Maalesef böyle eşler de var seninde şansına böylesi denk gelmiş canım napalım. Allah yardımcın olsun senin deKesinlikle oyle kuzum kanamam geliyor esime soyledigimde bile hemen panik yapma yerlesme kanamasidir yani bir yerlesme kanamasi ogrendi herseyde onu diyor. Dun kanamam geldi 5 dk olmadi uzattim havaya ayaklarimi yatiyorum camlari ort sunu yap bunu yap surekli birsey buyuruyor. En son dedim insanlar karisinin ustune titriyor daha 10 dk olmadi kanamam gelmis is buyuruyosun diye. Anacimla babacima aksama yemege gittim de uzandim dun annem konustu bugun biraz duzeldi. Eş destegi cok onemli çok
Duyuldu canım keseyi ölçtü bebeğin gösterdi boyutuna göre 6+5 ile uyumlu gebelik dedi benim de sat 30 mayıs canım hem de üstten baktı idrara sıkışık git sende daha net gözükür bitanem yeni geldim doktordan çok şükür sıkıntım yokmuşDün ben Dr uma sordum geleyim mi diye hayır erken duyulmaz daha dedi 21 inde gel demişti ondan sana sen git duyarsan bende gidecem dedim inşallah duyarsın vajinadan duyulur bence olmasa bir iki gün daha bekletir
Ya maşallah 9 sene gecmis sağlıkla uzun ömrü olsun inşallah9 yaşında şuan 5+4 yazıyor kağıtta Eki Görüntüle 3097287
Hiç bunu düşünmemiştim ama benim olması imkansızKızlar selamhepiniz saglıkla kucağınıza alın. Mart ayı doğum için süper Aralık annesi olucam insallah. Selam vermek istedim . 23-03-23 güzel doğum tarihi olur bakalım kimlere denk gelecek
Cinsiyet en net 16 hafta bekler doktorlar ya da ikili testlerdeMerakla bekliyorum kuzumcinsiyetler kac haftalikken belli oluyo kii
Canım ne yaptın nasıl geçti kontrolünÖzel hastanelere geçiyor sgk da canım çoğu anlaşmalı onuyor hatta hemen hemen hepsi. İstersen bir kere dene analıktan yararlanmak istediğini söyle çok daha uygunsa gelir
Betanın yüksek yada düşük olması etkilemiyor o zaman boş gebeliği. Beta yüksekkende boş gebelik olabiliyor o zaman. Dedim acaba benim ki boş gebelik falan da o yüzden mi yüksek değil diye düşünmüştümİlk beta 129 du sonra 517 sonra 1177 en sonda 1999 du canım bu kan testleri 2 günde bir ölçüldü canım
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarbir selam vermek istedim
Mart 2023’e sanki daha 2-3 yıl falan var
Umarım çok güzel, sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz.
Ben doğurmayı bekliyorum ama yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum
Zaman benim için çok yavaş geçti. Son 1 haftam kaldı o da geçmiyor
Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Kızlar bugün çekildi görüntü 6+5 gün ile uyumlu olduğunu söyledi doktor. Sizce kese nasıl duruyor kendi keselerinizle de karşılaştırabilir misiniz. 6 düşük yaptım kalp atışını da duyduk çok güzel dedi doktor ama kese dışında 2/3 küçük kanama alanı var korkulacak bişi değil dedi progestan fitil verdi önlem amaçla düşüklerim olduğu için. Bide bulantı ilacı verdi midem için. Ve oksapar yazdı doğuma kadar kullanmam için. 6 tane düşük yaptığım için Düşük tehlikesi olmasa da önlem almakta fayda var dedi doktorum.
Maşallah Allahım esirgesin. :)Kızlar bugün çekildi görüntü 6+5 gün ile uyumlu olduğunu söyledi doktor. Sizce kese nasıl duruyor kendi keselerinizle de karşılaştırabilir misiniz. 6 düşük yaptım kalp atışını da duyduk çok güzel dedi doktor ama kese dışında 2/3 küçük kanama alanı var korkulacak bişi değil dedi progestan fitil verdi önlem amaçla düşüklerim olduğu için. Bide bulantı ilacı verdi midem için. Ve oksapar yazdı doğuma kadar kullanmam için. 6 tane düşük yaptığım için Düşük tehlikesi olmasa da önlem almakta fayda var dedi doktorum.
B beyzosh canım buraya yazdım bi bakar mısın sen de ben de kese nasıl gözüküyor ben bebeği pek anlayamadım çok küçük sanırım o yüzden şekil olarak bişeye benzetemedim canımKızlar bugün çekildi görüntü 6+5 gün ile uyumlu olduğunu söyledi doktor. Sizce kese nasıl duruyor kendi keselerinizle de karşılaştırabilir misiniz. 6 düşük yaptım kalp atışını da duyduk çok güzel dedi doktor ama kese dışında 2/3 küçük kanama alanı var korkulacak bişi değil dedi progestan fitil verdi önlem amaçla düşüklerim olduğu için. Bide bulantı ilacı verdi midem için. Ve oksapar yazdı doğuma kadar kullanmam için. 6 tane düşük yaptığım için Düşük tehlikesi olmasa da önlem almakta fayda var dedi doktorum.
Tabi canım, şimdi gidip bakacağım 9 sene de neler değişmişYa maşallah 9 sene gecmis sağlıkla uzun ömrü olsun inşallahama görüntü demek eskiden pek net değilmiş teknolji gelismis
Bunu duymamistim idrara sıkışık gideyim bari bende suları içip içipDuyuldu canım keseyi ölçtü bebeğin gösterdi boyutuna göre 6+5 ile uyumlu gebelik dedi benim de sat 30 mayıs canım hem de üstten baktı idrara sıkışık git sende daha net gözükür bitanem yeni geldim doktordan çok şükür sıkıntım yokmuş
Maşallah maşallah canım, darısı bizim başımıza dua et canım bizlerde nasip olsunKızlar bugün çekildi görüntü 6+5 gün ile uyumlu olduğunu söyledi doktor. Sizce kese nasıl duruyor kendi keselerinizle de karşılaştırabilir misiniz. 6 düşük yaptım kalp atışını da duyduk çok güzel dedi doktor ama kese dışında 2/3 küçük kanama alanı var korkulacak bişi değil dedi progestan fitil verdi önlem amaçla düşüklerim olduğu için. Bide bulantı ilacı verdi midem için. Ve oksapar yazdı doğuma kadar kullanmam için. 6 tane düşük yaptığım için Düşük tehlikesi olmasa da önlem almakta fayda var dedi doktorum.
Benim adet döngüm 28 gün tam 14. Gün yumurtlama gösteriyor daha önce öyle denemiştik olmamıştı bu sefer 12. Gündü. Akıntının en yoğun olduğu zaman doğru zaman bence telefondaki uygulamalar yanıltıcı oluyorSağlıkla alın kucaginza inşallahyumurtlama tarihinizi biliyomusunuz peki? Yani pikin kaçıncı gününde değeriniz bu şekilde çıktı?yada iliskiden kac gun sorna?
Benimde yumurtlama dan 11 gün sonra 12 çıkmıştı değerimBenim adet döngüm 28 gün tam 14. Gün yumurtlama gösteriyor daha önce öyle denemiştik olmamıştı bu sefer 12. Gündü. Akıntının en yoğun olduğu zaman doğru zaman bence telefondaki uygulamalar yanıltıcı oluyor
Canım kaç yumurtan oluşmuştu hatırlıyor musun bir de kaçıncı femara kullanışımEvet 3 tanelermiş femara ve catlatma iğnesi ile oldu doktorum da şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?