Ben canım ama kendimi yememeye zorluyorumMerhaba kizlar, aranizda cani limon ceken var mi,ay kilo kilo limon yemek istiyorum,asermek dedikleri bu mukizimda hic yasamadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canım ama kendimi yememeye zorluyorumMerhaba kizlar, aranizda cani limon ceken var mi,ay kilo kilo limon yemek istiyorum,asermek dedikleri bu mukizimda hic yasamadim.
Geçmiş olsun ben de oğlumdan önce bir kürtaj oldum.Çok teşekkür ederim moral oldunuz ama daha iki gün geçti üzerinden doya doya acımı yaşayıp bitiriyim istiyorum defter yapmıştım ultrason görüntüleri ilk hissettiğim duygular babasının duyguları..yatak baş ucumda duruyor atmak istiyorum atamıyorum gözümün önünde dursun hiç istemiyorum hiç kolay değil ne güzel yine nasip etmiş Rabbim size ne kadar zaman sonra oldu
Canım için rahat olsun dersen iki doktora takip ettir kendini mesela biri ozelde biri devlette olsun kontrol sıklığın nedir, benim şuan 3 hafta da 1 ,Şimdi kaç haftadasınız pekii. Allahm yardımcımız olsun ne kadar zor bir bekleyiş gerçekten. Ben de geçen hafta gittim yine gitmek istiyorum. Zararı olmasa gerçekten haftada bir görmek istiyorum![]()
Alt karnım şişti canım bayağı sert o hamile göbeği ama gaz ve hazımsızlık olunca 5 aylık hamile gibiyim.Günaydın kızlar. Karnı belirginleşen var mı? Benim zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardı. Şimdi karnım çıktı mı çıkmadı mı anlamıyorum. Göbek gibi bişey mi nedir?![]()
Ben varım canım, kesip uzerine tuz atıp yiyorumMerhaba kizlar, aranizda cani limon ceken var mi,ay kilo kilo limon yemek istiyorum,asermek dedikleri bu mukizimda hic yasamadim.
Canım benim kasık üstü ve alt karnım yuvarlanmaya başladı hafif hafif belli oluyor ama hamile olduğumu bilmeyen anlamazGünaydın kızlar. Karnı belirginleşen var mı? Benim zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardı. Şimdi karnım çıktı mı çıkmadı mı anlamıyorum. Göbek gibi bişey mi nedir?![]()
Canim Bende ilk 3 ay veriyorlar diye biliyorum. Beyin gelişimi için.Doktorlar genelde son 3 ay veriyorlar diye biliyorum ama zaten sorcam ben ilk üç ay dolsun da
Neden kendinizi yememeye zorluyorsunuz,zarari mi varBen canım ama kendimi yememeye zorluyorum
Benim canim sadece limon cekiyor,baska eksi seyleri degil,ayy yine agzim sulandiGeçmiş olsun ben de oğlumdan önce bir kürtaj oldum.
Bize göre 9 haftalık, ama 6 haftada durmuş kalbi. Cok iyi anlıyorum seni bir de ilk çocuksa insan yıkılıyor.
Ama inan sonrası daha kolay oluyor. Hep sağlıklı olsun demiyor muyuz ?
Sağlıklı olan seninledir zaten hep, Rabbim dayanma gücü versin. Tez zamanda sağlıklı bebeğin olur inşallah
Canım için rahat olsun dersen iki doktora takip ettir kendini mesela biri ozelde biri devlette olsun kontrol sıklığın nedir, benim şuan 3 hafta da 1 ,
Alt karnım şişti canım bayağı sert o hamile göbeği ama gaz ve hazımsızlık olunca 5 aylık hamile gibiyim.
Ben varım canım, kesip uzerine tuz atıp yiyorum
Ben hep ekşi şeyler istiyorum, oğlum da tatlı hastasıydım, bu hamilelikte tatlı okmasa da olur ama ekşi ve meyve olmadan olmaz, normalde asla meyve yiyen biri değilim.
Aynen öyle hep haftaya geçecek 1/2 haftaya geçecek diye diye 4.ayın içindeyim az daha dişimi sıkarsam doğuma kadar devam ederim diye düşünüyorumÖyle olacak sanırım, ben de bu uyku hali halsizlik bitti bitecek diye 4. Aya geldim. Hala bekliyorum![]()
BenGünaydın kızlar. Karnı belirginleşen var mı? Benim zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardı. Şimdi karnım çıktı mı çıkmadı mı anlamıyorum. Göbek gibi bişey mi nedir?![]()
Canım folik asiti zorda olda kullandım 3.aydan sonra bıraktım hatta tam dolmadan bıraktım pik halindeydi bulantılarım artık ilaçlarımı ayranla içtim ya da komposto ile içtim su bulandırıyordu midemi. Vitamin almıyorum alamıyorum şimdi bulantılarım azalınca kan ilacına başladım çünlü bende kansızlık var mecburen alıyorum onu da. Bulantılarımız tamamen geçtiğinde artık vitamin tavsiyelerini alacağız. Gerçekten 4.ayın içindeyim 15.haftadayım kusmasam da mide bulantısı yanması iştahsızlık tiksinme baş ağrısı halsizlik uyku hali hep devam ediyor. Vallahi daraldım KızlarArkadaşlar genelde herkes vitaminlerini rahat bi şekilde kullanıyo sanırım.
Ben bulantılarımdan dolayı 1 aydır d vitamini ve folik asiti bıraktım. Doktorum, bulantıların geçince tekrar kullanmaya başlarız sıkıntı yapma dedi.
bol bol yeşillik yiyerek arayı kapatmaya çalışırsın, haftda 1-2 kez balık ye dedi ama balık yiyemiyorum ve yeşillik olarak tek yiyebildiğim şey marul
Benim gibi olan folik asiti erkenden bırakan var mı acaba kendimi kötü hissetmeye başladım![]()
İnşaAllahhh canımmCanım folik asit ilk 3 ay kullanılıyor. 12. Haftada bıraktırıyorlar diye biliyorum sen 14 te görünüyorsun üzme kendini kullandıkların yeterli olmuşturD vitaminini bana 3. Aydan sonra başlatıcakmış öyle dedi doktor
Benim çıktı canım 15 haftanın içindeyiz kendini artık belli ediyor hatta kımıldamalarını bile hissediyorumGünaydın kızlar. Karnı belirginleşen var mı? Benim zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardı. Şimdi karnım çıktı mı çıkmadı mı anlamıyorum. Göbek gibi bişey mi nedir?![]()
Evet sorma ben midemi bulandırıyor zaten hep ağzımda bi acılık var sanki yutkunuyorum yutkununca da midem bulanıyor. Geniz akıntım hep var hamile olduğundan beri. Burun tıkanıklığı var bir de hep hapşırıyorum başından beri gebeliğin hep hapşırıyorum.Böyle böyle azalarak tamamen geçtiği günleri de görücez inşaAllah
Ağız tadında bozulmada var mı canım? Benim boğazımda damağımda sürekli bi acı tat var beni en çok rahatsız eden durumlardan biri de buO acı tadı yutkunmak işkence gibi
ne yesem de bu ağzımın tadı geçer diye farklı şeyler yemeye çalışıyorum ama hiç bişey bulamadım
Kusma olayı 12.haftamı bitirdiğim gibi kesildi canım ama mide bulantıları azalsada devam maalesef ama hissediyorum 1-2 haftaya tamamen kesilir inşaAllahhBenim de oyle agzimin tadi cok aci mide bulantısı iştahsızlık feci 12.haftaya yaklaştım tavan yaptı mide bulantısı bi de bas agrisi da eklenti bu günlerde kusmaya ramak kaldı yani 3 ay dolsun diye bekliom artikbende 12.haftayı bitirdiğim gibi
13+1 (yarım litre su içildi)Ben13+5deyim ve 43 kiloyum zayıf olduğumdan sanırım çok çabuk belirginleşti ben de bu kadar çabuk olmasını beklemiyodum şaşırdım
Allah yardımcın olsun canımm aramızda en ağır geçiren sendin bi de bi tane evladın var sana 2-3 kat daha zor olduCanım folik asiti zorda olda kullandım 3.aydan sonra bıraktım hatta tam dolmadan bıraktım pik halindeydi bulantılarım artık ilaçlarımı ayranla içtim ya da komposto ile içtim su bulandırıyordu midemi. Vitamin almıyorum alamıyorum şimdi bulantılarım azalınca kan ilacına başladım çünlü bende kansızlık var mecburen alıyorum onu da. Bulantılarımız tamamen geçtiğinde artık vitamin tavsiyelerini alacağız. Gerçekten 4.ayın içindeyim 15.haftadayım kusmasam da mide bulantısı yanması iştahsızlık tiksinme baş ağrısı halsizlik uyku hali hep devam ediyor. Vallahi daraldım Kızlar
Çıkmış göbişler artık büyüyorlar yaaa13+1 (yarım litre su içildi)![]()
Olmuş olmuş yerini belli etmiş bebiş maşaAllah13+1 (yarım litre su içildi)![]()
Canım benimde kusmalarım bitti ama arada bir koku bile tetikliyorKusma olayı 12.haftamı bitirdiğim gibi kesildi canım ama mide bulantıları azalsada devam maalesef ama hissediyorum 1-2 haftaya tamamen kesilir inşaAllahhama bu acı tat olayı biraz daha sürüyomuş sanırım
Allah yardımcımız olsun
Senin de tez zaman da hepsi kesilir inşaAllah canım![]()
Doktor kontrolüne kadar duracağım canım sonrasında geçmezse mecbur kullanacağım çok fazla ilaç kullandım kusmalardan dolayı o yüzden kullanmak istemiyorum ama senin dediğin rennie şurupsa eğer doktor onun tablet olanını kullan dedi ağızda emilen onu alıyorum akşamları yatmadan. Geçici iyi geliyor 1 saat sonra tekrar ediyor canım tamamen geçmesini bekleyeceğim artık canım. Ben en ağır geçirenlerden birisiyim ama çok şükür annem ve kardeşim baktılar. Allah bakacak kimsesi yollamayalara yardım etsin inşalalh gerçekten tek başına atlatılacak bişey değil canım.Allah yardımcın olsun canımm aramızda en ağır geçiren sendin bi de bi tane evladın var sana 2-3 kat daha zor olduhayırlısıyla 1-2 haftaya tamamen düzelicek inşaAllahh biraz daha sabır
Mide yanmalarında başladıysa doktor kontrolunde şurup almanı tavsiye ederim canım gerçekten çok rahatlatıyo
Bende gaviscon şurup kullanıyorum canım. Bence bu koku olayı biraz daha sürecek galiba ben ev de koku yüzünden yemek yapmıyorum. Dışardan yemek kokusu gelse hemen oda değiştiriyorum, saçımdaki şampuan kokusu bile rahatsız ediyo beniCanım benimde kusmalarım bitti ama arada bir koku bile tetikliyoragızda acı tat mide yanmalarına rennie tablet iyi geliyor banada doktorum vermişti