• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Var da insan ne kadar cok ayni sekilde yasayan insanlar cikarsa o kadar rahatliyor su kalp atışını duysam bi nebze rahatlicam
Ne zaman gideceksin doktora benim cuma günüydü Perşembe giderim herhalde çok merak ediyorum keseyi göreceğim ben daha inşallah kalp atışını da duyarız

Ne zaman gideceksin doktora benim cuma günüydü Perşembe giderim herhalde çok merak ediyorum keseyi göreceğim ben daha inşallah kalp atışını da duyarız
Beni 28 temmuz da çağırdı 7+2 olcam sanırım o zaman sat a sen kac haftaliksin suan

Bende 8 Temmuz da öğrendim hamile olduğumu tüp bebekti ilk betam 584 2 gün sonra 1478 di 28 temmuz da kalp atışı için randevu verdi doktorum çok heyecanlıyım daha erken duyabilirmiyim acaba
Sağlıkla kucağınıza alın aynı şeyi bende düşünüyorum daha erken duyanlarda var sanırım garanti olsun diye bekletiyorlar

Ay çok sevindim valla bende bakıyorum bı an kahverengi leke mi yoksa diyorum senin gibi ama değil C Cotto sende de mi var canm normal o zaman ya kafayı taktigima değmez 😅
Bence de lekelenme veya kanama yoksa stres yapma hiç her alındı beyaz olacak değil bol bol su iç canım sanki ben bulantılardandolayı suyu azalttım o yüzden koyulaştı gibi hissettim ama dediğim gibi korkmuyorum hiç sen de unut gitsin cnm güzel şeyler düşün inşalalh kimse düşük yapmaz da 3 ay sonra kıyafetten eşyalardan konuşuruz

Betam senden düşüktür benim canm belkide iyice yükselince hasta gibi kırgınlık yaşarım belki çünkü öyle olduğumda 10 bini geçmişti çoktan. Allah'ım tekrar yaşatmasın hicbirimize
Aynen cnm normalde de 6 ve 7 haftalarda başlıyormuş genelde benim erken başladı belirtilerim biraz. Bu yüzden öğrendim zaten reglimden 12 gün önce gebe olduğumu. Daha kötü olmayız inşallah canım

Kizlar ya okuyup mutlu oluyorum eşyalardan, bezlerden konuşuyorsunuz ya. Allahım o günlere cikartsin tek derdimiz beze verdiğimiz paralar olsun 😁
benim yarın eşim gelicek inşallah onla akşam doktora gidicez. Lekelemem kesildi allaha şükür. Midem fena bulanıyor ama şükrediyorum.insan bundan mutlu olur mu☺ inşallah yarın kalp atışı duyulur da rahat bir nefes alırım. Hepinize harika keyifli bir süreç diliyorum ♥️

Merhaba herkese, ben de 5 gün önce transfer oldum. 18 temmuz da sonucumu öğreneceğim. İnşallah pozitif olursa mart 2023 annesi olarak aranıza katılacağım🍀🤲🏻
İnşallah pozitif görürsün canım hoşgeldin aramıza rabbim gönlünden geçeni versin inşallah 🙏

Çoğu kişide çin takvimi tutuyor canm 😊 gönlünden geçen olur inşallah
Bende Rus takviminde erkek ama Çin takviminde de kız çıkıyor ben nedense hep kız hissediyorum ama. Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez çok bekledik sabır süremiz 7 yıl tüp bebek aşılama yine de olamamıştı o yüzden sadece sağlık diliyorum.

Kan uyuşmazlığı öyle olmuyor bildiğin kadarıyla. Senin kan grubunun tam tersinin olması gerekiyor. A pozitif ile A negatif. Diğeri uyuşmazlığa girmiyordu bize doktorlar öyle söylemişti çalıştığım hastanede.
Anladım canım en iyisi Dr gidince sorayim bi

Bende Rus takviminde erkek ama Çin takviminde de kız çıkıyor ben nedense hep kız hissediyorum ama. Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez çok bekledik sabır süremiz 7 yıl tüp bebek aşılama yine de olamamıştı o yüzden sadece sağlık diliyorum.
Bende çin takvimi erkek çıkıyor ama benim içimden de kız geçiyor nedense sağlıkla gelsinler 🧿

Bende komilinin çocuk bezini kullanmıştım oda iyidi☺️

Komilide güzeldi ama çok sızdırıyordu 🙈 ama kremli gibiydi poposu kızımın o yönden hoşuma gitmişti hatırladım 😊
Kızlar gece bulantısı artan var mı ? Ne yapmalı bulantı işine bi çözüm önerisi lütfen 🙏🏻🥺

Ben gece gündüz bulantı yaşamıştım ve sadece o dönem ayva iyi geliyordu. Bazı kişilere de elma iyi gelmişti böyle birşey iyi gelebilir dene istersen salatalık diyeni de duymuştum 🙈

Evet cnm pişik gercekten çok zor. Kızımın halan olur bazen pişik geçirene kadar akla karayı seçiyorum. Ama suanki pisikler genelde diş yuzunden. İlk 1 yasa kadar bezden kaynaklıydi. O yüzden ben erkenden alırsam 1 er paket alırım belki bu çocukta prima pişik yapacak bilemiyorum şimdi.
Evet cnm baby me e bebek markası. Ondan devam ediyorum hala.

Bebeklerin her aşamaları ayrı zor ya üzülüyor insan en ufak şeye bile ama işte canımızdan bir parça hepsi ❤ bakalım bez isini de bu sefer de deneyerek öğreneceğiz yine 🌸

Merhaba herkese, ben de 5 gün önce transfer oldum. 18 temmuz da sonucumu öğreneceğim. İnşallah pozitif olursa mart 2023 annesi olarak aranıza katılacağım🍀🤲🏻

Hayırlısıyla olur inşallah iyi haberlerini bekliyoruz 🥰🌸

Benmki genelde 7. Haftadan sonra başlıyor hop oturup hop kalkıyorum Allah'ım inşallah bu sefer bulantısız geçer cookkk aminn 🤲😍

Ayy bulantı bende isteyemiyorum çok kötü gerçekten. 6 kilo vermiştim ilk gebeligimde ve genelde baygın yatıyordum 🙈

Iyi akşamlar, vajinal ultrason yaptıran var mi aranızda? Yarın doktor kontrolüm var biraz tedirginim, yaptıran anlatabilir mi?

Vallahi hamilelikte hiç vajinal ultrasona girmedim ama gebelik için tedavi olurken hep baktı doktor vajinal ultrasonla. Kendini sıkmazsan zor bir durum değil 🙈 ama zorunlu bir durum değilse genelde hamilelere yapmak istemez doktorlar yani benim doktorlarim gerek yok demisti hep 😊

Back