- 21 Nisan 2022
- 333
- 331
-
- Konu Sahibi NurseCelline
Evet canım gittim kese ve bebeği gördük geçen hafta, bu haftada cuma-cumartesi çağırdı kalp atışı için umarım her şey yolundadır.Canım sende gidecektin sanki doktora gittin mi
İnşallah.. bende cumartesi gideceğim güzel haberlerle dönelimEvet canım gittim kese ve bebeği gördük geçen hafta, bu haftada cuma-cumartesi çağırdı kalp atışı için umarım her şey yolundadır.
Çok çok Amin canımİnşallah.. bende cumartesi gideceğim güzel haberlerle dönelim
Ay bu benim sürekli halim, ayranı denesene, ayrana asla hayır diyemiyorum. İçince de ımmmm ımmm diyorumKizlar benim midem bulanmaya basladi bugun.. bulanti da degilde aklima yemek geldi mi icim bulaniyo sanki hicbisi yemek istemiyorum ama karnim ac napcammmm
Ayarlara kaydettim.. yoksa size mi yazmam lazım?Göremedim tekrar yazmanız mümkün mü
Son adet tarihi yaş şehir kilo kaçıncı çocuk
Ayran candiir kraker ve ayran takiliyorum evde butun gunAy bu benim sürekli halim, ayranı denesene, ayrana asla hayır diyemiyorum. İçince de ımmmm ımmm diyorumohhh nası da ihtiyacım varmış diyorum valla ayranla aramda bağ oluştu ama aşerme gibi değil onu içince midem nası rahatlıyo
Canım ilk sayfada tablo var ya onun için demiştim ekleyin beni de diyince.Ayarlara kaydettim.. yoksa size mi yazmam lazım?
Selam canımselam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım
Selam canım
Değerin bi
Düşüp bi artması dış gebelik olduğunu doğruluyor kimyasal olsaydı kendiliğinden düşerdi değer ama doktorunun seni bekletmesi çok saçma bence başka doktora da danışmalısın. Tüpte bebeğin büyümeden müdahale edilmesi lazım. Kötü şeyler yazmak istemiyorum ama iki gün de değil pazartesiye kadar bekleyecek tekrar kan tahlili yapacak da öyle müdahele edecek…
Tabi ben bunu değerin düşmüş ve sonradan artmış olarak düşündüğüm olarak yazdım kan vermediğin 1 haftalık sürede değerin az mı arttı mı yoksa artıp geri 300lere mi düştü bunu bilemiyoruz. :/
Sanırım doktorun da bu sebeple emin olamadığı için bekleyelim demiş. Vardır bi bildiği diyelim..
Öyle görünüyor hayırlı olsun inşallahKızlar ne dersiniz katılıyor muyum ben de aranıza sizce? Markası one step
Hala inanamıyorum test doğru mudur acaba diye şüphelendimÖyle görünüyor hayırlı olsun inşallah
Merhaba öncelikle basınız sağolsun Rabbim oglunuza ve yeni gelicek olan bebişe hayırlı saglıklı ömürler nasip etsin saglıkla alın kucagınıza inşallahMerhabalar bugün ben kesemi gördüm çok şükür. İçinde bebegi oluşturan yapılar daevcut hersey normal dedi
Bebegi tam goremedi ama bence ultrason cihazı kaynaklı. Cuma günü kendi doktoruma gideceğim özele insallah orda kalbini de dinleriz. Kese ultrason kağıdının tam ortasında duruyor acaba böyle cinsiyet tahmin edilebiliyor mu. Benim iki bebeğim oldu ilki dogum esnasında vefat etti. Cinsiyeti kızdı. İkincisi oğlum çok şükür sağlıklı. Ilk ultrason kağıtlarını saklıyorum. Bununki kızın kağıdına benziyorbakalım doğru çıkacak mı hayırlısıyla saglikla olsun da.