Canim insallah bunca olumsuzluga ragmen saglikla evladini kucagina alirsin. Hic kimseye birsey deme yardimi olmaya kostek olmasin derim hep, anasin sen bulursun. Arastir istedigin fiyat skalasinda tek doktor o olamaz. Doktor takvimi falan yorumlarina bak, burda konu ac izmirden doktor onerisi iste, yazanlara fiyat sor. Bak ben gecen sene ise basladim, uzun aradan sonra. 2 kere bel fitigi ameliyati olmustum cok aralikli olmayan oyle olunca birakmistim isi. Neyse basladigim zaman cocuk yapmaya karar vermistik esimle, normalde onun sigortasi cok guzel karsiliyordu herseyi ama calisinca cikinca ilk is kendime cok kapsamli sigorta yaptirmak oldu. 2 maasimi direkt sigortaya verdim sirf o zaman gelince bu doktor islerinde ozgur kalayim diye. Sansimiza 2 sene olmayinca cocuk, simdide dogum araliga girmedigi icin haliyle 3. Kez uzatmam gerekecek ama hic pisman degilim. Sen hamile oldugun icin bu saatten sonra sigorta oluyor mu bilmiyorum. Onu sorabilirisin, cok daha uyguna geliyor dogum tahlil muayene falandan. Yoksa da her fiyat araliginda yer olduguna eminim. Ben tup bebek icin sartlari sagladigim icin devlet hastanesinden rapor aldim, hos sonra raporuda kullanamadim, buldugum doktor sgk ile anlasmali olmadigi icin gecmedi onda, ama o kadar iyi bir doktorla tanistim ki bu surecte devlet hastanesinde. Evime 1.5-2 saat mesafede olmasa, inan sigortayi falan bosverir ona giderdim. Harika bir adamdi ya, adama en son gittigimde ayagina tas degmesin dedim :)) icimdeki teyzeyi cikardi resmen tasli teyze gibi dua ettim adama. Devlet hastanesinde dusununce, kalabalik cok hasta falan diye cekiniyoruz elimizde imkan varsa, ama hala diyorum harika bir adamdi, onunla hamileligini tup bebek tedavisini devam ettirenler bence cok sansli. Sen de eminim seni rahatlatacak mutlu edecek birini bulabilirsin. Bos verme, ugras. Bir omur evladin icin ugrasacaksin zaten biraz erken baslayacaksin sadece :) insallah saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi bunlar da dost sohpetlerinde anlatilacak askerlik anilarimiz olur :)