2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bence detaylı ultrason için 20 dk çok yetersiz bi süre🤔
Benim de detayli için doktorun muayene suresi 45 dk gorunmesine ragmen 20 dk sürdü ama herseyine bakti atladigi bisey olduğunu sanmıyorum, sadece cinsiyeti tespit etmek için uğraşmadi, zaten amacı o olmadığı için ben de ustelemedim. İlk bebeğimde de yarim saat kadar sürmüştü. Bebeğin pozisyonu doktorun tecrübesine göre bence farkediyordur bu süre.

Kızlar bebişleri hissediyor musunuz? 🙈 Özellikle yemek yedikten sonra kıpır kıpır hissediyorum ben 🤩
Ay ne güzel erkenden hissetmeye başlamışsın:) 🧿 hem de ilk hamilelik olmasına rağmen. Ben ilkinde 17.haftada hissetmeye baslamistim bunda daha başlamadım. benim plasenta asagidaymis, acaba oyuzden gec mi hissedeceğim diye düşünüyorum

Kızlar bebişleri hissediyor musunuz? 🙈 Özellikle yemek yedikten sonra kıpır kıpır hissediyorum ben 🤩
Malesef ya ben de heyecanla bekliyorum 😍 Göbeğim de çıkmadı doğru düzgün, hiç belirtim de yok. Resmen hamile değil gibiyim bari biraz karnım çıksa da hamile gibi hissetsem diyorum 😂🤦‍♀️

aslında bi yanım söyle babaanneye yaptırsın pamuktan koca bi döşek ( ki nasıl mutlu olur nasıl hoşuna gideeerr ) , at ikisini üstüne döneee döne uyusunlar diyor da 😂 sonra diyorum kendine gel 😂
Kız ne döşeği söyle yatağın birini alıversin 🤣
Benim de detayli için doktorun muayene suresi 45 dk gorunmesine ragmen 20 dk sürdü ama herseyine bakti atladigi bisey olduğunu sanmıyorum, sadece cinsiyeti tespit etmek için uğraşmadi, zaten amacı o olmadığı için ben de ustelemedim. İlk bebeğimde de yarim saat kadar sürmüştü. Bebeğin pozisyonu doktorun tecrübesine göre bence farkediyordur bu süre.
Ben asla tatmin olmam 20 dk baksa başka bi dr a daha giderim çok pimpiriğim o tarz konularda, benim kendi doktorum bile normal muaynede 10 dk bakıyor detaylı için 20 dk benim için çooook az 😂
Ay ne güzel erkenden hissetmeye başlamışsın:) 🧿 hem de ilk hamilelik olmasına rağmen. Ben ilkinde 17.haftada hissetmeye baslamistim bunda daha başlamadım. benim plasenta asagidaymis, acaba oyuzden gec mi hissedeceğim diye düşünüyorum
Benim plasentam çok öndeymiş ben de sanırım o yüzden erken hissediyorum 🙈

Eklentiler

• IMG_20220901_170816.jpg
    IMG_20220901_170816.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20220901_170737.jpg
    IMG_20220901_170737.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 51
Herkese merhaba umarım herkes iyidir her şey yolundadır. Ben bugün sonunda nipt test sonucumu öğrendim çok şükür bir sorun yokmuş 🤗 Allahm kimseyi darda zorda bırakmasın herkese güzel haberler getirsin 🙏🏼

Vee tabiki cinsiyette öğrendik teyzeleri ikinci kızım geliyor 🥰

Herkese merhaba umarım herkes iyidir her şey yolundadır. Ben bugün sonunda nipt test sonucumu öğrendim çok şükür bir sorun yokmuş 🤗 Allahm kimseyi darda zorda bırakmasın herkese güzel haberler getirsin 🙏🏼

Sağlıkla gelsin inşallah 💜🧿

Maşallah 🧿 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Siz de cinsiyet tahmini yaptırdını mı merak ettim😌😍

Back