• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canm ben 0 pozitifim eşim a negatif bana hiç drlar kan uyuşmazlığı var demediler şaşırdım şimdi acaba kayıplarım bu yuzdenmi aklıma takıldı şimdi
Kan uyuşmazlığı öyle olmuyor bildiğin kadarıyla. Senin kan grubunun tam tersinin olması gerekiyor. A pozitif ile A negatif. Diğeri uyuşmazlığa girmiyordu bize doktorlar öyle söylemişti çalıştığım hastanede.

Selam tekrardan mide bulantım yüzünden bakamıyorum buraya kızlar çok kötüyüm 🙁 Sat 25mayıs
Yaş 33
3.çocuk
Ankara
Beklenen doğum tarihi 1mart
Kilo 57

Benimde öyle zaten bir tek kasik agrim var onun disinda bir belirtim yok oda bazi gunler oluyor bazi gunler hic olmuyor
Bende sürekli olan göğüs ağrısı diğerleri arada olup geçiyor bu arada afedersiniz kızlar ama bende bı iki defa sarı akıntı oldu genelde şeffaf beyaz oluyor enfeksiyon olduğunu sanmam kaşıntı yanma vs yok sizde de aynı mi

Kızlar arada belirtiler gidiyor ya kasik karın ağrısı gibi dün vardı bugün ikisi de yok sizde de öyle mi
Benim sabahtan beri belirtilerim kaybolmuştu şimdi tekrar başladı canım bulantıyla ne güzel sabah rahatlamıştım ağrım ve sancımda kalmamıştı hiç. Merak etme kötü şeyler düşünme bşr kere daha belirtilerim kaybolmuştu 2/3 gün yoktu sonradan tekrar başladı

Yok tutmasın bende 😬 erkek diyor ben çok kız istiyorum 🤭🤭🤭 inşallah tutmaz 🤭🤭
Ayyyyyy aynen aynen valla benim de Çin erkek diyo Rus kız 🥹🥹🥹 inşallah kızlarımız olur. Tabii ki önemli olan sağlık o en başında geliyor duamızın ama işte istemeden edemiyoruz kızı da 🥹🥹🥹🥹💖

Selam tekrardan mide bulantım yüzünden bakamıyorum buraya kızlar çok kötüyüm 🙁 Sat 25mayıs
Yaş 33
3.çocuk
Ankara
Beklenen doğum tarihi 1mart
Kilo 57
Bende bakamıyorum ara ara bakabiliyorum canım seni çok iyi anlıyorum başım ağrıyor midem bulanınca bakmak istemiyorum telefona hiç

Benim sabahtan beri belirtilerim kaybolmuştu şimdi tekrar başladı canım bulantıyla ne güzel sabah rahatlamıştım ağrım ve sancımda kalmamıştı hiç. Merak etme kötü şeyler düşünme bşr kere daha belirtilerim kaybolmuştu 2/3 gün yoktu sonradan tekrar başladı
Daha önceki kaybimda belirti olmayan günlerde bile sanki hastaymisim gibi bir kırgınlık olurdu vücudumda şimdi hiç öyle değil belirti olmayınca da acaba bi sorun mu var diyorum sağol canm 😊 cogumuzda böyle sanırım

Bende sürekli olan göğüs ağrısı diğerleri arada olup geçiyor bu arada afedersiniz kızlar ama bende bı iki defa sarı akıntı oldu genelde şeffaf beyaz oluyor enfeksiyon olduğunu sanmam kaşıntı yanma vs yok sizde de aynı mi
Evet canım bende de hafifi sarı oldu 2 gündür ara ara hatta korktum lekelenme mi diye baktım değiş sarımsı ama yanmam kaşıntım falan yok o yüzden normal karşılıyorum canım

Akinti beyaz ve ara ara sari oluyor benim de ama başka hiç bir belirtim yok

Ayyyyyy aynen aynen valla benim de Çin erkek diyo Rus kız 🥹🥹🥹 inşallah kızlarımız olur. Tabii ki önemli olan sağlık o en başında geliyor duamızın ama işte istemeden edemiyoruz kızı da 🥹🥹🥹🥹💖
Çoğu kişide çin takvimi tutuyor canm 😊 gönlünden geçen olur inşallah

Daha önceki kaybimda belirti olmayan günlerde bile sanki hastaymisim gibi bir kırgınlık olurdu vücudumda şimdi hiç öyle değil belirti olmayınca da acaba bi sorun mu var diyorum sağol canm 😊 cogumuzda böyle sanırım
Ben düşüklerimde hiç bu kadar belirti yaşamamıştım o yüzden düşük oldular sanırım çünkü şuan kızımda olduğum gibi oldum. Hasta gibiyim

Evet canım bende de hafifi sarı oldu 2 gündür ara ara hatta korktum lekelenme mi diye baktım değiş sarımsı ama yanmam kaşıntım falan yok o yüzden normal karşılıyorum canım
Ay çok sevindim valla bende bakıyorum bı an kahverengi leke mi yoksa diyorum senin gibi ama değil C Cotto sende de mi var canm normal o zaman ya kafayı taktigima değmez 😅

Ben düşüklerimde hiç bu kadar belirti yaşamamıştım o yüzden düşük oldular sanırım çünkü şuan kızımda olduğum gibi oldum. Hasta gibiyim
Betam senden düşüktür benim canm belkide iyice yükselince hasta gibi kırgınlık yaşarım belki çünkü öyle olduğumda 10 bini geçmişti çoktan. Allah'ım tekrar yaşatmasın hicbirimize

Ay çok sevindim valla bende bakıyorum bı an kahverengi leke mi yoksa diyorum senin gibi ama değil C Cotto sende de mi var canm normal o zaman ya kafayı taktigima değmez 😅
Var da insan ne kadar cok ayni sekilde yasayan insanlar cikarsa o kadar rahatliyor su kalp atışını duysam bi nebze rahatlicam

Sellam 🖐 ne yapmam gerekiyo ilk defa anne grubuna katıldım 🥺 bnim bebis persembe insallah el sallah kese vardi da yolk sac gorunmedi bi kac gune görürüz dedi iste persembe bakicaz.

Back