• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet pişik çok zor gerçekten ben onu pek yaşamadım ondan bilemiyorum. Aslinda cesit cesit alıp denemek mi gerekir ki acaba 🙈

Ben de baby me kullanmıştım bak o dimi e bebegin markası olan adı aklıma gelmemişti kaç sene olmuş gerçi benim kız şuan 5 yaşında 🙈🤣
Evet cnm pişik gercekten çok zor. Kızımın halan olur bazen pişik geçirene kadar akla karayı seçiyorum. Ama suanki pisikler genelde diş yuzunden. İlk 1 yasa kadar bezden kaynaklıydi. O yüzden ben erkenden alırsam 1 er paket alırım belki bu çocukta prima pişik yapacak bilemiyorum şimdi.
Evet cnm baby me e bebek markası. Ondan devam ediyorum hala.

Yok tutmasın bende 😬 erkek diyor ben çok kız istiyorum 🤭🤭🤭 inşallah tutmaz 🤭🤭
Ahaha Olsun canım İnan bizler hep gönlümüzden kız geçiyorr çok tatlı oluyolar :) ama Rabbimin ikramı bana hiç fark etmez kız da oglanda başımın üstüne inşallah saglikla dogsunlar 💓

kızlar ben en son ayın 8inde gitmiştim doktora ve kese görünmüştü minicik ama. doktor bana ayın 13ü 14ü gibi tekrar gel bazı tahliller isteyebilirim demişti, hem kontrol ederiz tekrar dedi. ben kan uyuşmazlığımız olduğunu ve demir eksikliğim olduğunu söylemiştim acaba ondan mı tahliller isteyecek? bu kan uyuşmazlığında ne yapılıyor bilen var mı? benim kan grubum A negatif eşimin 0 pozitif.
Canm ben 0 pozitifim eşim a negatif bana hiç drlar kan uyuşmazlığı var demediler şaşırdım şimdi acaba kayıplarım bu yuzdenmi aklıma takıldı şimdi

Canm ben 0 pozitifim eşim a negatif bana hiç drlar kan uyuşmazlığı var demediler şaşırdım şimdi acaba kayıplarım bu yuzdenmi aklıma takıldı şimdi
Yok kan uyuşmazlığı sadece annenin kan grubu negatif babanın kan grubu pozitif olduğunda görülebiliyor. Sizde tam tersi durum var kan uyuşmazlığı olmaz.🤗

Yok kan uyuşmazlığı sadece annenin kan grubu negatif babanın kan grubu pozitif olduğunda görülebiliyor. Sizde tam tersi durum var kan uyuşmazlığı olmaz.🤗
Ayy içim rahatladı resmen aklıma gelmeyen kalmadi

• Beğen
Reactions: MYE
nasıl ilk defa mı duydunuz. evlenirken sağlık ocakları da uyarıyor. siz doktorunuza kan uyuşmazlığınız olduğunu söyleyin önceden haberleri olsun. ben ilk gittiğimde direkt söyledim.

nasıl ilk defa mı duydunuz. evlenirken sağlık ocakları da uyarıyor. siz doktorunuza kan uyuşmazlığınız olduğunu söyleyin önceden haberleri olsun. ben ilk gittiğimde direkt söyledim.
ay baktım sadece kadın negatif olursa kan uyuşmazlığı oluyormuş

Canm evlenirken bişey demediler oğlumda hamileyken Dr benm tek kan grubumu sordu oğlumda benm gruptan ama kızımı kaybettikten sonra genetik Dr test yapmadan kan uyuşmazlığı yoktur olsaydı ilk aylarda sorun çıkardı biz yinede bakalım dedi ama sonuç hala xikmadi

M

Merhaba sizinle aynı gün gibi doğum yapacağımız tarih , benim çift embriyo transferim oldu degerim de yüksek olunca sanırım tuttu ikisi de .Henüz doktor kontrolüne gitmedim çok heyecanliyim😊
Canm hayırlısı olsun. İlk sayfada tablodaki bilgilerinizi paylaşırsanız sizi de listemize ekleyelim 💕🌺

😯😯 Kız ben dualar ediyorum başlamasın diye sen bulansin istiyorsun ben ölü gibi oluyorum iki ay insan içine çıkamıyorum bulantidan herkes herşey kokuyor bana
Ama bulanması daha iyi diyorlar hcg yükselmiyomuş gibi hissediyorum böyle olunca bütün felaket tellalarını çağırıyorum 😂

Back