2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kaç hafta kaç günlük canım şuan bebiş, tebrik ederim

Ayy allah bagislasin o kucucuk fasulye tanesi koskoca adam olmus masallah benim daha da belirgin ama sizinkine benziyor fasulye tanesi gibi benim bildigin sizin daha duzgun arabada kaldi simdi inince atcam
Seninki de bı doğsun da inşallah zaman nasıl akıp gidiyor kendi gözlerinle görürsün canım, inşallah kucağımıza almak nasip olsun sağ salim

Ayy hadi allah kucaginiza da almayi nasip etsin cok sevindim canim allah nazarlardan korusun

Senin sat a gore kaçtı canım ben 5+6 da gideceğim de ondan merak etmiştim
Canım benim sat 20 Mayıs bu hesaba göre 7+6 olması gerekiyor. Ama ben son iki ay 40 günde bi regl oldum o yüzden yumurtlamam da geç oldu. Normalde reglim düzenlidir ama mevsim geçişlerinde böyle değişim oluyor bende

Doğuma kadar 3 ultrason mu imkanım olsa ultrason makinesiyle yatıp kalkasım geliyordu ilk gebeligimde. Şimdikinde kızım küçük diye onla ilgilenmekten ayda 3-5 görsem iyi diyorum
binbir taklayla zorla baktırdık, makine olsa aynen bende baksam modundayım Cinsiyette 20. Haftada söyleniyor, neyse ki türkiyede olcam erken öğrenirim

Malesef benimde öyle, sağa yatıyorum ağrıyor asılıyor gibi, sola yatıyorum yine ağrıyor, sırt üstüde iki tarafa ayrılıyor diye ağrıyor, uyku bırakmadı geceleri. Yan yatıp pikeyi de katlayıp göğsümün altına destek koyup öyle uyuyorum artık

Yan yatınca ayrı bir dert benim ki

4 haftalıkken daha böyleydi kese 20 sinde gidicem bakalım nasıl olacak

Eklentiler

• ED5126BA-03C2-4EAB-93FB-01024EE7495A.jpeg
    120,8 KB · Görüntüleme: 79
Özel hastanelere geçiyor sgk da canım çoğu anlaşmalı onuyor hatta hemen hemen hepsi. İstersen bir kere dene analıktan yararlanmak istediğini söyle çok daha uygunsa gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…