Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attım canımAy merak ettim bana da soyleyin nolur
Merakla bekliyorum kuzum cinsiyetler kac haftalikken belli oluyo kiiOy hayırlısı olsun ikisinede ihtiyacımız var bakalım tutacakmi sen de bu durum belkide değişir belli olmaz
İlk beta 129 du sonra 517 sonra 1177 en sonda 1999 du canım bu kan testleri 2 günde bir ölçüldü canımCanım boş gebelik yaşadığın zaman betan kaçtı?
Kaç hafta kaç günlük canım şuan bebiş, tebrik ederimKızlar ben çıktım kontrolden. Çok şükür kalp atışını duyduk bebişi de gördük Her şey yolundaymış ve 7 haftalıkmış. Doğum tarihini de 3 Mart dedi. Kan ve idrar tahlili istedi vitaminlere vs bakmak için. Haftaya cuma tekrar gideceğim
Ayy allah bagislasin o kucucuk fasulye tanesi koskoca adam olmus masallah benim daha da belirgin ama sizinkine benziyor fasulye tanesi gibi benim bildigin sizin daha duzgun arabada kaldi simdi inince atcamAttım canım
Teşekkür ederim tam 7 haftalık dedi canım gün söylemediKaç hafta kaç günlük canım şuan bebiş, tebrik ederim
Seninki de bı doğsun da inşallah zaman nasıl akıp gidiyor kendi gözlerinle görürsün canım, inşallah kucağımıza almak nasip olsun sağ salimAyy allah bagislasin o kucucuk fasulye tanesi koskoca adam olmus masallah benim daha da belirgin ama sizinkine benziyor fasulye tanesi gibi benim bildigin sizin daha duzgun arabada kaldi simdi inince atcam
Ayy hadi allah kucaginiza da almayi nasip etsin cok sevindim canim allah nazarlardan korusunKızlar ben çıktım kontrolden. Çok şükür kalp atışını duyduk bebişi de gördük Her şey yolundaymış ve 7 haftalıkmış. Doğum tarihini de 3 Mart dedi. Kan ve idrar tahlili istedi vitaminlere vs bakmak için. Haftaya cuma tekrar gideceğim
Senin sat a gore kaçtı canım ben 5+6 da gideceğim de ondan merak etmiştimTeşekkür ederim tam 7 haftalık dedi canım gün söylemedi
Amin kuzummmSeninki de bı doğsun da inşallah zaman nasıl akıp gidiyor kendi gözlerinle görürsün canım, inşallah kucağımıza almak nasip olsun sağ salim
Canım benim sat 20 Mayıs bu hesaba göre 7+6 olması gerekiyor. Ama ben son iki ay 40 günde bi regl oldum o yüzden yumurtlamam da geç oldu. Normalde reglim düzenlidir ama mevsim geçişlerinde böyle değişim oluyor bendeSenin sat a gore kaçtı canım ben 5+6 da gideceğim de ondan merak etmiştim
binbir taklayla zorla baktırdık, makine olsa aynen bende baksam modundayım Cinsiyette 20. Haftada söyleniyor, neyse ki türkiyede olcam erken öğrenirimDoğuma kadar 3 ultrason mu imkanım olsa ultrason makinesiyle yatıp kalkasım geliyordu ilk gebeligimde. Şimdikinde kızım küçük diye onla ilgilenmekten ayda 3-5 görsem iyi diyorum
Malesef benimde öyle, sağa yatıyorum ağrıyor asılıyor gibi, sola yatıyorum yine ağrıyor, sırt üstüde iki tarafa ayrılıyor diye ağrıyor, uyku bırakmadı geceleri. Yan yatıp pikeyi de katlayıp göğsümün altına destek koyup öyle uyuyorum artıkBenim göğüs hassasiyeti de öyle telli sütyen hicc takamiyorum, uzerine yatamıyorum ne yapacağımı şaşırdım, her yemekten sonra midede yanma zaten var
Tebrik ederim canım bat günü bir kan daha verirsen süper olur
Yan yatınca ayrı bir dert benim kiMalesef benimde öyle, sağa yatıyorum ağrıyor asılıyor gibi, sola yatıyorum yine ağrıyor, sırt üstüde iki tarafa ayrılıyor diye ağrıyor, uyku bırakmadı geceleri. Yan yatıp pikeyi de katlayıp göğsümün altına destek koyup öyle uyuyorum artık
Sağlıkla alın kucaginza inşallah yumurtlama tarihinizi biliyomusunuz peki? Yani pikin kaçıncı gününde değeriniz bu şekilde çıktı?yada iliskiden kac gun sorna?Selam herkese
Ben şimdi beta hcg baktırdım 836 çıktı bat 11 temmuz sizce nasıl kızlar
Özel hastanelere geçiyor sgk da canım çoğu anlaşmalı onuyor hatta hemen hemen hepsi. İstersen bir kere dene analıktan yararlanmak istediğini söyle çok daha uygunsa gelirBunu ilk defa duydum canım benim yaptırdığım özel sigorta. Sgklıyım aslında ama devlet hastanesine gitmek istemediğim için özellerde hep para ödedim önceki 2 gebelikte de. O yüzden özel sigorta yaptırmaya karar verdim