2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar benim midem bulanmaya basladi bugun.. bulanti da degilde aklima yemek geldi mi icim bulaniyo sanki hicbisi yemek istemiyorum ama karnim ac napcammmm
Ay bu benim sürekli halim, ayranı denesene, ayrana asla hayır diyemiyorum. İçince de ımmmm ımmm diyorum ohhh nası da ihtiyacım varmış diyorum valla ayranla aramda bağ oluştu ama aşerme gibi değil onu içince midem nası rahatlıyo

Ayran candiir kraker ve ayran takiliyorum evde butun gun simdi uyandim yine icim bulaniyo boylee cok degilde hemen bi ayran icip ayilmam lazim ahh ahh cok degil 2-3 hafta once hemen bi kahve koyayim ayilirim derdim simdi ayrana talimiz

selam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım

Selam canım
Değerin bi
Düşüp bi artması dış gebelik olduğunu doğruluyor kimyasal olsaydı kendiliğinden düşerdi değer ama doktorunun seni bekletmesi çok saçma bence başka doktora da danışmalısın. Tüpte bebeğin büyümeden müdahale edilmesi lazım. Kötü şeyler yazmak istemiyorum ama iki gün de değil pazartesiye kadar bekleyecek tekrar kan tahlili yapacak da öyle müdahele edecek…

Tabi ben bunu değerin düşmüş ve sonradan artmış olarak düşündüğüm olarak yazdım kan vermediğin 1 haftalık sürede değerin az mı arttı mı yoksa artıp geri 300lere mi düştü bunu bilemiyoruz. :/
Sanırım doktorun da bu sebeple emin olamadığı için bekleyelim demiş. Vardır bi bildiği diyelim..

Son düzenleme:

2 ayri doktora gidiyorum canım. İkiside beta hcg nin takip edilmesi 2 gunde bir kan vermem gerektigini soyledigi icin bekliyorum. O bir hafta arada cikip mi düşüş oldu onu bilemiyoruz.

Merhabaa selamlar, düzensiz regl oldugum için son regl tarihi uygun olmuyor ama yumurtlama 21 Ağustos sanıyorum. Yas 28, Ankara, kilo 76, 1. Cocuk beni de eklerseniz sevinirim.

Bugun bhcg 1000 çıktı 4+4 olduğumu düşünüyorum. 16sinda gel ultrasona bakalım dedi doktor kalp atışını görür müyüm sizce ?
İlk gebeligimde 8. Haftada kalbi durdugu icin kurtaj olmustum bu seferde ya dis gebelikse ya bos gebelikse ya yine duserse fln baya stres yapiyorum ben

Kızlar ne dersiniz katılıyor muyum ben de aranıza sizce? Markası one step

Eklentiler

• A08B3837-8769-4A81-A827-79F1B8E93D5F.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 39
Merhabalar bugün ben kesemi gördüm çok şükür. İçinde bebegi oluşturan yapılar daevcut hersey normal dedi
Bebegi tam goremedi ama bence ultrason cihazı kaynaklı. Cuma günü kendi doktoruma gideceğim özele insallah orda kalbini de dinleriz. Kese ultrason kağıdının tam ortasında duruyor acaba böyle cinsiyet tahmin edilebiliyor mu. Benim iki bebeğim oldu ilki dogum esnasında vefat etti. Cinsiyeti kızdı. İkincisi oğlum çok şükür sağlıklı. Ilk ultrason kağıtlarını saklıyorum. Bununki kızın kağıdına benziyor bakalım doğru çıkacak mı hayırlısıyla saglikla olsun da.

Merhaba öncelikle basınız sağolsun Rabbim oglunuza ve yeni gelicek olan bebişe hayırlı saglıklı ömürler nasip etsin saglıkla alın kucagınıza inşallah ultrason resmini paylaşabilirmisiniz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…