2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar merhaba nasılsıniz🌸
Doktorumdan geliyorum, benim bebek 2 gün geride çikarken, bugün 2 gün önde çıktı.
Birde cok hareketli değildi sanırım ki doktor ultrason kamerasını biraz bastirdi karnımda titretti falan, neden öyle yapti sizce ya🤔? Herşey yolunda dedi ama benim İçim rahatsız kizlar ya😞

Eki Görüntüle 3125185
Benim doktorum da karnıma çok bastırır kontrollerde.
Birde bastırınca daha net görüntü elde ediliyor dikkat ettiysen.
Benim karnımı dürttü çünkü; bacaklarını açmıyordu ama oldukça hareketliydi

Biraz sert mi dürttü seni de? Normal mi yani araştırdın dimi sen?
Ben cok mu hareketsiz dedim, dürttükten sonra takla bile attirdik daha ne olsun dedi. Ama ben takla attigini görmedim :KK64:
Dürttü canım normal bence anneme anlattım o da normal karşıladı uyuyor bebekler dedii, benimki de parende atmadı da zıpladı işte sarsıntıdan bakalım yarın ne yapacak:)

Yüzde yüz demis bide 😄gostermis pipiyi
Benim de iade süreleri bitmeden kesinleştirmem lazım cinsiyeti 😂 yüzde 90 kız dedi dr ama yüzde 100 duymadan rahat edemicem ben 😂
Doktorumdan geliyorum, benim bebek 2 gün geride çikarken, bugün 2 gün önde çıktı.
Birde cok hareketli değildi sanırım ki doktor ultrason kamerasını biraz bastirdi karnımda titretti falan, neden öyle yapti sizce ya🤔? Herşey yolunda dedi ama benim İçim rahatsız kizlar ya😞

Eki Görüntüle 3125185
E uyuyor bebişte ondan bana geçen gittiğimde neler yaptı bi türlü uyanmadı zilli 😂 bi dahaki gidişinden gitmeden evvel vişne suyu iç, çikolata ye bak nasıl kıpırdak olucak
Bakıldığı zaman hamileymişim zaten test sonucum geç çıktığı için kaldı bu zamana kadar malesef
Olsun canım bak iyi ki baktırmışsın vardır bunda da bi hayır başlarsın hemen iğnelerine

Eki Görüntüle 3125185
Canım benimki de doktor baya dürtmesine rağmen uyanmadı valla 😂 Hatta kontrole girmeden önce çikolata falan da yemiştim 😂🤦‍♀️ Daha hiç hareketli göremedim sıpayı. Endişelenme normal bunlar. Bak doktorun da her şey yolunda demiş ne güzel maşallah 🧿🥰😍

Benim de iade süreleri bitmeden kesinleştirmem lazım cinsiyeti 😂 yüzde 90 kız dedi dr ama yüzde 100 duymadan rahat edemicem ben 😂

E uyuyor bebişte ondan bana geçen gittiğimde neler yaptı bi türlü uyanmadı zilli 😂 bi dahaki gidişinden gitmeden evvel vişne suyu iç, çikolata ye bak nasıl kıpırdak olucak

Olsun canım bak iyi ki baktırmışsın vardır bunda da bi hayır başlarsın hemen iğnelerine
Hahah ,🫢😄 kizimda 10. Haftada doktor yüzde 80 kız demişti bana.hicbi Dr yuzde yuz demez kusenimin artık 17. Haftada diye demis demek

iki yatak birden odama sığmayacak mecbur ayrı odalarına koyacağım 🥹 kaldırıp toplama açısından bana da mantıklı geliyor park yatak ya da bi temizlik yaparken hemen kaydır götür. eşim de yatak koyulan yerine güvenemedi ayaklandığında bi zıplamaya kalksa bebek taşır mı bu diye.
ben de yoyko ya da kanz sleepy side düşünüyorum park yatak alırsam. kararı net olana yoyko indirimi güzel fırsat 👌🏼👌🏼
Biz Kraft park yatak almıştık ve 4yaşına kadar kullandık oğluma. Hala sapasağlam. Bebek tutunup kalkmaya başlayınca ara katı indiriyoruz zaten. Kardeşim de kızına ikeadan almıştı şimdi satıp park yatak almak istiyor

Merhaba hanımlar takip edemiyorum pek umarim herkes iyidir herşey yolundadir.yarin tarama testi icin gidcdm 11+6 olcam devlet hastanesi cinsiyeti soyliceni sanmıyorum hala israrla rüyamda erkek bebek görüyorum ,🫢😄😄 bu arada kuzenimin yuzde 90 kız diyen istgramdaki tahminci yanlildi erkek cikti bebek ,😋
O instagramdaki tahminci bana da yüzde 80 kız dedi. Geçen hafta Doktor erkeğe yakın dedi. 15. De kontrolüm var bakalım ne çıkacak yanılcak mı yanılmayacak mı
Demekki herkesi tutturamıyor🤣

Merak etmeyin, benimki de hep uyuyo. 11+3te karnıma vurdu biraz uyansın diye öyle uyanmisti. Sonraki de de uyuyodu ozaman da vurdu ama hiç uyanmadı😄 ben de niye hep uyuyo dedim biraz huzursuz oldum ama Dr bu haftalarda zaten çoğunlukla uyurlar hareketli olmalarını beklemeyiz gayet iyi bebek dedi. Vişne suyu da hareketlendirdi yokmuş, sonraki randevuya vişne suyu içip gidicm 😄
🌷
Benim doktorum da karnıma çok bastırır kontrollerde.
Birde bastırınca daha net görüntü elde ediliyor dikkat ettiysen.
Benim karnımı dürttü çünkü; bacaklarını açmıyordu ama oldukça hareketliydi
🌷
Dürttü canım normal bence anneme anlattım o da normal karşıladı uyuyor bebekler dedii, benimki de parende atmadı da zıpladı işte sarsıntıdan bakalım yarın ne yapacak:)
🌷

🌷
Canım benimki de doktor baya dürtmesine rağmen uyanmadı valla 😂 Hatta kontrole girmeden önce çikolata falan da yemiştim 😂🤦‍♀️ Daha hiç hareketli göremedim sıpayı. Endişelenme normal bunlar. Bak doktorun da her şey yolunda demiş ne güzel maşallah 🧿🥰😍
🌷

Kızlar hepinize yürekten çok teşekkür ederim🥰🙏
Gerçekten yorumlariniz rahatlattı içimi.
😘😘😘😘 iyiki varsınız 😍🌸

O instagramdaki tahminci bana da yüzde 80 kız dedi. Geçen hafta Doktor erkeğe yakın dedi. 15. De kontrolüm var bakalım ne çıkacak yanılcak mı yanılmayacak mı
Tahmini bana da yüzde 80kız demişti 😅 Doktorun da şimdi söyleyeceğini sanmıyorum ama baya merak ettim şimdi 😊

Tahmini bana da yüzde 80kız demişti 😅 Doktorun da şimdi söyleyeceğini sanmıyorum ama baya merak ettim şimdi 😊
İşte adı üstünde tahmin yapıyor tutup tutamayacağı belli olmuyor. Rabbim hepimizin gönlünüzden ne geçiyorsa sağlıkla versin.🥰

Evet bide yanilma payim yuzde beş doktorlardan dha fazla biliyorum demisti fotolara bakıp söylüyorum onlar defalarca incelemesine ragmen yanilabiliyorlar demişti

Biz Kraft park yatak almıştık ve 4yaşına kadar kullandık oğluma. Hala sapasağlam. Bebek tutunup kalkmaya başlayınca ara katı indiriyoruz zaten. Kardeşim de kızına ikeadan almıştı şimdi satıp park yatak almak istiyor
son cümleniz eşimde bir kırılmaya sebep oldu.

kaçırmazsak biz de yoyko yu alacağız indirimden 😁 minseo minseo

Back