2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben hiçbirini yaptırmadım yani doktorum yaptır demedi 🥴 bu cuma günü ikili test yapacak sadece. Eyüp ekici çok popüler ama 20dkda bitiriyor deyip memnun olmayan da cok varmış sinan tanın yorumları çok iyi kararsız kaldım ben de.
Bence detaylı ultrason için 20 dk çok yetersiz bi süre🤔

Evet canım geçen hafta perinatoloğada gösterdim sonucumu bana dediki senin coraspin bile kullanmana gerek yok dedi çünkü sonucunda ki genler gayet normal eğilim dedi. Ve ayrıca senin pıhtılaşma nedenli kaybın olmamış yada kalp durması gibi kaybın olmamışki bu durumda ilaç kullanmana gerek yok dedi biraz rahatladım açıkçası.
Çok sevindim rahatlamaniza, ben de tekrar rahatladım sizinle🤗 benim de gittiğim dr lardan birisi proftu ve ayrıca perinatologtu. Bunlarda (mtfhr heterozigot için) hicbisey yok, coraspine falan da gerek yok bu aslında birçok insanda olan ama test yapmadikladi için bilmedikleri birşey demişti. İnşallah hepimiz da sağlıkla, mutlulukla kavuşuruz bebeklerimize🙏🤗

Merhaba hanımlar takip edemiyorum pek umarim herkes iyidir herşey yolundadir.yarin tarama testi icin gidcdm 11+6 olcam devlet hastanesi cinsiyeti soyliceni sanmıyorum hala israrla rüyamda erkek bebek görüyorum ,🫢😄😄 bu arada kuzenimin yuzde 90 kız diyen istgramdaki tahminci yanlildi erkek cikti bebek ,😋
Bende 16 sında ikili teste gidecem doktor cinsiyetede bakarız dedi :KK56: rüyamda 2 defadır kontrole gidiyorum ve bebeğimin kız olduğunu söylüyordu doktor . instagramda ki tahminci bana %70 erkek dedi bakalım inşallah bendede yanılmıştır

Çok sevindim rahatlamaniza, ben de tekrar rahatladım sizinle🤗 benim de gittiğim dr lardan birisi proftu ve ayrıca perinatologtu. Bunlarda (mtfhr heterozigot için) hicbisey yok, coraspine falan da gerek yok bu aslında birçok insanda olan ama test yapmadikladi için bilmedikleri birşey demişti. İnşallah hepimiz da sağlıkla, mutlulukla kavuşuruz bebeklerimize🙏🤗
Yaa çok teşekkür ederim canımsın 😊 aynen banada o cümleyi kurdu ve güzel açıklama yaptı. İnşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize canım benim 🤲🏻💗🌸

Kızlar merhaba nasılsıniz🌸
Doktorumdan geliyorum, benim bebek 2 gün geride çikarken, bugün 2 gün önde çıktı.
Birde cok hareketli değildi sanırım ki doktor ultrason kamerasını biraz bastirdi karnımda titretti falan, neden öyle yapti sizce ya🤔? Herşey yolunda dedi ama benim İçim rahatsız kizlar ya😞

20220905_160108.jpg

Doktorumdan geliyorum, benim bebek 2 gün geride çikarken, bugün 2 gün önde çıktı.
Birde cok hareketli değildi sanırım ki doktor ultrason kamerasını biraz bastirdi karnımda titretti falan, neden öyle yapti sizce ya🤔? Herşey yolunda dedi ama benim İçim rahatsız kizlar ya😞

Eki Görüntüle 3125185
Benim de öyleydi uyandırmak için dürttü uyandı geri uyudu. Başlarda öyle olabiliyormuş uyuyorlar☺️

Canım bu testlerden çok anlamıyorum ama sanırım o genlerde pıhtılaşma var ve bu durumda kan sulandırıcı iğne veriliyor. Senin kaybından sonra bu test bakılmamış mıydı hamileyken şuan mı baktırdın sen? Korkma kan sulandırıcıya başlatırlar bişey de olmaz allahın izniyle
Bakıldığı zaman hamileymişim zaten test sonucum geç çıktığı için kaldı bu zamana kadar malesef

Benim de öyleydi uyandırmak için dürttü uyandı geri uyudu. Başlarda öyle olabiliyormuş uyuyorlar☺️
Biraz sert mi dürttü seni de? Normal mi yani araştırdın dimi sen?
Ben cok mu hareketsiz dedim, dürttükten sonra takla bile attirdik daha ne olsun dedi. Ama ben takla attigini görmedim :KK64:

Bende 16 sında ikili teste gidecem doktor cinsiyetede bakarız dedi :KK56: rüyamda 2 defadır kontrole gidiyorum ve bebeğimin kız olduğunu söylüyordu doktor . instagramda ki tahminci bana %70 erkek dedi bakalım inşallah bendede yanılmıştır
Lutfen etiket yapjn bende merak ettim 🫢😄🙏 gonlunuzden gecen olsun

Eki Görüntüle 3125185
Merak etmeyin, benimki de hep uyuyo. 11+3te karnıma vurdu biraz uyansın diye öyle uyanmisti. Sonraki de de uyuyodu ozaman da vurdu ama hiç uyanmadı😄 ben de niye hep uyuyo dedim biraz huzursuz oldum ama Dr bu haftalarda zaten çoğunlukla uyurlar hareketli olmalarını beklemeyiz gayet iyi bebek dedi. Vişne suyu da hareketlendirdi yokmuş, sonraki randevuya vişne suyu içip gidicm 😄

Back