• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kesinlikle oyle kuzum kanamam geliyor esime soyledigimde bile hemen panik yapma yerlesme kanamasidir yani bir yerlesme kanamasi ogrendi herseyde onu diyor. Dun kanamam geldi 5 dk olmadi uzattim havaya ayaklarimi yatiyorum camlari ort sunu yap bunu yap surekli birsey buyuruyor. En son dedim insanlar karisinin ustune titriyor daha 10 dk olmadi kanamam gelmis is buyuruyosun diye. Anacimla babacima aksama yemege gittim de uzandim dun annem konustu bugun biraz duzeldi. Eş destegi cok onemli çok
Maalesef böyle eşler de var seninde şansına böylesi denk gelmiş canım napalım. Allah yardımcın olsun senin de 🙏

Merhaba herkese 15 aylık bir kızım var plansiz hamile kaldım üç kaybım var .kan sulandırıcı iğne ve hap alıyorum.supheli iliskiden (yum sonra) 10 gün sonra kanda beta degerim 12 çıktı bata 2 gün kala . İnşallah sağlıklı olur ve kalp atımını görürürüz erkenden basladim ilaçlara.kizim çok küçük daha ama bunu düşünmek istemiyorum şuan.bir oncekinde hem ilaç kullanımına gec kaldım hem doz azdı sanırım kalp atımı yoktu kurtaj oldum.o kızım 8 aylıkken ve çok ağladım bebeğim küçük diye erken oldu diye. kendimi suçluyorum hala üzüldüm diye olmadi.bu sefer tek düşündüğüm sağlıkla ilerlesin gebelik cunki son ayda tansiyon preaklemsi oldum kizimda.anlayacaginiz riskli gebelik duanizda unutmayın ve listeye benide eklerseniz sevinirim 🙏🌸sat 15 haziran.

Dün ben Dr uma sordum geleyim mi diye hayır erken duyulmaz daha dedi 21 inde gel demişti ondan sana sen git duyarsan bende gidecem dedim inşallah duyarsın vajinadan duyulur bence olmasa bir iki gün daha bekletir
Duyuldu canım keseyi ölçtü bebeğin gösterdi boyutuna göre 6+5 ile uyumlu gebelik dedi benim de sat 30 mayıs canım hem de üstten baktı idrara sıkışık git sende daha net gözükür bitanem yeni geldim doktordan çok şükür sıkıntım yokmuş

Kızlar selam:emir_bebek::KK200:hepiniz saglıkla kucağınıza alın. Mart ayı doğum için süper 😅 Aralık annesi olucam insallah. Selam vermek istedim . 23-03-23 güzel doğum tarihi olur bakalım kimlere denk gelecek 😅😍

Kızlar selam:emir_bebek::KK200:hepiniz saglıkla kucağınıza alın. Mart ayı doğum için süper 😅 Aralık annesi olucam insallah. Selam vermek istedim . 23-03-23 güzel doğum tarihi olur bakalım kimlere denk gelecek 😅😍
Hiç bunu düşünmemiştim ama benim olması imkansız 🤣 Şubat sonuna bile sarkabilir canım kızlar inşalalh sizin tutar hesap :)

Kızlar bugün çekildi görüntü 6+5 gün ile uyumlu olduğunu söyledi doktor. Sizce kese nasıl duruyor kendi keselerinizle de karşılaştırabilir misiniz. 6 düşük yaptım kalp atışını da duyduk çok güzel dedi doktor ama kese dışında 2/3 küçük kanama alanı var korkulacak bişi değil dedi progestan fitil verdi önlem amaçla düşüklerim olduğu için. Bide bulantı ilacı verdi midem için. Ve oksapar yazdı doğuma kadar kullanmam için. 6 tane düşük yaptığım için Düşük tehlikesi olmasa da önlem almakta fayda var dedi doktorum.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 63
  • image.jpg
    image.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 64
İlk beta 129 du sonra 517 sonra 1177 en sonda 1999 du canım bu kan testleri 2 günde bir ölçüldü canım
Betanın yüksek yada düşük olması etkilemiyor o zaman boş gebeliği. Beta yüksekkende boş gebelik olabiliyor o zaman. Dedim acaba benim ki boş gebelik falan da o yüzden mi yüksek değil diye düşünmüştüm

Kızlar 🌸 bir selam vermek istedim 🤗
Mart 2023’e sanki daha 2-3 yıl falan var ☺️
Umarım çok güzel, sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz.
Ben doğurmayı bekliyorum ama yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum 😅
Zaman benim için çok yavaş geçti. Son 1 haftam kaldı o da geçmiyor 🤭
Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin ❤️
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar bugün çekildi görüntü 6+5 gün ile uyumlu olduğunu söyledi doktor. Sizce kese nasıl duruyor kendi keselerinizle de karşılaştırabilir misiniz. 6 düşük yaptım kalp atışını da duyduk çok güzel dedi doktor ama kese dışında 2/3 küçük kanama alanı var korkulacak bişi değil dedi progestan fitil verdi önlem amaçla düşüklerim olduğu için. Bide bulantı ilacı verdi midem için. Ve oksapar yazdı doğuma kadar kullanmam için. 6 tane düşük yaptığım için Düşük tehlikesi olmasa da önlem almakta fayda var dedi doktorum.
Maşallah Allahım esirgesin. :)

Kızlar merhaba bende 28 haziranda beta 322 ile ogrendım gebeliğimi 2 temmuzda kesemizi gördük şimdi kalp atışları için bekliyorum heyecanla umarım herşey yolundadır hepimiz için en güzelini dilerim 🙏
Benim bulantı var ama kusamıyorum sürekli uyuyorum ve çabuk yoruluyorum başka belirti yok

B beyzosh canım buraya yazdım bi bakar mısın sen de ben de kese nasıl gözüküyor ben bebeği pek anlayamadım çok küçük sanırım o yüzden şekil olarak bişeye benzetemedim canım

Duyuldu canım keseyi ölçtü bebeğin gösterdi boyutuna göre 6+5 ile uyumlu gebelik dedi benim de sat 30 mayıs canım hem de üstten baktı idrara sıkışık git sende daha net gözükür bitanem yeni geldim doktordan çok şükür sıkıntım yokmuş
Bunu duymamistim idrara sıkışık gideyim bari bende suları içip içip

Maşallah maşallah canım, darısı bizim başımıza dua et canım bizlerde nasip olsun

Sağlıkla alın kucaginza inşallah 🙏 yumurtlama tarihinizi biliyomusunuz peki? Yani pikin kaçıncı gününde değeriniz bu şekilde çıktı?yada iliskiden kac gun sorna?
Benim adet döngüm 28 gün tam 14. Gün yumurtlama gösteriyor daha önce öyle denemiştik olmamıştı bu sefer 12. Gündü. Akıntının en yoğun olduğu zaman doğru zaman bence telefondaki uygulamalar yanıltıcı oluyor

Benim adet döngüm 28 gün tam 14. Gün yumurtlama gösteriyor daha önce öyle denemiştik olmamıştı bu sefer 12. Gündü. Akıntının en yoğun olduğu zaman doğru zaman bence telefondaki uygulamalar yanıltıcı oluyor
Benimde yumurtlama dan 11 gün sonra 12 çıkmıştı değerim

Back