-
- Konu Sahibi NurseCelline
Evett keseyi gordum 5+0 da ama bebegi goremedik :) cumartesi cagirdi iste gidicem insallah kafamdan ciksin artik bi emin olayimKeseyi görmüş müydünüz canım
6. Hafta çok ideal kalp atışı için bazen 7 ye sarkabiliyor ama bence duyarsın o zamana hayırlısıyla
Doktor hesaplayıp çağırmıştır hadi bakalım geriye 3-4 güncük daha sabretmek kalmış duyacaksın inşallahEvett keseyi gordum 5+0 da ama bebegi goremedik :) cumartesi cagirdi iste gidicem insallah kafamdan ciksin artik bi emin olayim
Günaydın canım hayırlı olsun karından mı bakıldıGünaydın kızlarrr
Evet kuzum karından baktıGünaydın canım hayırlı olsun karından mı bakıldı
O zaman erkek olabilir canımEvet kuzum karından baktı
Evett valla zor bekliyoruumDoktor hesaplayıp çağırmıştır hadi bakalım geriye 3-4 güncük daha sabretmek kalmış duyacaksın inşallah
Ramziye göre sanki bana da erkek gibi geldi ama sanki sola da yakın gibi tam emin olamadım yerinden.O zaman erkek olabilir canımramzi teorisine göre öyle yani bakalım benimde ramzi teorisine göre erkek ama çin takvimi kız diyor hangisi doğru çıkacak bakalım çin takvimi oğlumda tutmuştu ama bakalım hayırlısı senin çin takvimi ne diyor
Hadi bakalımRamziye göre sanki bana da erkek gibi geldi ama sanki sola da yakın gibi tam emin olamadım yerinden.
Çin kız diyor
İlk oğlumda tutmadı, ikinci oğlumda tuttu.
Bakalım bunda hangisi tutacak
Günaydın kızlarrr
Maşallah canım sağlıkla ilerlesin. Aslında doktorun baktığı açı da önemli bana da baktığında solda gibiydi sonra başka bir açıya getirdi ve ortadaymış gibi göründü ramzi teorisi %85 tuttuğuna dair bir inanış var ama okuduğum gruplarda bir o kadar da tutmayan var sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.Ramziye göre sanki bana da erkek gibi geldi ama sanki sola da yakın gibi tam emin olamadım yerinden.
Çin kız diyor
İlk oğlumda tutmadı, ikinci oğlumda tuttu.
Bakalım bunda hangisi tutacak
Bende acıkınca midem alt üst oluyor sürekli peynir ekmek zeytin yiyorum. çubuk krakerKizlar benim midem bulanmaya basladi bugun.. bulanti da degilde aklima yemek geldi mi icim bulaniyo sanki hicbisi yemek istemiyorum ama karnim ac napcammmm
Bir daha 1 ay sonra gideceğimGözün aydın bir daha ki muayene de kalp atışı daha iyi duyulur. Senin adına çok sevindim dualarında bizleri de unutma
Teşekkür ederim canım, evet doktorun açısıyla görüntünün değişebileceğini ben de düşünüyorum. Tabi ki sağlıkla gelsin.Maşallah canım sağlıkla ilerlesin. Aslında doktorun baktığı açı da önemli bana da baktığında solda gibiydi sonra başka bir açıya getirdi ve ortadaymış gibi göründü ramzi teorisi %85 tuttuğuna dair bir inanış var ama okuduğum gruplarda bir o kadar da tutmayan var sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.
Off bende böyleyim hiç bişey yemek gelmiyor icimden bi cıbbıık kraker birde sütle besleniyorumKizlar benim midem bulanmaya basladi bugun.. bulanti da degilde aklima yemek geldi mi icim bulaniyo sanki hicbisi yemek istemiyorum ama karnim ac napcammmm
Maşallah darısı bizim basımıza insallah cuma günü gidicem bende sat göre 6+3 olcak insallah bende duyarım o güzel sesiEvet canım sata göre 6+3üm aslında ama tahmin ettiğim gibi bugün 5+6 haftaya uyumlu çıktık.
Kalp atışları yeni oluşmaya başlamış az atıyordu ama biraz dinletti yakalayabildiği kadarını
Canım sende gidecektin sanki doktora gittin miMaşallah canım sağlıkla ilerlesin. Aslında doktorun baktığı açı da önemli bana da baktığında solda gibiydi sonra başka bir açıya getirdi ve ortadaymış gibi göründü ramzi teorisi %85 tuttuğuna dair bir inanış var ama okuduğum gruplarda bir o kadar da tutmayan var sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.
Insallah boylece kalir ama ya ben hastanelik olanlari gordum vallaOff bende böyleyim hiç bişey yemek gelmiyor icimden bi cıbbıık kraker birde sütle besleniyorum
Bu kadarda kalir insallah bulantilarimizzBende acıkınca midem alt üst oluyor sürekli peynir ekmek zeytin yiyorum. çubuk kraker
Ama oğluma kıyasla daha rahat geçiyor şimdilik.
Bir daha 1 ay sonra gideceğimSırayla güzel haberler alalım inş
Teşekkür ederim canım, evet doktorun açısıyla görüntünün değişebileceğini ben de düşünüyorum. Tabi ki sağlıkla gelsin.
Erkek olursa oğluma yoldaş olmuş olur, kız olursa da onu da tatmış oluruz.
Bende acıkınca midem alt üst oluyor sürekli peynir ekmek zeytin yiyorum. çubuk kraker
Ama oğluma kıyasla daha rahat geçiyor şimdilik.
Ayy Allah korusun ya bunla yetinelim bizInsallah boylece kalir ama ya ben hastanelik olanlari gordum valla
Ay inşallahBu kadarda kalir insallah bulantilarimizz
Uyku hali bende de var evde durmamaya calisiyodum enerjik olmak icin ama esim vucudun yat diyo niye dinlemiyosun diyip beni zorla yatirdi bugun iyice sersemledimAy inşallah
Bende uyku hali de var
Allahtan oğlum hala gündüz uykusu yapıyor onunla birlikte ben de uyuyorum 1-1,5 saat