buraya artikYok ben 2 kere verdim beta 516 da biraktim en son ondan 1 hafta sonra cagirdi beni 1500u gecmistir buyuk ihtimal ama yinede gozukmeyebiliyor bazeen o yuzden dedim telaslanma bosuna daha erken diye
2 Ağustos benim de. İnşallah görürüsünüz güzel haberleri bekliyorum sizdenEn sonki Bat 5 agustos’tu. Sizin ne zamandi? İnsallah biz de hayirlisiyla gorebiliriz yarin keseyi
Hic bilmiyorum vallaaaBeta degeri kac olursa kesin gozukmesi gerekiyor biliyor musun? Tamam canim ins telasa gerek kalmaz. Kalirsa da teselliye gelirim buraya artik
İnsallah canim cok tesekkur ederim2 Ağustos benim de. İnşallah görürüsünüz güzel haberleri bekliyorum sizden
Yok aslinda yapmiyorum ama onden bir bilgim olsun diye ogrenmeye calisiyorumHic bilmiyorum vallaaakarindan goremese de vajinal gozukur ama sikinti yapma kendine bos yeree