• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bende ingilterede 13. Hafta ilk randevu olmasına rağmen 6. Haftada rica minnet zoraki baktırdım🙈 alttan baktılar fakat, herhangi bir sıkıntı oluşturmadı. 6 haftalık dedi, haftamla uyumlu, kesem göründü, kalp atışını gösterdi fakat dinletmedi, 13. Haftadan önce dinletmiyorlar burada. Bende belirti olarak sadece göğüste aşırı hassasiyet, gece uyutmayacak şekilde😢 bir kaç kezde hafif mide yanması oldu. Her şey yolunda sağlıklı dedi, darısı sizlere💕
Ben de yurt dışındayım. Dünden önceki gün doktora gittim, vajinal ultrasonla bakıldı kalp atışını dinletmedi bana da ama haftayla uyumlu, kalbi atıyor dedi. Bende belirti olarak göğüslerde hassasiyet ve ara ara giren kasık ağrısı var. Mide bulantım yok.

Allah'a hamd olsun. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi. Evlat sahibi olmak isteyen herkese de nasip olsun.

Kızlar 🌸 bir selam vermek istedim 🤗
Mart 2023’e sanki daha 2-3 yıl falan var ☺️
Umarım çok güzel, sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz.
Ben doğurmayı bekliyorum ama yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum 😅
Zaman benim için çok yavaş geçti. Son 1 haftam kaldı o da geçmiyor 🤭
Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin ❤️

Ayy şuan senin yerinde olmak istiyoruz hepimiz gerçi ben istemiyorum henüz üç çocuğa kendimi maddi manevi hazırlamam lazım eşime diyorum mesaide yaşayacaksın artık çünkü 3 çocuk gelecek haneye kolay değil bir de evdeki çocuk var 4 çocuk bu devirde 🤣 şaka bir yana Allah rızkını verir ama kendimizi her türlü hazırlamamız lazım 🤗

Kızlar bir de arada kalbim sıkışıyor sizinde öyle oluyor mu çok mu stres yapıyorum bilmiyorum ki.😒

Bende nefes nefeseyim ya ilk gebeligimin sonunda olmuştu ama o zaman ağustosta doğurmuştum temmuzda nefes nefese kalmak normal ama acaba dedim genel olarak sıcaklar ve bu çocukların var mı yok mu kalbi atacak mı atmayacak mi stresi birleşince oluyor herhalde 🤗

Benim korkum dış gebelik vs gibi Bi sorunda geç kalmak 😔

Vallahi aynı sorunu bende yaşamıştım. Yani 7+0da ilk kez gittim doktora ana kizimda gittigim icin samimiyetim var asistanini arayip arayip ya kese bossa ya dis gebelikse falan diyerek darladim en son doktorum dedi ki hicbir şey olmayacak geleceksin ve bebeğini göreceksin kötüyü çağırma kendini üzme 🙈 tabi dün gittim gördüm bebislerimi 3 taneler hem de hepsinin kalp atışını da duydum çok şükür 🤲🧿🌸🙈

Aaamasallah üç kalp atışı mi yarabbim en çok istediğim şeydir iki kalp atışı duymak üçte olurdu aslında senin yüksekti kandaki hamilelik değeri onu sormuştun yalnis hatirlamiyorsam sağlıkla al kucağına doğal gebelik mi maşallah yine

Yok doğal sayılmaz sanirim benim polikistik over nedeniyle yumurtam büyümüyordu 3 kere kökenle buyuttuk ama olmadı tutmadı hiç. Sonra femara kullandım 1 kerede oldu hem de üçüz ama doktorum şaşırdı femara ile üçüz ben hiç görmemiştim ilk defa oldu genelde çok yumurta birinse bile 2den sonrası kalitesiz oluyordu 3 tane kaliteli yumurta elde etmemiz mucize gibi bir sey dedi 🙈🌸

BU

Femara yı bende alacaktım pahalliydi diye kullanmamıştım bu ay ☺️maşallah size

Vallahi bende ihtiyacı olan birine gitsin diye diğer yarısını doktoruma götürdüm. Gerçekten pahalı bir ilaç çünkü.
Teşekkür ederim umarım sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 😊🧿🌸

Kızlar bende ingilterede 13. Hafta ilk randevu olmasına rağmen 6. Haftada rica minnet zoraki baktırdım🙈 alttan baktılar fakat, herhangi bir sıkıntı oluşturmadı. 6 haftalık dedi, haftamla uyumlu, kesem göründü, kalp atışını gösterdi fakat dinletmedi, 13. Haftadan önce dinletmiyorlar burada. Bende belirti olarak sadece göğüste aşırı hassasiyet, gece uyutmayacak şekilde😢 bir kaç kezde hafif mide yanması oldu. Her şey yolunda sağlıklı dedi, darısı sizlere💕

Ingiltere'de ne garipmis ya mesela dış gebelik geçirsenhaberin olmaz 13 hafta çok tuhaf biz 7 hafta bile olunca strese giriyoruz burada. Orada sizi baya bekletiyorlar ama ilginc bir durum ters gitse nasil prosedur oluyor acaba 🙈
Oh ama çok şükür sen görmüşsün bebeğini orada Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla 🌸🧿🥰

Merhaba güzel anne adayları 💕💕💕
Sat: 6 Haziran
İlk çocuk
Kayseri
Kilo:54
Rheaa Rheaa Hepimizin hamilelikleri cook güzel geçsin sağlıkla doğsun inşallah bebislerimiz🤲🏻🥰

Kuzum izmirdeyim ben bornovada insallah bi guzel doktor tavsiyesi veren olur 🧿🙏
Ben ilk çocuğumu izmir de doğurdum canım, o zaman ayrancılar da Ayşe inmez vardı şimdi Gaziemir e muayenehane açmış, Instagram ı var bi bak istersen. Normal doğurmuştum

Yaa ne guzel rahatlattin beni 🙏 insallah iyi dileklerin seni de bulur kuzum benim 🧿 bu arada simdi bir arkadasa detayli yazmistim belki gormezsin sana da aynisini yaziyorum basima geleni kuzum dr a gittim aksam dondu bana yazamadim buraya çık evden gel bakalim dedi. Gittim bak bebek burda yani bebek de demeyelim simdilik et parcasi gibi dusunelim dedi kalbi de atiyor ama cok kucuk cihaz algilayamaz dedi. 5+6 olmam gerekirken 6+1 cikti sorun degil bu dedi. Kese etrafina bakti kanaman yok ama haftada 1 pruluton igne yazdi verdi. Sonra biz dedik eşimle hemen dinletmeyin bagimiz oluyor sorun kesin yok dediginiz an dinletin dedik o israrla dinletmeye calisti da duyulmadi.eşimde neden hem duyulmaz diyip hem duyurmak icin bakip durdu dedik seni panik yapmamaya calisti bence keseye bakti dedi. Kesem bir onceki gebelige gore yamuktu tam olarak fasulye tanesine benziyordu bu normal mi dedim yani bir onceki gebeligimde yuvarlakti dedim. Zamanla duzelir o dedi. Yani olumlu konustu. Sanki olumsuz bisi olsa da ufak oldugundan demek istemedi yada demez gibime de geldi. Progestan fitili sabah aksam coraspine devam et folik asitine devam et dedi. Yolk bir onceki gebelikte buyuktu onu sordum yok normal dedi ama annem de dedi cok ufak suan yolku nasil anlamis hemen buyuk kucuk diye dedi oyle kuzum icim rahatladi haftaya persembeye bi daha kontrole cagirdi
Cok sevindim Sevtap, en azindan icin rahatlamis. Neye karar verirsen ver kendini strese sokmayan seyi yap, degmez bunca ay bos yere stres olmaya. Insallah saglikla kucagimiza aliriz hepimiz

Kuzum dr a gittim aksam dondu bana yazamadim buraya çık evden gel bakalim dedi. Gittim bak bebek burda yani bebek de demeyelim simdilik et parcasi gibi dusunelim dedi kalbi de atiyor ama cok kucuk cihaz algilayamaz dedi. 5+6 olmam gerekirken 6+1 cikti sorun degil bu dedi. Kese etrafina bakti kanaman yok ama haftada 1 pruluton igne yazdi verdi. Sonra biz dedik eşimle hemen dinletmeyin bagimiz oluyor sorun kesin yok dediginiz an dinletin dedik o israrla dinletmeye calisti da duyulmadi.eşimde neden hem duyulmaz diyip hem duyurmak icin bakip durdu dedik seni panik yapmamaya calisti bence keseye bakti dedi. Kesem bir onceki gebelige gore yamuktu tam olarak fasulye tanesine benziyordu bu normal mi dedim yani bir onceki gebeligimde yuvarlakti dedim. Zamanla duzelir o dedi. Yani olumlu konustu. Sanki olumsuz bisi olsa da ufak oldugundan demek istemedi yada demez gibime de geldi. Progestan fitili sabah aksam coraspine devam et folik asitine devam et dedi. Yolk bir onceki gebelikte buyuktu onu sordum yok normal dedi ama annem de dedi cok ufak suan yolku nasil anlamis hemen buyuk kucuk diye dedi oyle kuzum icim rahatladi haftaya persembeye bi daha kontrole cagirdi
Fasulye keseler normal canım bebek erkek oluyor genelde öyle keselerde

Kuzum dr a gittim aksam dondu bana yazamadim buraya çık evden gel bakalim dedi. Gittim bak bebek burda yani bebek de demeyelim simdilik et parcasi gibi dusunelim dedi kalbi de atiyor ama cok kucuk cihaz algilayamaz dedi. 5+6 olmam gerekirken 6+1 cikti sorun degil bu dedi. Kese etrafina bakti kanaman yok ama haftada 1 pruluton igne yazdi verdi. Sonra biz dedik eşimle hemen dinletmeyin bagimiz oluyor sorun kesin yok dediginiz an dinletin dedik o israrla dinletmeye calisti da duyulmadi.eşimde neden hem duyulmaz diyip hem duyurmak icin bakip durdu dedik seni panik yapmamaya calisti bence keseye bakti dedi. Kesem bir onceki gebelige gore yamuktu tam olarak fasulye tanesine benziyordu bu normal mi dedim yani bir onceki gebeligimde yuvarlakti dedim. Zamanla duzelir o dedi. Yani olumlu konustu. Sanki olumsuz bisi olsa da ufak oldugundan demek istemedi yada demez gibime de geldi. Progestan fitili sabah aksam coraspine devam et folik asitine devam et dedi. Yolk bir onceki gebelikte buyuktu onu sordum yok normal dedi ama annem de dedi cok ufak suan yolku nasil anlamis hemen buyuk kucuk diye dedi oyle kuzum icim rahatladi haftaya persembeye bi daha kontrole cagirdi
Kuzum çok geçmiş olsun. Doktorun en iyisini bilir tabi de benim bildiğim kanaması olan gebeye coraspini keser doktorlar. Bunu sordun mu doktoruna neden devam et dedi?

Cnm iyi olduğuna çok sevindim ama doktorunuzn konuşma tavrını açıkçası hiç sevmedim. Bebekte demeyelim et parçası diyelim demesi biraz hissiyatsiz aman bosver der gibi geldi. Mesela benim ilk gebeligimde 1. ay kanamam oldu düşük tehlikesi vardı çok uzun süre progestan fitil kullandım. Dusuk sonra erken doguma ihtimaline dondu cunku. Bir ara doktorum izinli diye sağlık ocağı doktoruna yazdırmam gerekti. Durumu anlattım bundan dolayı kullaniyorum diye, dr. bebek demeyelim et parçası sonuçta düşerse düşer hiç kendini üzmeye değmez tutunsun diye bu kadar uğraşman saçma, millet ne ağırlıklar kaldırıyor da hiçbir şey olmuyor , demekki saglam degil hic ugrasma dussun yasin genc yenisini yaparsin dedi. Bir moralim bozuldu anlatamam. Hala sağlık ocağına gittiğimde onun yüzünü görünce duygusal olarak kendimi çok kötü hissederim. Ben karnımdakine canım bebeğim diye bakarken, güvenip emanet edeceğim kişinin aman et parçası yani demesi bana çok güvensizlik veriyor gerçekten. Ne kadar bilgisi olursa olsun benim gözümde hiçbir değeri olmuyor.

Ayy şuan senin yerinde olmak istiyoruz hepimiz gerçi ben istemiyorum henüz üç çocuğa kendimi maddi manevi hazırlamam lazım eşime diyorum mesaide yaşayacaksın artık çünkü 3 çocuk gelecek haneye kolay değil bir de evdeki çocuk var 4 çocuk bu devirde 🤣 şaka bir yana Allah rızkını verir ama kendimizi her türlü hazırlamamız lazım 🤗

Bende nefes nefeseyim ya ilk gebeligimin sonunda olmuştu ama o zaman ağustosta doğurmuştum temmuzda nefes nefese kalmak normal ama acaba dedim genel olarak sıcaklar ve bu çocukların var mı yok mu kalbi atacak mı atmayacak mi stresi birleşince oluyor herhalde 🤗

Vallahi aynı sorunu bende yaşamıştım. Yani 7+0da ilk kez gittim doktora ana kizimda gittigim icin samimiyetim var asistanini arayip arayip ya kese bossa ya dis gebelikse falan diyerek darladim en son doktorum dedi ki hicbir şey olmayacak geleceksin ve bebeğini göreceksin kötüyü çağırma kendini üzme 🙈 tabi dün gittim gördüm bebislerimi 3 taneler hem de hepsinin kalp atışını da duydum çok şükür 🤲🧿🌸🙈

Yok doğal sayılmaz sanirim benim polikistik over nedeniyle yumurtam büyümüyordu 3 kere kökenle buyuttuk ama olmadı tutmadı hiç. Sonra femara kullandım 1 kerede oldu hem de üçüz ama doktorum şaşırdı femara ile üçüz ben hiç görmemiştim ilk defa oldu genelde çok yumurta birinse bile 2den sonrası kalitesiz oluyordu 3 tane kaliteli yumurta elde etmemiz mucize gibi bir sey dedi 🙈🌸

Vallahi bende ihtiyacı olan birine gitsin diye diğer yarısını doktoruma götürdüm. Gerçekten pahalı bir ilaç çünkü.
Teşekkür ederim umarım sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz 😊🧿🌸

Ingiltere'de ne garipmis ya mesela dış gebelik geçirsenhaberin olmaz 13 hafta çok tuhaf biz 7 hafta bile olunca strese giriyoruz burada. Orada sizi baya bekletiyorlar ama ilginc bir durum ters gitse nasil prosedur oluyor acaba 🙈
Oh ama çok şükür sen görmüşsün bebeğini orada Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla 🌸🧿🥰
Burada diyorlar ki 3 ay riskli, bebek sağlıksızsa zaten düşer, doğal sürece asla karışamayız. Dış gebelikse falan mutlaka belirti verir kanaman olup başka ağır belirtiler gösterirsen randevu al. Doğuma kadar da eğer ekstra bir riskli durumun yoksa toplam 3 kez ultrosona girebiliyorsun🙈 neyseki türkiyeye gidicem, orada tüm kontrolleri yaptırmayı planlıyorum

Burada diyorlar ki 3 ay riskli, bebek sağlıksızsa zaten düşer, doğal sürece asla karışamayız. Dış gebelikse falan mutlaka belirti verir kanaman olup başka ağır belirtiler gösterirsen randevu al. Doğuma kadar da eğer ekstra bir riskli durumun yoksa toplam 3 kez ultrosona girebiliyorsun🙈 neyseki türkiyeye gidicem, orada tüm kontrolleri yaptırmayı planlıyorum
Doğuma kadar 3 ultrason mu 😱imkanım olsa ultrason makinesiyle yatıp kalkasım geliyordu ilk gebeligimde. Şimdikinde kızım küçük diye onla ilgilenmekten ayda 3-5 görsem iyi diyorum 😁

Benim göğüs hassasiyeti de öyle telli sütyen hicc takamiyorum, uzerine yatamıyorum ne yapacağımı şaşırdım, her yemekten sonra midede yanma zaten var

Kizlar benim hcg 27.7 çıktı 🤗 daha 4 gün var bat a
Tebrik ederim canım bat günü bir kan daha verirsen süper olur 🍀🤗

kızlar sürekli uyku yorgunluk var, midede gariplik hazımsızlık bağırsaklar desen öyle. Aynı sorunu yaşayan var mı
Evet cnm, sabah saat 9 da kalkıyorum 12 de hop öğle uykusu akşam yatişımda 9-10 arası. Aslında tüm gün uyusam uyurum resmen. Midem de boş kalmayacak hiç anında senfoni orkestrası çalmaya başlıyor sanki😄

Back