Ne zaman gideceksin doktora benim cuma günüydü Perşembe giderim herhalde çok merak ediyorum keseyi göreceğim ben daha inşallah kalp atışını da duyarızVar da insan ne kadar cok ayni sekilde yasayan insanlar cikarsa o kadar rahatliyor su kalp atışını duysam bi nebze rahatlicam
Beni 28 temmuz da çağırdı 7+2 olcam sanırım o zaman sat a sen kac haftaliksin suanNe zaman gideceksin doktora benim cuma günüydü Perşembe giderim herhalde çok merak ediyorum keseyi göreceğim ben daha inşallah kalp atışını da duyarız
Sağlıkla kucağınıza alın aynı şeyi bende düşünüyorum daha erken duyanlarda var sanırım garanti olsun diye bekletiyorlarBende 8 Temmuz da öğrendim hamile olduğumu tüp bebekti ilk betam 584 2 gün sonra 1478 di 28 temmuz da kalp atışı için randevu verdi doktorum çok heyecanlıyım daha erken duyabilirmiyim acaba
Rus takvimi daha doğru diyorlar bende inşallah Rus tutar yaaaaaaÇoğu kişide çin takvimi tutuyor canmgönlünden geçen olur inşallah
Ay teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıklıca kucağımıza alalımSağlıkla kucağınıza alın aynı şeyi bende düşünüyorum daha erken duyanlarda var sanırım garanti olsun diye bekletiyorlar
Bence de lekelenme veya kanama yoksa stres yapma hiç her alındı beyaz olacak değil bol bol su iç canım sanki ben bulantılardandolayı suyu azalttım o yüzden koyulaştı gibi hissettim ama dediğim gibi korkmuyorum hiç sen de unut gitsin cnm güzel şeyler düşün inşalalh kimse düşük yapmaz da 3 ay sonra kıyafetten eşyalardan konuşuruz
Aynen cnm normalde de 6 ve 7 haftalarda başlıyormuş genelde benim erken başladı belirtilerim biraz. Bu yüzden öğrendim zaten reglimden 12 gün önce gebe olduğumu. Daha kötü olmayız inşallah canımBetam senden düşüktür benim canm belkide iyice yükselince hasta gibi kırgınlık yaşarım belki çünkü öyle olduğumda 10 bini geçmişti çoktan. Allah'ım tekrar yaşatmasın hicbirimize
İnşallah pozitif görürsün canım hoşgeldin aramıza rabbim gönlünden geçeni versin inşallahMerhaba herkese, ben de 5 gün önce transfer oldum. 18 temmuz da sonucumu öğreneceğim. İnşallah pozitif olursa mart 2023 annesi olarak aranıza katılacağım
Bende Rus takviminde erkek ama Çin takviminde de kız çıkıyor ben nedense hep kız hissediyorum ama. Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez çok bekledik sabır süremiz 7 yıl tüp bebek aşılama yine de olamamıştı o yüzden sadece sağlık diliyorum.Çoğu kişide çin takvimi tutuyor canmgönlünden geçen olur inşallah
Benmki genelde 7. Haftadan sonra başlıyor hop oturup hop kalkıyorum Allah'ım inşallah bu sefer bulantısız geçer cookkk aminnAma bulanması daha iyi diyorlar hcg yükselmiyomuş gibi hissediyorum böyle olunca bütün felaket tellalarını çağırıyorum
Anladım canım en iyisi Dr gidince sorayim biKan uyuşmazlığı öyle olmuyor bildiğin kadarıyla. Senin kan grubunun tam tersinin olması gerekiyor. A pozitif ile A negatif. Diğeri uyuşmazlığa girmiyordu bize doktorlar öyle söylemişti çalıştığım hastanede.
Aminnn kuzum inşallahAllah şifa versin yerini doldursun inşallah
5+0 aynı satımız senleBeni 28 temmuz da çağırdı 7+2 olcam sanırım o zaman sat a sen kac haftaliksin suan
Bende çin takvimi erkek çıkıyor ama benim içimden de kız geçiyor nedense sağlıkla gelsinlerBende Rus takviminde erkek ama Çin takviminde de kız çıkıyor ben nedense hep kız hissediyorum ama. Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez çok bekledik sabır süremiz 7 yıl tüp bebek aşılama yine de olamamıştı o yüzden sadece sağlık diliyorum.
Bende komilinin çocuk bezini kullanmıştım oda iyidi
Kızlar gece bulantısı artan var mı ? Ne yapmalı bulantı işine bi çözüm önerisi lütfen
Evet cnm pişik gercekten çok zor. Kızımın halan olur bazen pişik geçirene kadar akla karayı seçiyorum. Ama suanki pisikler genelde diş yuzunden. İlk 1 yasa kadar bezden kaynaklıydi. O yüzden ben erkenden alırsam 1 er paket alırım belki bu çocukta prima pişik yapacak bilemiyorum şimdi.
Evet cnm baby me e bebek markası. Ondan devam ediyorum hala.
Merhaba herkese, ben de 5 gün önce transfer oldum. 18 temmuz da sonucumu öğreneceğim. İnşallah pozitif olursa mart 2023 annesi olarak aranıza katılacağım
Benmki genelde 7. Haftadan sonra başlıyor hop oturup hop kalkıyorum Allah'ım inşallah bu sefer bulantısız geçer cookkk aminn
Iyi akşamlar, vajinal ultrason yaptıran var mi aranızda? Yarın doktor kontrolüm var biraz tedirginim, yaptıran anlatabilir mi?
Canim kusura bakma o kadar cok mesaj okuyoruz ki karisiyor sen kesin gotursun keseyi bence bebiside gorursun5+0 aynı satımız senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?