Bazen uzandiginiz yerden bacaklarınızı kendinize çekip dizinizi kırdırıp yaptırıyorlar bazen o makas a oturtup bakıyorlar. Prob un ucuna zaten jel sürüyorlar icinize hoop kayıyor büyük değil prob zaten çok saga sola donduruyorlar işte anlamıyorsunuz hiç. Neden vajinal mi bakıcam dedi doktor. Ilk tercih karından oluyor çünkü.Iyi akşamlar, vajinal ultrason yaptıran var mi aranızda? Yarın doktor kontrolüm var biraz tedirginim, yaptıran anlatabilir mi?
Ben yaptırdım canım. Keseye alttan bakmak istedi doktorum. Korkulacak bir şey değil kendini kasma. Biraz can yakıyor ama dayanılmayacak gibi değil. Doktor açıp bakmıyor bile örtünün altından elini uzatıyor alet yolunu buluyor zaten. Sonrasında da bi sıkıntı yaşamadım benIyi akşamlar, vajinal ultrason yaptıran var mi aranızda? Yarın doktor kontrolüm var biraz tedirginim, yaptıran anlatabilir mi?
Bebişi daha göremem bence canm senin beta benden yuksekti benim cuma günü 317 idi daha keseyi görebilirim belkiCanim kusura bakma o kadar cok mesaj okuyoruz ki karisiyor sen kesin gotursun keseyi bence bebiside gorursun
Belli olmaz canim beta hep iki kat artmiyor belki daha hizli artmıştırBebişi daha göremem bence canm senin beta benden yuksekti benim cuma günü 317 idi daha keseyi görebilirim belki
Sen negatif eşin pozitif olsaydı kan uyuşmazlığı olurdu. Anne pozitif olduğu durumda baba ne olursa olsun kan uyuşmazlığı olmazCanm ben 0 pozitifim eşim a negatif bana hiç drlar kan uyuşmazlığı var demediler şaşırdım şimdi acaba kayıplarım bu yuzdenmi aklıma takıldı şimdi
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz. Ilk gittiğimizde çok erken olduğu için bayram sonrası detayli kan alıp vajinal ultrasonla bakarız demişti. Yarın icin tam 5+3 haftalık, araştırdığım kadarıyla vajinal en detaylı ve net sonuçlar için tercih ediliyor. Enfeksiyon, miyom vb. sorunları erken teşhis etmede kullanılıyormuş.Bazen uzandiginiz yerden bacaklarınızı kendinize çekip dizinizi kırdırıp yaptırıyorlar bazen o makas a oturtup bakıyorlar. Prob un ucuna zaten jel sürüyorlar icinize hoop kayıyor büyük değil prob zaten çok saga sola donduruyorlar işte anlamıyorsunuz hiç. Neden vajinal mi bakıcam dedi doktor. Ilk tercih karından oluyor çünkü.
Ah çok teşekkür ederim, içimi rahatlattiniz. Internetteki videoları izleyemedim. Iyice soğumayayım diye :)Ben yaptırdım canım. Keseye alttan bakmak istedi doktorum. Korkulacak bir şey değil kendini kasma. Biraz can yakıyor ama dayanılmayacak gibi değil. Doktor açıp bakmıyor bile örtünün altından elini uzatıyor alet yolunu buluyor zaten. Sonrasında da bi sıkıntı yaşamadım ben
5+3 ise karından da görülür bence. Eğer kendinizi huzursuz hissedicekseniz yaptirmayabilirsiniz. benim ilk gebeligim sıkıntılıydı sürekli vajinal baktırdim anksiyetem kaldı şuan hep karından baktiriyorum. ama kesinlikle bir zararı yok içiniz rahat olsun. Ağrılı bir şey değil. ☺Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz. Ilk gittiğimizde çok erken olduğu için bayram sonrası detayli kan alıp vajinal ultrasonla bakarız demişti. Yarın icin tam 5+3 haftalık, araştırdığım kadarıyla vajinal en detaylı ve net sonuçlar için tercih ediliyor. Enfeksiyon, miyom vb. sorunları erken teşhis etmede kullanılıyormuş.
Aynen canım doktoruna sorarsınAnladım canım en iyisi Dr gidince sorayim bi
Benimde öyle çıktı. Benim de gönlümde bir kızım olması var ama sağlıklı hayırlı evlat olsun da ikisi de başımın üstündeBende Rus takviminde erkek ama Çin takviminde de kız çıkıyor ben nedense hep kız hissediyorum ama. Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez çok bekledik sabır süremiz 7 yıl tüp bebek aşılama yine de olamamıştı o yüzden sadece sağlık diliyorum.
Yaş ,şehir, kaçıncı çocuk, son adet tarihi başlangıç tarihin ve kilonu paylaşırsan hemen listeye ekleme yapayımSellam 🖐 ne yapmam gerekiyo ilk defa anne grubuna katıldımbnim bebis persembe insallah el sallah kese vardi da yolk sac gorunmedi bi kac gune görürüz dedi iste persembe bakicaz.
Evet canım öyleymis iyi ki burası var valla kaç gebelik geçirmiş olursak olalım yinede bilmediğimiz şeyler oluyor ve burdan çok şey öğrendimSen negatif eşin pozitif olsaydı kan uyuşmazlığı olurdu. Anne pozitif olduğu durumda baba ne olursa olsun kan uyuşmazlığı olmaz
Bu konuda çok farklı yorumlar yapıldı onceki sayfalarda. Ben kendi duyduğum cümleyi söyleyeyim doktorumdan. Perinatolog takibindeyim, ilk kontrolde benim ve eşimin kan rh i sordu. Ben AB + , eşim A+ dedim, önemli olan AB vs değil birinizin +, digerinizin - olması dedi. Sizde uyuşmazlık yok ikinizde + dedi... yine daha önce söylediğim cümleyi tekrar edeyim en doğru bilgi ve yönlendirmeyi takibini yapan doktor bilir.Sen negatif eşin pozitif olsaydı kan uyuşmazlığı olurdu. Anne pozitif olduğu durumda baba ne olursa olsun kan uyuşmazlığı olmaz
Evet canım vajinal daha detaylı gösteriyor erken dönemde. Benim ilk gebeligimde ilk olarak vajinal bakmisti ve enfeksiyon farketmisti , ona bağlı tedavi başlatmıştı ilerde sorun oluşturmasın diye. Bu doktorum ilk karından baktı karından göremezsem vajinal bakarım dedi ama kese gorununce karından hiç öbür türlü bakmadı.Çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz. Ilk gittiğimizde çok erken olduğu için bayram sonrası detayli kan alıp vajinal ultrasonla bakarız demişti. Yarın icin tam 5+3 haftalık, araştırdığım kadarıyla vajinal en detaylı ve net sonuçlar için tercih ediliyor. Enfeksiyon, miyom vb. sorunları erken teşhis etmede kullanılıyormuş.
Yaş ,şehir, kaçıncı çocuk, son adet tarihi başlangıç tarihin ve kilonu paylaşırsan hemen listeye ekleme yapayım
Siz tecrubelisiniz bilirsiniz , gece artan bulantıya ne iyi gelir?Evet canım vajinal daha detaylı gösteriyor erken dönemde. Benim ilk gebeligimde ilk olarak vajinal bakmisti ve enfeksiyon farketmisti , ona bağlı tedavi başlatmıştı ilerde sorun oluşturmasın diye. Bu doktorum ilk karından baktı karından göremezsem vajinal bakarım dedi ama kese gorununce karından hiç öbür türlü bakmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?