Canım benim kesen fasulye mi ya bi baksana yukarıda attımAz ultrasim olayını duymuştum ama ilk ultrason için tarih hala bana geç geliyor bence ilk ultrason en önemlisi hattatabi onlar bilim insanı benden daha iyi bilirler kesin haklı sebepleri vardır yani ama biz anneler de çocuklarımızı görmek istiyoruz elimizde değil
Benim 3 yumurtam oluşmuştu 22, 21 ve 18 mm şeklinde hepsi de döllenmiş hala şaşkınım 18lik için çok zayıf bundan bir şey çıkmaz ama yine de 3 yumurta var diyebiliriz demişti doktorum
Ben 3 kere klomen kullandım sadece 1 kez femara kullandım catlatma iğnem hepsinde aynıydı. Doktor daha 4 5 kere daha bunu deneyecektim çünkü hepsinde kaliteli yumurta var sorun yok sadece zamanı gelmiyordu bir türlü bu sefermis zamanı oldu dedibir de sadece bu sefer 3 yumurta oldu diğerlerinin ikisinde 1 yumurta olmuştu birinde de 2 yumurta olmustu. Kısmetimde üç bebek varmis sanirim
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
Sağlıklı olsunlar da başka bir şey istemiyoruz gerçekteninşallah sende kalp atışını en kısa zamanda duyarsın ama fasulye kese için erkek diyorlardı sanki ya da ben uydurdum şimdi bilemedim
Evet kuzum saglikla kucagimiza alalim da farketmez sadece bu sefer kiz hissetmistim ama fasulye tanesine benziyorsa erkek oluyormus burdaki tecrubeli arkadaslarda onu soyledi bana:)Az ultrasim olayını duymuştum ama ilk ultrason için tarih hala bana geç geliyor bence ilk ultrason en önemlisi hattatabi onlar bilim insanı benden daha iyi bilirler kesin haklı sebepleri vardır yani ama biz anneler de çocuklarımızı görmek istiyoruz elimizde değil
Benim 3 yumurtam oluşmuştu 22, 21 ve 18 mm şeklinde hepsi de döllenmiş hala şaşkınım 18lik için çok zayıf bundan bir şey çıkmaz ama yine de 3 yumurta var diyebiliriz demişti doktorum
Ben 3 kere klomen kullandım sadece 1 kez femara kullandım catlatma iğnem hepsinde aynıydı. Doktor daha 4 5 kere daha bunu deneyecektim çünkü hepsinde kaliteli yumurta var sorun yok sadece zamanı gelmiyordu bir türlü bu sefermis zamanı oldu dedibir de sadece bu sefer 3 yumurta oldu diğerlerinin ikisinde 1 yumurta olmuştu birinde de 2 yumurta olmustu. Kısmetimde üç bebek varmis sanirim
Hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
Sağlıklı olsunlar da başka bir şey istemiyoruz gerçekteninşallah sende kalp atışını en kısa zamanda duyarsın ama fasulye kese için erkek diyorlardı sanki ya da ben uydurdum şimdi bilemedim
Maşallah bugün çok güzel haberler aldık darısı bizlerin başınaKızlar bugün doktora gittim beta 4.766 çıktı karından keseyi gördü yerleşme yeri iyi bir sıkıntı yok dedi iki hafta sonra tekrar gidecem kalp atışı için inşallah sagsalim kalp atışlarını duyarız hepimiz
Benimki de böyle canım
Canım benim kesen fasulye mi ya bi baksana yukarıda attım
Evet kuzum saglikla kucagimiza alalim da farketmez sadece bu sefer kiz hissetmistim ama fasulye tanesine benziyorsa erkek oluyormus burdaki tecrubeli arkadaslarda onu soyledi bana:)
Keseyi görmüş canım, belki geç döllenmedirMerhaba kızlar doktordan çıktım çok iç açıcı konuşmadı. Sat 2 Haziran normalde benim ama daha bişey görünmüyor dedi doktor alttan baktı. Bi kese var ama kesin bebek var diyemem dedi kan tahlili istedi sanırım dış gebelikten şüpheleniyor
Yok canım hiç farketmez sağlıklı olsun da. Sadece içime bi his doğdu öğrendiğimden beri erkek geçti içimden o yüzden merak ettimDiğer arkadaşınki daha net anlaşılıyordu ama internette baktım biraz buna benzer keseleri de fasulye kese diye göstermişler
Erkek bebek mi istiyorsun? Ben kızımda çok kızım olsun istemiştim bunda böyle hiç bir şey önemli değil hepsi sağlıklı olsun birtek onu istiyorumama anne hangi cinsiyeti çok isterse o oluyor bence ben buna inanıyorum
Merhaba kızlar doktordan çıktım çok iç açıcı konuşmadı. Sat 2 Haziran normalde benim ama daha bişey görünmüyor dedi doktor alttan baktı. Bi kese var ama kesin bebek var diyemem dedi kan tahlili istedi sanırım dış gebelikten şüpheleniyor
Nasil kuzum kac bebisin var senin suan karninda anlamadim hic masallah tabi bu aradaValla benimki de duyum sadece benim keselersen sadece bir tanesi fasulyeye benzer gibiiki kız bir oğlan olur bir kızım daha var 3 cicek bir böcek büyürler
Bir önceki mesajımda da dediğim gibi anne ne isteyip hissederse o olur diye düşünüyorum ben sen kız hissediyorsan hiç belli olmaz bu işler belki de kızdır
Yok canım hiç farketmez sağlıklı olsun da. Sadece içime bi his doğdu öğrendiğimden beri erkek geçti içimden o yüzden merak ettim
Nasil kuzum kac bebisin var senin suan karninda anlamadim hic masallah tabi bu arada
Canım ablama da doktor böyle demiş hatta alttan bakmış kese yok dış gebelik muhtemelen demiş. Ertesi gün ablam başka doktora gitmiş karından görmüş doktor keseyi. Şuan sağlıklı doğum yaptı şükür. SAKIN umutsuzluğa düşme başka bir doktora daha görün benceMerhaba kızlar doktordan çıktım çok iç açıcı konuşmadı. Sat 2 Haziran normalde benim ama daha bişey görünmüyor dedi doktor alttan baktı. Bi kese var ama kesin bebek var diyemem dedi kan tahlili istedi sanırım dış gebelikten şüpheleniyor
Aaa ciddi misin ne guzel haber yaaBak iste bunu diyorum ben de benim de hep içime kız doğdu ve aşırı kız istedim belki de hatta cinsiyet öğrenmeden ufak tefek birşeyler de almış olabilirimve kızım oldu bence anneler hissediyor
3 tane ayrı kese ve 3 tane ayrı bebek gördü dün doktorum bir tanede 5 yaşında kızım var hepsi sağlıkla doğarsa toplam 4 çocuk ile kapanışı yaparımdaha da Allah isteyenlere versin çocuk hep onlara dua ederim çünkü dünyanın en güzel mucizesi ve isteyen bakabilecek herkesin sahip olmasını isterim ben
Bilmiyorum sata göre benim de bugün 6+0 ama doktor 4-5 haftalık anca diyebilirim gibi bişey söyledi ve sol kaşığımda batma var dediğim için acilen hastaneye gönderdi beni şimdi kan ve idrar verdim bir saat sonra tekrar gelip ultrasonla bakacaklar sonuçla görüntü uygun mu diye ama dediğim gibi doktorum dış gebelikten şüphelendi öyle anladım ben yani bilemiyorum çok üzgünümDoktorlar da hemen kese var bebek yok moduna giriyor kaç haftalık ki şuan sat a göre benim ilk gebeligimde 8+0da (6 gun gec dollenme dedi 7+1 aslinda suan dedi o zaman) hem görüp hem kalp atışı duyabilmişti doktor
Hay maşallah size canım benimBak iste bunu diyorum ben de benim de hep içime kız doğdu ve aşırı kız istedim belki de hatta cinsiyet öğrenmeden ufak tefek birşeyler de almış olabilirimve kızım oldu bence anneler hissediyor
3 tane ayrı kese ve 3 tane ayrı bebek gördü dün doktorum bir tanede 5 yaşında kızım var hepsi sağlıkla doğarsa toplam 4 çocuk ile kapanışı yaparımdaha da Allah isteyenlere versin çocuk hep onlara dua ederim çünkü dünyanın en güzel mucizesi ve isteyen bakabilecek herkesin sahip olmasını isterim ben
Bize gösterdi keseyi ama neden emin olamadı bilmiyorum çok küçük daha dedi geç döllenme olabilir falan dedi. Zaten içimde kötü bi his vardı ya kaç gündür buna çıktı işte. Sanırım hep burada bahsedilen progestan denilen fitilden yazdı. Magnezyum ve folik asitte verdi. Offff bilmiyorum net konuşmadı ki bi kafamı karıştırdı sadece böyle bi ultrason cihazıyla görünmemesi imkansız dedi. Pazartesi kan alacak Çarşamba tekrar ultrason bakalım hayırlısıCanım ablama da doktor böyle demiş hatta alttan bakmış kese yok dış gebelik muhtemelen demiş. Ertesi gün ablam başka doktora gitmiş karından görmüş doktor keseyi. Şuan sağlıklı doğum yaptı şükür. SAKIN umutsuzluğa düşme başka bir doktora daha görün bence
Aaa ciddi misin ne guzel haber yaatu tu tu masallah benimde beta degerlerim hep 4 kata yakin artti 2 gunde 1 di. Kesin ikiz dedik ( anne baba tarafinda da vardi) sevindik ama tek gebelik cikti. Insallah hayirlisiyla saglikla kucagimiza aliriz kuzummm
Bilmiyorum sata göre benim de bugün 6+0 ama doktor 4-5 haftalık anca diyebilirim gibi bişey söyledi ve sol kaşığımda batma var dediğim için acilen hastaneye gönderdi beni şimdi kan ve idrar verdim bir saat sonra tekrar gelip ultrasonla bakacaklar sonuçla görüntü uygun mu diye ama dediğim gibi doktorum dış gebelikten şüphelendi öyle anladım ben yani bilemiyorum çok üzgünüm
Kızlar merhaba SAT 9 Haziran kan ve idrar testlerim pozitif ama değerli kan testi yaptıramadım o yüzden değerim kaç bilmiyorum. Yarın doktora randevu aldım ama birkaç gündür arada sırada regl olucakmışım gibi ağrı ve hafif baş dönmesi yaşıyorum. Uygulamaya göre 5 haftalığım bunlar normal belirtiler mi?
Benim sat 8 Haziran canım, batmalar bel ağrısı, kasık ağrısı hepsi bende ve bir çok arkadaşta mevcut korkma. Ben de henüz doktora gitmedim salı inşallah. Sen yarın haber ver bize merak ederizKızlar merhaba SAT 9 Haziran kan ve idrar testlerim pozitif ama değerli kan testi yaptıramadım o yüzden değerim kaç bilmiyorum. Yarın doktora randevu aldım ama birkaç gündür arada sırada regl olucakmışım gibi ağrı ve hafif baş dönmesi yaşıyorum. Uygulamaya göre 5 haftalığım bunlar normal belirtiler mi?
Hayırlısı olsun canım Allahtan ümit kesilmez sen güzel düşün güzel olsun. Bazı doktorlar gerçekten çok garip. DualarımdasınBize gösterdi keseyi ama neden emin olamadı bilmiyorum çok küçük daha dedi geç döllenme olabilir falan dedi. Zaten içimde kötü bi his vardı ya kaç gündür buna çıktı işte. Sanırım hep burada bahsedilen progestan denilen fitilden yazdı. Magnezyum ve folik asitte verdi. Offff bilmiyorum net konuşmadı ki bi kafamı karıştırdı sadece böyle bi ultrason cihazıyla görünmemesi imkansız dedi. Pazartesi kan alacak Çarşamba tekrar ultrason bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?