2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Günaydın kızlar 🤗
Hiç iştahım yok zoraki yiyorum canım hiç bir şey istemiyor.
Yani gerçekten de her hamileliğim bambaşka bu da bi garip.🫠
Benim de ilk hamileliğimde 6. haftaya girdiğimde başlamıştı bulantılarım şuan 5+5 olduk ama bende sıfır belirti hiçbişey hissetmiyorum. İlk hamilelikten farklı neler oldu sizde

Günaydıın, bugün ilk defa bulantım oldu, siz de mideniz bulanınca sevinmiş miydiniz? ben kalp atışı için sabırsızlanırken bebekler biz burdayız diye işaret vermiş gibi hissettim.
Ben de ne zaman midem bulanacak diye bekliyorum😂 aslinda nefret ederim ama dedigin gibi bebis isaret versin diye istiyorum

Bugun bhcg 1000 çıktı 4+4 olduğumu düşünüyorum. 16sinda gel ultrasona bakalım dedi doktor kalp atışını görür müyüm sizce ?
İlk gebeligimde 8. Haftada kalbi durdugu icin kurtaj olmustum bu seferde ya dis gebelikse ya bos gebelikse ya yine duserse fln baya stres yapiyorum ben

Canim gittiginde beta hcg kac civarindaydi biliyor musun? Ben bu gece son bir kan testi vericem insallah bu son olur daha gerek kalmaz. Benim cumartesi 232 cikmisti. Bugun insallah 1800 civarlarinda olmasi lazim. Dr da 1500 iken ultrasonda gorunur demisti
Benimde cumartesi 212ydi pazartesi 487 şuan aynıyız hemen hemen pazartesi gitmeyi düşünüyorum ben doktora inşallah güzel haberlerini bekliyorum <3

Benim de ilk hamileliğimde 6. haftaya girdiğimde başlamıştı bulantılarım şuan 5+5 olduk ama bende sıfır belirti hiçbişey hissetmiyorum. İlk hamilelikten farklı neler oldu sizde
İlk iki hamileliğimde 4. Haftadan itibaren koku hassasiyeti vardı ama rahat geçti
En ağır 2. Hamileliğim geçti. ilkinde bir iki kere hariç hiç kusmamıştım. 2. Hamileliğimde dişimi bile fırçalarken kustuğum olmuştu🥹 ve çok erken başladı belirtiler 4. Haftadayken bile kusuyordum.
Bu da hafif geçiyor derkenn 6+1 ilk kusmamı yaşadım 🤦🏻‍♀️
Koku hassasiyeti yok bu sefer ama midem sürekli alt üst, iştahım yok ama midem bulanıyor aç kalmamak için yiyorum

İyi gunler canlar bende yeni ogrendim hamile olduğumu tahmini dogum 18 mayis insAllah Rabbim hepimize saglikli sihhatli bir sekilde kucagimiza almak nasip eder🤲😘

Günaydıın, bugün ilk defa bulantım oldu, siz de mideniz bulanınca sevinmiş miydiniz? ben kalp atışı için sabırsızlanırken bebekler biz burdayız diye işaret vermiş gibi hissettim.
Ben de ne zaman midem bulanacak diye bekliyorum😂 aslinda nefret ederim ama dedigin gibi bebis isaret versin diye
Benimde cumartesi 212ydi pazartesi 487 şuan aynıyız hemen hemen pazartesi gitmeyi düşünüyorum ben doktora inşallah güzel haberlerini bekliyorum <3
İnsallah canim benim cok tesekkur ederim❤️🥰

Ya dun ben biraz yordum kendimi sanirim bide cok agir olmasa da pazar arabasini kaldirdim az bisey baska yere koydum dunden beri kasigimda batma degilde kas agrisi gibi agri var.Bugun biraz vajinama dogru vuruyor umarim bi sikinti yoktur :KK43: sizin de oluyo mu agrilariniz belki normal bi rahim agrisidir..hic yasamiyodum

İlk iki hamileliğimde 4. Haftadan itibaren koku hassasiyeti vardı ama rahat geçti
En ağır 2. Hamileliğim geçti. ilkinde bir iki kere hariç hiç kusmamıştım. 2. Hamileliğimde dişimi bile fırçalarken kustuğum olmuştu🥹 ve çok erken başladı belirtiler 4. Haftadayken bile kusuyordum.
Bu da hafif geçiyor derkenn 6+1 ilk kusmamı yaşadım 🤦🏻‍♀️
Koku hassasiyeti yok bu sefer ama midem sürekli alt üst, iştahım yok ama midem bulanıyor aç kalmamak için yiyorum
Canim ben dun kotuydum oglen saatlerine kadar bugun bulantim yok hic belki seninde boyle bi iki gun olur bi iki gun olmaz pozitif dusun❤️

Kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı, ne miktar ve renkte gördünüz? Ben 5+5teyim şuan bugün biraz ağrım oldu az önce de 1₺ boyutunda açık renkli bir kanama gördüm. İlk gebeliğimde görmemiştim o yüzden endişelenmeli miyim bilmiyorum

Şu an hastaneden yazıyorum. 4-5 gündür günde 6-7 defa mide bulantısı ve kusmaktan artık halsiz düştüm. Bir yudum su içsem çıkıyordu. Şu an damardan sıvı takviyesi alıyorum ve doktorumun tavsiyesi ile prilama başladım dedim neredeydi bu hap kaç gündür 😂 çok şükür şu an iyiyim. Bı 10 güne kalp atışı için randevumuz var. İnşallah hepimiz sağlıklı bı şekilde alırız bebisleri kucağımıza:))

Ya dun ben biraz yordum kendimi sanirim bide cok agir olmasa da pazar arabasini kaldirdim az bisey baska yere koydum dunden beri kasigimda batma degilde kas agrisi gibi agri var.Bugun biraz vajinama dogru vuruyor umarim bi sikinti yoktur :KK43: sizin de oluyo mu agrilariniz belki normal bi rahim agrisidir..hic yasamiyodum
Benim de ağrılarım oluyor özellikle belli bir süre ayakta kalırsam veya ani hareket yaparsam kasık ve rahmin olduğu yerlerde ağrı hissediyorum.

Benim de ağrılarım oluyor özellikle belli bir süre ayakta kalırsam veya ani hareket yaparsam kasık ve rahmin olduğu yerlerde ağrı hissediyorum.
Bende yoktu hic dun pazar arabasini kaldirip merdivene koydum cok agir degildi aslinda ama korktum yine de agri baslayinca.. Allahtan kanama vs olmadi bugun dinlenmeye calisiyorum bol bol :) batma da degil de kas agrisi gbi var bende

X