Evet bu orijinal daha iyi bir marka bilmiyorum iki paket kullanmıştımTskkr ediyorm.peki trend yoldaki orjinal mi.bildiginiz daha iyi bir marka varmi acaba
Faydasini gordun mu pekiEvet bu orijinal daha iyi bir marka bilmiyorum iki paket kullanmıştım
İNSAALLAH canim ALLAH yardımcınız olsun benim oğlumda anaokulu basliycak haftaya o da cok hevesli ben yarin onu yanimda seminere goturcrm heyecanını yensin okul ortamını görsün diyeArkadaslar yarin benim kizim gibi ilkokula baslicak butun cocuklara verimli ve saglikli bir Eğitim yili dinliyorumhepsi cok seker cok tatli olacak eminim...
Benim kizim cok heyecanlibiraz sohbet ettik cok iyi geldi. Belki kendinizin cocugu baslamicaksa bile, etrafinizda ilkokula baslicak cocuk varsa duygularini sormaniz buyuk sevap bence kacirmiyalim firsati
Çok teşekkür ederimFerah haberler al inşallah canım
Hamile kaldım isteFaydasini gordun mu peki
Çok geçmiş olsun canım telaş yapma bebeğin sağlıklıdır Allahın izniyle.Kızlar iyi akşamlar bugün acillik oldum balık zehirlenmesi yaşadımishal uyuşma kalp atışı tansiyon yüksekmiş 14 9 çıktı baş agrısı için parol verildi damardan ultrason yokmuş acilde bebege bakamicaz dedi çok korkuyorum
Ayy tek değilmişim.. Benim alt komşunun yaptığı yemeklerin kokusuda banyo ve tuvalete siniyo çok saçmaValla al benden de o kadar banyoda şampuan kokuları mahvediyor diyorum ya bi insan alt komşunun ne pisirdigimin kokusunu bile alır mi cok kotu yaaa
Evet ya çok zayıfım ben 46 kiloyla hamile kaldım bi ara 42ye kadar düştüm, geçen hafta 43 kiloydum. Bulantılardan iştahsızlıktan 4 kilo vermiştim hiç kilo alamadım 4.aydan sonra almayı umuyorumSen bendende zayıfsın canım ben 2 kilo almışım 45 tim 47 olmuşum. AA biz zayıfız ya daha çabuk çıkıyo sanırım benimde belli oluyor gören anlıyor yani hamile olduğumu. Şaşırıyorum bende
Yarın muaneye gidicem canım burda çok hastane yok malesefÇok geçmiş olsun canım telaş yapma bebeğin sağlıklıdır Allahın izniyle.
Serum bitince başka hastanede bi baktır yine istersen kafan rahat etsin.
Balık zehirlenmesi nasıl oldu ben de yarın yemeyi düşünüyodum korktum şimdi
Sagol canım Çok teşekkür ediyorumÇok geçmiş olsun canım telaş yapma bebeğin sağlıklıdır Allahın izniyle.
Serum bitince başka hastanede bi baktır yine istersen kafan rahat etsin.
Balık zehirlenmesi nasıl oldu ben de yarın yemeyi düşünüyodum korktum şimdi
Sabaha daha iyi olursun inşaAllah canımm üzme kendini, bol bol su iç vucudun çok su kaybetmesinYarın muaneye gidicem canım burda çok hastane yok malesefhiç bilgim yok canım biz izmir focadaydık orda bir balkçıya girdik baya bir kalabalıktı burda yiyelim dedik sardalya yedik ve şalgam suyu içtim yarım saat sonra ishal başladı sonra ateş basdı yüzüm birden kıpkırmızı oldu uyuştu her yerim acile gittik kan tahlili parollu damardan verdiler sonuçları bekleyemedik çıkmak zorunda kaldım yarın göstericem sonuçları doktora
Çok geçmiş olsun canım bol bol su içmeye çalışSagol canım Çok teşekkür ediyorum
Canım ben de dün joie litetrax 4Dlx aldım yanına da yine joie bebek koltuğu aldimKızlar bebek arabası alan bir kac kisi vardi ben bugün bi baktımda joie tourist signature cok hafif cok kolay katlaniyot baya begendim alan var mi ya da fikri olan
AAyın14nde zam gelecekmis alayim bende dedim oto koltugu puset bebek arabasi acikcasi bebek arabasi cok hafif cok kolay katlaniyor tek elle dügmeye basinca katlaniyor ama sağlam mı kullanimi nasil hic yorumda bulamadimCanım ben de dün joie litetrax 4Dlx aldım yanına da yine joie bebek koltuğu aldim
Valla ben garanti olsun diye 2 ayrı e bebeğe gittimAAyın14nde zam gelecekmis alayim bende dedim oto koltugu puset bebek arabasi acikcasi bebek arabasi cok hafif cok kolay katlaniyor tek elle dügmeye basinca katlaniyor ama sağlam mı kullanimi nasil hic yorumda bulamadim
Tesekkür ederim bende halledeyim ciksin aradan oto koltugu olarak joie i spin alıcam ondan kesin emin oldum bence bebek arabasindan daha önemliValla ben garanti olsun diye 2 ayrı e bebeğe gittimhatta mağaza müdürünün de bebeği varmış 20 aylık ben bundan kullandım dedi. Aynen kapatma felan tek elle çok rahat sürüş cok keyifli tekerlekler felan hic zorlanmadan dönüyor. Ben baya bi denedim magazada fiyat performans ürünü bence. Dediğin gibi zam gelecekmiş almak lazım
Ben de oyle banyo yapmaktan cok eziyet çekmek gibi oluyor ama 3 ay dolunca hafifler sanırımAyy tek değilmişim.. Benim alt komşunun yaptığı yemeklerin kokusuda banyo ve tuvalete siniyo çok saçmao yüzden her girmem de ağzımı burnumu sarıyorum artık. Banyo yparken de maskeyle giriyorum bi süre sonra ıslanıyo ama olsun kokuyu az çok engelliyo 5 dk da hızlıca çıkmaya bakıyorum. Allah yardımcımız olsun valla bir an önce bunlarda azalır inşaAllah
Cok cok gecmis olsun ALLAH şifalar versin bebek de iyidir İNSAALLAHKızlar iyi akşamlar bugün acillik oldum balık zehirlenmesi yaşadımishal uyuşma kalp atışı tansiyon yüksekmiş 14 9 çıktı baş agrısı için parol verildi damardan ultrason yokmuş acilde bebege bakamicaz dedi çok korkuyorum
Aa evet bende ona baktımTesekkür ederim bende halledeyim ciksin aradan oto koltugu olarak joie i spin alıcam ondan kesin emin oldum bence bebek arabasindan daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?