MaşallahKızlar ben çıktım kontrolden. Çok şükür kalp atışını duyduk bebişi de gördükHer şey yolundaymış ve 7 haftalıkmış. Doğum tarihini de 3 Mart dedi. Kan ve idrar tahlili istedi vitaminlere vs bakmak için. Haftaya cuma tekrar gideceğim
Evet canım ilk kese göründüğü haftalar idrara sıkışık gidersen sahan net görülür kese ve bebiş ama 2.ay dolduktan sonra zaten büyüyor sıkışık gitmene gerek kalmıyor canım.Bunu duymamistim idrara sıkışık gideyim bari bende suları içip içip
Amin inşalalh kızlar hepimize dua ediyorum sizde bana dua edin bu sefer kalbi durmasın bebeğimizinMaşallah maşallah canım, darısı bizim başımıza dua et canım bizlerde nasip olsun
İnşallah sağ salim kucağına alırsın canımAmin inşalalh kızlar hepimize dua ediyorum sizde bana dua edin bu sefer kalbi durmasın bebeğimizin
Aa evet çok güzel hiç aklıma gelmemişti bende 13 Mart doğumluyum ama bebişin 8 Mart gözüküyor nasip artık sağlıkla gelsinler de sende bebisini sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar selamhepiniz saglıkla kucağınıza alın. Mart ayı doğum için süper Aralık annesi olucam insallah. Selam vermek istedim . 23-03-23 güzel doğum tarihi olur bakalım kimlere denk gelecek
Tekrar yaptırdınız mı kan testi?Benimde yumurtlama dan 11 gün sonra 12 çıkmıştı değerim
Ama daha tabiki kalp atisini alamadik da kese bir onceki gebeligimde yuvarlakti bunda fasulye tanesi gibi :)
Maşallah yavrum senin son adet tarihin neydi, nazar değmesin
Erkek diyorlar ama bakalım salı ben gidiyorum bekleyin beni kızlarAma daha tabiki kalp atisini alamadik da kese bir onceki gebeligimde yuvarlakti bunda fasulye tanesi gibi :)
Ay bebikto orda duruyor maşallah
Kuzum 4 hazirandi satMaşallah yavrum senin son adet tarihin neydi, nazar değmesin
Amin kuzumAy bebikto orda duruyor maşallah
Ayyy kız istiyom ama galiba erkek cikcakErkek diyorlar ama bakalım salı ben gidiyorum bekleyin beni kızlar
Evet canım ama doktorum normal olduğunu hatta bulantının olmasının iyi bişey olduğunu söyledi. İlaç yazdı ama almadım dahaMaşallahSağlıkla kucağına da alırsın inş canım.Mide bulantısı yoğun olan sen miydin canım doktora ilaç yazdırcam demiştin?Benim de çok fena bulantım uyumak istiyorum sürekli,gözümü açtığım an bulantı başlıyor
Burada diyorlar ki 3 ay riskli, bebek sağlıksızsa zaten düşer, doğal sürece asla karışamayız. Dış gebelikse falan mutlaka belirti verir kanaman olup başka ağır belirtiler gösterirsen randevu al. Doğuma kadar da eğer ekstra bir riskli durumun yoksa toplam 3 kez ultrosona girebiliyorsunneyseki türkiyeye gidicem, orada tüm kontrolleri yaptırmayı planlıyorum
Canım kaç yumurtan oluşmuştu hatırlıyor musun bir de kaçıncı femara kullanışım
Ben de şimdi doktora geldim gireceğim kızlar bekliyorum inşallah her şey yolundadır
Ama daha tabiki kalp atisini alamadik da kese bir onceki gebeligimde yuvarlakti bunda fasulye tanesi gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?