- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Yaa canım arkadaşım bwnimmm :)Rabbi Hebli Mines Salihin kuzum sende Mart annesi olarak burda olmalısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa canım arkadaşım bwnimmm :)Rabbi Hebli Mines Salihin kuzum sende Mart annesi olarak burda olmalısın
Patates başlamasını tavsiye ediyorum hem tok tutuyor hem de açlığınız gideriyor boş mide en büyük bulantı sebebi. O yüzden dene patates başlamayı yanına ayran patatese tuz koyuyorum birazda İnan kaç gündür onu yedim hiç kusmadımkızımda da öyle yapmıştım çok rahat etmiştim. Ayva elma denedim ama onlar anlık durdurdu doyurmadı çünküSiz tecrubelisiniz bilirsiniz , gece artan bulantıya ne iyi gelir? yatma şekli yatmadan önce açlık tokluk durumunda bildiğiniz bir yöntem var mıdır
Canm hayırlı olsun, bilgilerini paylasirsan seni de listeye ekleyelimMerhaba aranızda yeniyim bi kısım mesajlarınızı okudum Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk tüp bebek denemem nasip olursa bende mart annesi olacağım şimdilik kendi hedaplamama göre 4+6 yım elhamdülillah
Tabi teşekkür ederim neleri yazayımCanm hayırlı olsun, bilgilerini paylasirsan seni de listeye ekleyelim
Canım benim hiç bulantim olmadı, ama ara ara midem alt üst oluyor gibi olduğunda yüksek yastık kullandım hep. O alt üst olma durumu da genelde gebelik şekerim çok yükseldiğinde oluyordu. Gece yatağa ne aç ne tok yattım, saatle yemek yiyordum. Yatmadan yarım saat önce 1 kase yoğurdum vardı. Bu bulantı olayını doktorunuza sorun mutlaka çözüm önerisi sunacaktır sizeSiz tecrubelisiniz bilirsiniz , gece artan bulantıya ne iyi gelir? yatma şekli yatmadan önce açlık tokluk durumunda bildiğiniz bir yöntem var mıdır
Yaşın, şehir, son adet tarihi başlangıcı, kilo, kaçıncı cocukTabi teşekkür ederim neleri yazayım
Yaşın, şehir, son adet tarihi başlangıcı, kilo, kaçıncı cocuk
Canım hiç kötü düşünme,ne zaman aklına bu tarz kötü senaryolar gelse hemen kendine oyalanacak birsey bul aç bir film izle vs, kötüyü çağırma derim. Ben kendi adıma örnek vereyim hemen, benimde sizi gibi ara ara ilk başta kasık ağrım oluyordu, şuan yok. Ne bulantı ne baş dönmesi ne birsey. Hatta ve hatta gebelik öğrendiğimde sigarayı bıraktım tekrardan. Kasık ağrısı bana gebe olduğumu hatirlatiyordu iki gündür ağrı vs olmayınca kaç tane sigara yakıp yarısında aaa ben hamileyim deyip söndürdüm. Mesela bu akşam yeniden hafiften kasık ağrım oldu sonra yeniden gitti.Kızlar belirtileri azalanlar var mı? Benim bugün akşama kadar bulantım yoktu çok hafif ara ara yanmam oldu akşam başladı şimdi yine azaldı sanki göğüs hassasiyetim da hafifledi biraz bir de kaşık sancısı çekmedim hiç çok hafif diyebilirim. İdrar sıklığımda gitti. Ama beni ençok bulantım neden kayboldu şimdi kaç gündür midem ben mahvetmişti gece gündüz aynıydı kanamam veya lekelenmem yok aynı şeyleri yaşayan var mı şuan 6+1 deyim. 5.haftamda yine böyle olmuştu 2/3 gün kaybolmuştu be bileyim korkuyorum işte 6 tane düşük yaptım bu neden tutunsun ki demeden edemiyorum hemde doğal yolla gebe kalmışken tüp bebek bile tutulmamıştı diyorum kendime. En iyi embriyo transfer edildi %100 kalitede demişti doktorum genetiğe de yollamıştım. Şimdi diyorum düşer mi bilmiyorum moralim bozuluyor belirtilerim kaybolduğunda da
Geldi canım ama bazen yoğunlaşıyor bazen azalıyor. Dün mesela midem çok bulandı. Bugün de bulandı ama çok az. Kasık ağrılarım tamamen bitti. Sadece tuvalete sıkıştığımda ağrım oluyor. Sanırım bebek tutununca kasık ağrıları azalıyormuş. Endişelenme her gün aynı olmuyor belirtiler geri gelir senin de bi kaç güne
Amin, İnşallah Hoşbulduk Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza almak nasip etsinİnşallah pozitif görürsün canım hoşgeldin aramıza rabbim gönlünden geçeni versin inşallah
Bende aynısını yazdım aslında karısık mı anlattım. Bu lise biyoloji dersinde öğrendiğimiz birşey. Mesela senin çoçuğunun kan grubu A olabilir, B olabilir, ya da AB olabilir ama asla O olamaz. Pozitif negatiflikte de, pozitif de olabilir negatif de, ama sen pozitif olduğun için hiç bir durumda kan uyuşmazlığı olmazBu konuda çok farklı yorumlar yapıldı onceki sayfalarda. Ben kendi duyduğum cümleyi söyleyeyim doktorumdan. Perinatolog takibindeyim, ilk kontrolde benim ve eşimin kan rh i sordu. Ben AB + , eşim A+ dedim, önemli olan AB vs değil birinizin +, digerinizin - olması dedi. Sizde uyuşmazlık yok ikinizde + dedi... yine daha önce söylediğim cümleyi tekrar edeyim en doğru bilgi ve yönlendirmeyi takibini yapan doktor bilir.
Şu süreçleri atlatmadan sürekli tedirgin olacağız herhalde düşük yapan arkadaşların hepsi de böyle. Allah yardımcımız olsun ne diyim canımCanım hiç kötü düşünme,ne zaman aklına bu tarz kötü senaryolar gelse hemen kendine oyalanacak birsey bul aç bir film izle vs, kötüyü çağırma derim. Ben kendi adıma örnek vereyim hemen, benimde sizi gibi ara ara ilk başta kasık ağrım oluyordu, şuan yok. Ne bulantı ne baş dönmesi ne birsey. Hatta ve hatta gebelik öğrendiğimde sigarayı bıraktım tekrardan. Kasık ağrısı bana gebe olduğumu hatirlatiyordu iki gündür ağrı vs olmayınca kaç tane sigara yakıp yarısında aaa ben hamileyim deyip söndürdüm. Mesela bu akşam yeniden hafiften kasık ağrım oldu sonra yeniden gitti.
inşallah canım benimGeldi canım ama bazen yoğunlaşıyor bazen azalıyor. Dün mesela midem çok bulandı. Bugün de bulandı ama çok az. Kasık ağrılarım tamamen bitti. Sadece tuvalete sıkıştığımda ağrım oluyor. Sanırım bebek tutununca kasık ağrıları azalıyormuş. Endişelenme her gün aynı olmuyor belirtiler geri gelir senin de bi kaç güne
Canım 9 ay boyunca ara ara kaşık ağrısı yaşayacağız kasık ağrısı daha çok karın büyüdüğü dönemlerde artıyor. Rahim büyüdükçe karın kasları geriliyor ve bu da ağrı yapıyorGeldi canım ama bazen yoğunlaşıyor bazen azalıyor. Dün mesela midem çok bulandı. Bugün de bulandı ama çok az. Kasık ağrılarım tamamen bitti. Sadece tuvalete sıkıştığımda ağrım oluyor. Sanırım bebek tutununca kasık ağrıları azalıyormuş. Endişelenme her gün aynı olmuyor belirtiler geri gelir senin de bi kaç güne
Aslında aynı şeyi söylemiyoruz. Siz diyorsunuz ki anne pozitif olduğu sürece baba negatif te olsa kan uyuşmazlığı olmaz, ben diyorum ki (daha doğrusu doktorumdan duyduğum kadariyla) anne baba arasında biri+ biri - ise kan uyuşmazlığı var, kimin + kimin - olduğunun önemi yok.Bende aynısını yazdım aslında karısık mı anlattım. Bu lise biyoloji dersinde öğrendiğimiz birşey. Mesela senin çoçuğunun kan grubu A olabilir, B olabilir, ya da AB olabilir ama asla O olamaz. Pozitif negatiflikte de, pozitif de olabilir negatif de, ama sen pozitif olduğun için hiç bir durumda kan uyuşmazlığı olmaz
Bu arada hic bir gebelik belirtim de kalmadi bir karnim agriyor. Ne bel ne gogus agrim ne mide bulantisi/yanmasi, ne halsizlik uyku hali hic yok ilk gebeligimde olmustu bunda sifirKizlarim merhaba benim yine ağrılı kanamam başladı. Elimde pluton igne yok. Alsam da recetesiz vurmuyorlar (recetenin tarihi gecti) progestan fitili bugun sabah unuttum bi aksam kullandim ilk kez ona ragmen kanama geliyor. Kanama kirmizi degil sukur kahverengi ama pihtili yada akintida da geliyor. Gercekten yoruldum. Agrisini gectim endisesi yormaya basladi. Bu kadar sık olmasini da olumlu yoramamaya başladım. Şuan gebeligimin 5+4undeyim. Cumartesi kontrol var. Herkes her yer bayram tatilinde. Olmayanlarda full dolu. Yerimden de kalkmiyorum inanin. Cidden aklim sirrim almiyor
Canım çok geçmiş olsun, ama ağrın çok ise acil servise gidebilirsin bulundugun sehirde fakulte varsa orasi daha iyi olur. Hastanelerde muhakkak nöbetçi kadın doğum doktoru bulunuyor. Benim ilk gebeligimde yıl başı gecesi kanamam olmustu acil serviste gerekli kan idrar tahlilleri alınıp kadın doğum servis katına gönderdiler orda nöbetçi kadın doğum doktoru muayene etti ona göre ilaç verdi.Kizlarim merhaba benim yine ağrılı kanamam başladı. Elimde pluton igne yok. Alsam da recetesiz vurmuyorlar (recetenin tarihi gecti) progestan fitili bugun sabah unuttum bi aksam kullandim ilk kez ona ragmen kanama geliyor. Kanama kirmizi degil sukur kahverengi ama pihtili yada akintida da geliyor. Gercekten yoruldum. Agrisini gectim endisesi yormaya basladi. Bu kadar sık olmasini da olumlu yoramamaya başladım. Şuan gebeligimin 5+4undeyim. Cumartesi kontrol var. Herkes her yer bayram tatilinde. Olmayanlarda full dolu. Yerimden de kalkmiyorum inanin. Cidden aklim sirrim almiyor
Canım her gebelik aynı olmuyor ama. Yine de sen kötüyü düşünme hiç, hep olumlu düşün. Belki birkaç güne geri gelecektir belirtiler.Bu arada hic bir gebelik belirtim de kalmadi bir karnim agriyor. Ne bel ne gogus agrim ne mide bulantisi/yanmasi, ne halsizlik uyku hali hic yok ilk gebeligimde olmustu bunda sifir