• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhabalar ben de Mart için aday adayıyım 🤗
Bat 18 temmuz
Gebelik belirtileri tasidigim için bugün erken gebelik testi yaptım pozitif🤗 daha yolun başı ama ilk gebelik işte 🤰yarın da HCG baktiricam bakalım sonuç nasıl olacak 🤗
Tebrik ederim, lütfen sonucu bizimlede paylaşın 🤗
Ya nane yağı değil de böyle okalüptüslü bi yağ var bende viks gibi bişey. İşe yarar mı acaba
Böyle yuvarlak ruj kıvamında vardı, farmasi de vardı bide eczanede görmüştüm ben. Yarar mı ko

Kızlar ya başım çatlıyor ağrıdan 😔 yemek de yedim geçmedi. Malum ilaç da alamıyorum. Bi önerisi olan var mı ya çok kötüyüm 🤕
Ben arefe gününden beri cekiyom canm beyin kanaması geciyiriyom galiba dedim artık o kadar siddetliydiki sadece parol içtim çok şükür bugün birden kesildi ama basım bı tuhaf hala duş al istersen rahatlatıyor biraz birde saçını bastıra bastıra tara bana iyi geldi

Tebrik ederim, lütfen sonucu bizimlede paylaşın 🤗

Böyle yuvarlak ruj kıvamında vardı, farmasi de vardı bide eczanede görmüştüm ben. Yarar mı ko
Ondan yok bende canım. Almanyadan kuzenim bu yağı getirmişti onu sürdüm işe yarar inşallah

Eklentiler

• IMG_20220713_224246.jpg
    IMG_20220713_224246.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 35
Ben arefe gününden beri cekiyom canm beyin kanaması geciyiriyom galiba dedim artık o kadar siddetliydiki sadece parol içtim çok şükür bugün birden kesildi ama basım bı tuhaf hala duş al istersen rahatlatıyor biraz birde saçını bastıra bastıra tara bana iyi geldi
Tamam canım duş alacaktım zaten deneyeyim bi

Kızlar 🌸 bir selam vermek istedim 🤗
Mart 2023’e sanki daha 2-3 yıl falan var ☺️
Umarım çok güzel, sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz.
Ben doğurmayı bekliyorum ama yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum 😅
Zaman benim için çok yavaş geçti. Son 1 haftam kaldı o da geçmiyor 🤭
Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin ❤️

Sağlıkla gelir inşallah canım, doğuyor sonra nasıl büyüdü, zaman nasıl geçti inan anlamıyorsun bile. Rabbim evlatlarımıza uzun ömürler versin

Aminn kuzum 💖 daha düne kadar topik topik gezerken bu ay olmadı niye olmuyor diye kafa yorarken keseydi kalp atışı heyecanı sardı şimdi daha cinsiyeti var 😄 rabbim hepimize kolay sağlıklı hamilelik nasip etsin sizinde bitmiş gerçi son ay bitmek bilmiyor sağlıkla kucağına alırsın bebisini inşallah 🤲😍

Cok haklisin arkadasim su konusman bana cesaret verdi. Elektrik tutmasi da cok onemli su surecte. Ozel drlar normalde cok pahali ben ozel hastane dr u arastirayim biraz izmirde. Bunlarda gittigim dr fiyati digerlerine gore daha dusuk diye bile istiyor olabilirler. En azindan anlayisli duzgun birine gitmek daha hayirli olcak 5 saattir wappa kac kere gitti cevap bile atmadi. Bu artik baska boyut kaldi ki gece bile rahatsiz etmeyeyim diye aramadim kendim hastane hastane gezdim bu dupeduz affedersin terbiyesizlik. Cok haklisin. Arkadasimda baska ilde gebe kendi dr una sormus durumumu kadin demis ki mesela kanama uzun surmus dr u hala nasil coraspine devam ettirir kessin hemen coraspini demis. Benim dr um cevap bile vermiyor. Hayir bari son gorulmeyi kapat da umursanmadigimi hissettirme. Allah seninde bebegini saglikla kucagina aldirir insallah kuzum benimde yaş 31 ilki kalbi durdu 10. Haftada bu ikinci olcak bakalim insallah sag salim kucagimiza aliriz❣🙏
Canim insallah bunca olumsuzluga ragmen saglikla evladini kucagina alirsin. Hic kimseye birsey deme yardimi olmaya kostek olmasin derim hep, anasin sen bulursun. Arastir istedigin fiyat skalasinda tek doktor o olamaz. Doktor takvimi falan yorumlarina bak, burda konu ac izmirden doktor onerisi iste, yazanlara fiyat sor. Bak ben gecen sene ise basladim, uzun aradan sonra. 2 kere bel fitigi ameliyati olmustum cok aralikli olmayan oyle olunca birakmistim isi. Neyse basladigim zaman cocuk yapmaya karar vermistik esimle, normalde onun sigortasi cok guzel karsiliyordu herseyi ama calisinca cikinca ilk is kendime cok kapsamli sigorta yaptirmak oldu. 2 maasimi direkt sigortaya verdim sirf o zaman gelince bu doktor islerinde ozgur kalayim diye. Sansimiza 2 sene olmayinca cocuk, simdide dogum araliga girmedigi icin haliyle 3. Kez uzatmam gerekecek ama hic pisman degilim. Sen hamile oldugun icin bu saatten sonra sigorta oluyor mu bilmiyorum. Onu sorabilirisin, cok daha uyguna geliyor dogum tahlil muayene falandan. Yoksa da her fiyat araliginda yer olduguna eminim. Ben tup bebek icin sartlari sagladigim icin devlet hastanesinden rapor aldim, hos sonra raporuda kullanamadim, buldugum doktor sgk ile anlasmali olmadigi icin gecmedi onda, ama o kadar iyi bir doktorla tanistim ki bu surecte devlet hastanesinde. Evime 1.5-2 saat mesafede olmasa, inan sigortayi falan bosverir ona giderdim. Harika bir adamdi ya, adama en son gittigimde ayagina tas degmesin dedim :)) icimdeki teyzeyi cikardi resmen tasli teyze gibi dua ettim adama. Devlet hastanesinde dusununce, kalabalik cok hasta falan diye cekiniyoruz elimizde imkan varsa, ama hala diyorum harika bir adamdi, onunla hamileligini tup bebek tedavisini devam ettirenler bence cok sansli. Sen de eminim seni rahatlatacak mutlu edecek birini bulabilirsin. Bos verme, ugras. Bir omur evladin icin ugrasacaksin zaten biraz erken baslayacaksin sadece :) insallah saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi bunlar da dost sohpetlerinde anlatilacak askerlik anilarimiz olur :)

5+5 te gideceğim kese mi görünür sence canım

Aramızda 1 gün var canım bende 5+0 bugün, 19 unda doktora gideceğim
Canim benim doktorda sehir disindan gelmiyormus. Ptesiye kendileri vermislerdi simdi persembeye cektiler. Ama. Wn esip yarin yakinda bir doktora giderim sanirim ya, persembeye kadar sabredecek bir insan olsaydim hayatim cok farkli olurdu :)

Ya nane yağı değil de böyle okalüptüslü bi yağ var bende viks gibi bişey. İşe yarar mı acaba
içeriklerini bilemediğimden kullanın diyemem benim söylediklerim doğal yağlar. derin derin koklasan birşey olmaz ama sür diyemem canım.
tek burun deliğini kapatarak uzun uzun nefesler al. birde elinde baş parmak ve işaret parmağın arasında kalan yumuşak alanın tam ortasına baskı uygulayabilirsin

Kızlar ya başım çatlıyor ağrıdan 😔 yemek de yedim geçmedi. Malum ilaç da alamıyorum. Bi önerisi olan var mı ya çok kötüyüm 🤕
Benimde başım çatlıyor ama midemden dolayı mide bulantım ve yanmam başladı yine tam gaz devam ediyor yemek yediğim halde kazınıyor midem ama iştahım yok bulantı var sürekli bu da başımı döndürüyor baş ağrısı tavan yaptı ilaç kullanmayıda istemiyorum pek 😒

Benim 0 pozitif eşimin a negatif 🤭
Hic sikinti yok korkma. Bu arada cocugunuz ya A ya O olur, buyuk ihtimal de pozitif olur :) benim kocamla tam ters kan gruplarimiz o AB negatif ben O pozitif :) mesela bizim cocugumuz ya A ya B olabilir sadece, baska bir grup olamaz. Cok buyuk ihtimalde pozitif olur. Kan uyusmazligi riskin yok :)

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler, bende mart anne adayıyım.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleride görürüz.. Ben henüz Dr gidemedim, 28 temmuz da randevum var 7+1 olacagız ozmana, cok mu gec kalmıs olurum?
Benim dogum gunumde ne cok doktora gidecek olan var :) guzel haberlerinizi alirken bir kulagimi cinlatin :)))

Hic sikinti yok korkma. Bu arada cocugunuz ya A ya O olur, buyuk ihtimal de pozitif olur :) benim kocamla tam ters kan gruplarimiz o AB negatif ben O pozitif :) mesela bizim cocugumuz ya A ya B olabilir sadece, baska bir grup olamaz. Cok buyuk ihtimalde pozitif olur. Kan uyusmazligi riskin yok :)
İçimi rahatlattın canm çok teşekkür ederim 💐 evet oğlum da benm gruptan 0 pozitif

Benimde başım çatlıyor ama midemden dolayı mide bulantım ve yanmam başladı yine tam gaz devam ediyor yemek yediğim halde kazınıyor midem ama iştahım yok bulantı var sürekli bu da başımı döndürüyor baş ağrısı tavan yaptı ilaç kullanmayıda istemiyorum pek 😒
Aynen canım ya şimdi de baş ağrım geçti mide bulantım başladı çıkardım az önce. Sanırım yarın doktordan bulantı için ilaç isteyeceğim böyle olmayacak çok fena🥴

Canim insallah bunca olumsuzluga ragmen saglikla evladini kucagina alirsin. Hic kimseye birsey deme yardimi olmaya kostek olmasin derim hep, anasin sen bulursun. Arastir istedigin fiyat skalasinda tek doktor o olamaz. Doktor takvimi falan yorumlarina bak, burda konu ac izmirden doktor onerisi iste, yazanlara fiyat sor. Bak ben gecen sene ise basladim, uzun aradan sonra. 2 kere bel fitigi ameliyati olmustum cok aralikli olmayan oyle olunca birakmistim isi. Neyse basladigim zaman cocuk yapmaya karar vermistik esimle, normalde onun sigortasi cok guzel karsiliyordu herseyi ama calisinca cikinca ilk is kendime cok kapsamli sigorta yaptirmak oldu. 2 maasimi direkt sigortaya verdim sirf o zaman gelince bu doktor islerinde ozgur kalayim diye. Sansimiza 2 sene olmayinca cocuk, simdide dogum araliga girmedigi icin haliyle 3. Kez uzatmam gerekecek ama hic pisman degilim. Sen hamile oldugun icin bu saatten sonra sigorta oluyor mu bilmiyorum. Onu sorabilirisin, cok daha uyguna geliyor dogum tahlil muayene falandan. Yoksa da her fiyat araliginda yer olduguna eminim. Ben tup bebek icin sartlari sagladigim icin devlet hastanesinden rapor aldim, hos sonra raporuda kullanamadim, buldugum doktor sgk ile anlasmali olmadigi icin gecmedi onda, ama o kadar iyi bir doktorla tanistim ki bu surecte devlet hastanesinde. Evime 1.5-2 saat mesafede olmasa, inan sigortayi falan bosverir ona giderdim. Harika bir adamdi ya, adama en son gittigimde ayagina tas degmesin dedim :)) icimdeki teyzeyi cikardi resmen tasli teyze gibi dua ettim adama. Devlet hastanesinde dusununce, kalabalik cok hasta falan diye cekiniyoruz elimizde imkan varsa, ama hala diyorum harika bir adamdi, onunla hamileligini tup bebek tedavisini devam ettirenler bence cok sansli. Sen de eminim seni rahatlatacak mutlu edecek birini bulabilirsin. Bos verme, ugras. Bir omur evladin icin ugrasacaksin zaten biraz erken baslayacaksin sadece :) insallah saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi bunlar da dost sohpetlerinde anlatilacak askerlik anilarimiz olur :)
Hamile kaldıktan sonra sigorta yaptırılmıyor canım. Ben de hamile kalmadan 1 ay önce yaptırdım görüştüğüm bütün firmalar bunu söylemişti. Ama gerçekten büyük rahatlık çevremde çocuk düşünen herkese söylüyorum öneriyorum

Canm benim sıkışma değilde hızlı çarpıyor arada bayilcakmisim gibi oluyor
Böyle çarpıntı değilde sankı nefes alırken batıyor bikaç saniye sonra düzeliyor bugün iki defa oldu ama kızmmda da çok çarpıntım oluyordu hemde hergün ölecek gibi hissediyordum hep

Back