• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın
Günaydın kızlar. Karnı belirginleşen var mı? Benim zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardı. Şimdi karnım çıktı mı çıkmadı mı anlamıyorum. Göbek gibi bişey mi nedir? 😗
Benimde hep bir ayva göbeğim vardı şimdi baya çıktı herkes o yüzden erkek diyor hatta iki haftadır pantolonlarim falan olmuyor 🙈

Bende gaviscon şurup kullanıyorum canım. Bence bu koku olayı biraz daha sürecek galiba ben ev de koku yüzünden yemek yapmıyorum. Dışardan yemek kokusu gelse hemen oda değiştiriyorum, saçımdaki şampuan kokusu bile rahatsız ediyo beni😂 yeni doğum yapmış anne topuzu gibi olan saçımla geziniyorum ev de😂 taramıyorum bile kokuyu alıcam diye kocam benden soğumaz inşaAllah bu gidişle🤣
Aa ya canım bende parfüm falan sıkamıyorum deterjan kokuları kötü yapıo

Günaydın kızlar. Karnı belirginleşen var mı? Benim zayıf olmama rağmen göbeğim hep vardı. Şimdi karnım çıktı mı çıkmadı mı anlamıyorum. Göbek gibi bişey mi nedir? 😗
Ya benimde var ama hani regl olmadğında bir şişkinlik olur ya öyle gibide 😅 Arkadaşımda daha erken göbek değildir şişkinlik diyor bende anlayamadım 😂

9+0 rutin kontrölde öğrendim sebebi sağlıksız olmasıymış senin hiçbi suçun yok sağlıksız bebeği kaybetmen senin şansın dedi ama çok çok üzülüyorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum senin kaç haftalıktı geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda Rabbim yine nasip eder sağlıklısından bizlere de 🤲🏻
Benim üçüzdü canım ikisi 7 haftalık diğeri 10 haftalık kalbi durmuş kontrolde öğrendim ve kürtaj oldum

Benimde yemeklerden sonra, en fazla da akşamları çıkıyor. Bazen yumuşacık oluyor bazen sert oluyor. Tam kıvamında değil henüz 😅

Sen nasılsın seni sormayı unutmuşum 🥰🥰

Canım çok teşekkür ederim 🥰 🌸 6. haftada başlayan bulantılarla geçen bir yaz yaşadım. Bi 10 gün kadar memlekete gittik, ortam değişikliği ve prilam düzenli kullanmak iyi geldi. Zayıfladım baya iyi oldu 😅 şimdi havaların da serinlemesi ile inşallah daha iyi olacağız diye düşünüyorum. Prilami bırakınca yine başlıyor gibi bulantılar. Ne yapalım bitecek bir yerde artık🌸

Senin nasıl gidiyor, bulantın vs yoktur inşallah. Doktor ne diyor cinsiyete ☺️

Kusma olayı 12.haftamı bitirdiğim gibi kesildi canım ama mide bulantıları azalsada devam maalesef ama hissediyorum 1-2 haftaya tamamen kesilir inşaAllahh😍 ama bu acı tat olayı biraz daha sürüyomuş sanırım😔 Allah yardımcımız olsun🤲🏻
Senin de tez zaman da hepsi kesilir inşaAllah canım🥰
İNSAALLAH canim bebeğimiz saglikli olsun saglikla gelsin de herseye sabrediliyor

Benim üçüzdü canım ikisi 7 haftalık diğeri 10 haftalık kalbi durmuş kontrolde öğrendim ve kürtaj oldum

Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla kucağına alacağın Salih-Saliha evlatlar nasip etsin inşallah canım. Biz de yaşadık; İnan rabbimin hazineleri sonsuzdur💫

Yok canım ben ateşlendiğimee doktor günde 4 defa içebilirsin parolun gebelere zararı yok gebeler kullanabiliyor demişti bende mecbur günde 3 tane içiyordum yetmiyordu hatta serum olarak taktırıyordun çok daha iyi geliyordu.
Doğrudur canım ben yanlış yönlendirmek istemedim o yüzden 1 tane dedim :)

Bende gaviscon şurup kullanıyorum canım. Bence bu koku olayı biraz daha sürecek galiba ben ev de koku yüzünden yemek yapmıyorum. Dışardan yemek kokusu gelse hemen oda değiştiriyorum, saçımdaki şampuan kokusu bile rahatsız ediyo beni😂 yeni doğum yapmış anne topuzu gibi olan saçımla geziniyorum ev de😂 taramıyorum bile kokuyu alıcam diye kocam benden soğumaz inşaAllah bu gidişle🤣
Valla al benden de o kadar banyoda şampuan kokuları mahvediyor diyorum ya bi insan alt komşunun ne pisirdigimin kokusunu bile alır mi cok kotu yaaa

Ben🤗 13+5deyim ve 43 kiloyum zayıf olduğumdan sanırım çok çabuk belirginleşti ben de bu kadar çabuk olmasını beklemiyodum şaşırdım
Sen bendende zayıfsın canım ben 2 kilo almışım 45 tim 47 olmuşum. AA biz zayıfız ya daha çabuk çıkıyo sanırım benimde belli oluyor gören anlıyor yani hamile olduğumu. Şaşırıyorum bende 😂😂

Valla al benden de o kadar banyoda şampuan kokuları mahvediyor diyorum ya bi insan alt komşunun ne pisirdigimin kokusunu bile alır mi cok kotu yaaa

Kocamdan, cocukların kokusundan midem bulanıyordu benim 😅 bi kere yıkandığım duş jelinden midem bulandı, kendimden de midem bulandı 😬

Kızlar bebek arabası alan bir kac kisi vardi ben bugün bi baktımda joie tourist signature cok hafif cok kolay katlaniyot baya begendim alan var mi ya da fikri olan

Arkadaslar yarin benim kizim gibi ilkokula baslicak butun cocuklara verimli ve saglikli bir Eğitim yili dinliyorum 🤲🌾 hepsi cok seker cok tatli olacak eminim...

Benim kizim cok heyecanli :KK36: biraz sohbet ettik cok iyi geldi. Belki kendinizin cocugu baslamicaksa bile, etrafinizda ilkokula baslicak cocuk varsa duygularini sormaniz buyuk sevap bence 😌 kacirmiyalim firsati🙂

Cnm size birsey sorabilirmiyim? Bugday çimi tozunu nerden aldiniz birde markasini verebilir misiniz?
Merhaba ben bu markayı kullandım trendyoldan aldım hep :) umarım faydasını görürsünüz❤️❤️

Eklentiler

• A306438D-5AB3-4918-A1D6-3C478F4ED2A7.png
    A306438D-5AB3-4918-A1D6-3C478F4ED2A7.png
    596,3 KB · Görüntüleme: 38
Benimde yemeklerden sonra, en fazla da akşamları çıkıyor. Bazen yumuşacık oluyor bazen sert oluyor. Tam kıvamında değil henüz 😅

Canım çok teşekkür ederim 🥰 🌸 6. haftada başlayan bulantılarla geçen bir yaz yaşadım. Bi 10 gün kadar memlekete gittik, ortam değişikliği ve prilam düzenli kullanmak iyi geldi. Zayıfladım baya iyi oldu 😅 şimdi havaların da serinlemesi ile inşallah daha iyi olacağız diye düşünüyorum. Prilami bırakınca yine başlıyor gibi bulantılar. Ne yapalım bitecek bir yerde artık🌸

Senin nasıl gidiyor, bulantın vs yoktur inşallah. Doktor ne diyor cinsiyete ☺️
Ben iyiyim şükür 🥰🥰 bulantı yaşamadım 🤷‍♀️
Dün hiç bir şey demedi sanırım erken daha, gelecek haftalarda fetal DNA testinde belli olacak sanırım 🌿

Back