- 15 Ocak 2014
- 5.931
- 5.124
- 398
Merhaba normaldogum doğumda epidiral ücretsiz mi acaba ben unuttun üzerinden zaman geçtigi içinBenim var canım Anadolu sigorta. Hamile kalmadan 1 ay önce yaptırdım telefonla arayarak. 6.000 tlye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba normaldogum doğumda epidiral ücretsiz mi acaba ben unuttun üzerinden zaman geçtigi içinBenim var canım Anadolu sigorta. Hamile kalmadan 1 ay önce yaptırdım telefonla arayarak. 6.000 tlye
Gunaydinlar benim de oyle dis macunu mahvediyor bazen macun koymadan fircaliyorumAlt komşu gene iyiymiş ya, ben sokakta geçerken kokuları duyuyorum... en azından akşama ne pişirsem derdim pek olmuyor
Beni bu dönemde çok ilginçtir ki diş macunu tadı felaket tiksindiriyor ya nedendir bilmiyorum. Kullanmasam olmuyor Kullansam midem ağzıma geliyorçok sorun.
Evet karşılıyor diye biliyorumMerhaba normaldogum doğumda epidiral ücretsiz mi acaba ben unuttun üzerinden zaman geçtigi için
Canım çok teşekkür ediyorumGünaydın kızlar
marshmallow çok geçmiş olsun canım, korkma bebeği plasentası koruyor. Balık, tavuk gibi ürünleri bilinen yerden almak, yemek lazım tehlikeli. Eşin de zehirlendi mi peki?
Kızlar park yatak almayı düşünen varsa hepsiburada da yoyko sepette yüzde 20 indirimli 2300 tl ye düşüyor haberiniz olsun ben aldım.Aycoregi1 sendin sanırım yoyko isteyen yanlış hatırlamıyorsam
haberin olsun
![]()
Amin canımÇok geçmiş olsun canım rabbim seni ve bebeğini korusun
Dışarda salata da kesinlikle yeme, benim doktorun en büyük uyarısı o oldu kesinlikle yasak dedi. Sebzeleri hiç iyi yıkamıyorlar suyun altına tutup geçiyorlar, ilaç kalıntıları vs. Varsa onlar da zehirliyor bakteri geçebiliyor çünküCanım çok teşekkür ediyorumEşim de bir durum yok ama yanımızdaki 2 arkadaşımızdada zehirlenme belirtileri vardı
Çok geçmiş olsunKızlar iyi akşamlar bugün acillik oldum balık zehirlenmesi yaşadımishal uyuşma kalp atışı tansiyon yüksekmiş 14 9 çıktı baş agrısı için parol verildi damardan ultrason yokmuş acilde bebege bakamicaz dedi çok korkuyorum
![]()
ben her sabah karnıma elini götürüp günaydın dedirtiyordum alıştı artık kendisi selamlıyor bizim ekibiKızlar esiniz bebeğe alıştı mi yani nasil sorayım bilemedim benimki pek idrak edemedi galibakarnım büyüyünce mi eder acaba?
Evet benimki de öyle tam alışamadı :)Kızlar esiniz bebeğe alıştı mi yani nasil sorayım bilemedim benimki pek idrak edemedi galibakarnım büyüyünce mi eder acaba?
marshmallow çok geçmiş olsun. içini ferah tut hemen fark etmişsiniz , bol su tüketimiyle zaten temizlenmiştir vücut.
minseo güle güle kullanın , kurulumunu yapınca da gözlemlerini paylaşır mısın? ben park yatak istiyorum ama eşim ikeadan karyola tarzı almamızı daha mantıklı buluyor. çok arada kaldım
ben her sabah karnıma elini götürüp günaydın dedirtiyordum alıştı artık kendisi selamlıyor bizim ekibiama tabii bizim gibi his gelmiyor bence daha erkeklere nolursa olsun
![]()
Bebek doğunca beni daha mi az seveceksin diye soruyor şaka gibiEvet benimki de öyle tam alışamadı :)
İnşallah canım ama dünden kalma halsizlik ve kalp çarpıntısı var gene bir acile gidicemmarshmallow çok geçmiş olsun. içini ferah tut hemen fark etmişsiniz , bol su tüketimiyle zaten temizlenmiştir vücut.
minseo güle güle kullanın , kurulumunu yapınca da gözlemlerini paylaşır mısın? ben park yatak istiyorum ama eşim ikeadan karyola tarzı almamızı daha mantıklı buluyor. çok arada kaldım
ben her sabah karnıma elini götürüp günaydın dedirtiyordum alıştı artık kendisi selamlıyor bizim ekibiama tabii bizim gibi his gelmiyor bence daha erkeklere nolursa olsun
![]()
Sagol cnm teşekkür ederimÇok geçmiş olsun![]()
Haklısın canım bundan sonra çok birşey yemem dışarıdan dün akşamı gerçekten zor geçirdim aman sizler dikkatli olun hala baş agrısı kalp çarpıntısı var gene bir acile gidicemDışarda salata da kesinlikle yeme, benim doktorun en büyük uyarısı o oldu kesinlikle yasak dedi. Sebzeleri hiç iyi yıkamıyorlar suyun altına tutup geçiyorlar, ilaç kalıntıları vs. Varsa onlar da zehirliyor bakteri geçebiliyor çünkü
Haklısın canım bundan sonra çok birşey yemem dışarıdan dün akşamı gerçekten zor geçirdim aman sizler dikkatli olun hala baş agrısı kalp çarpıntısı var gene bir acile gidicem
Merhaba, heterozigot demek ilgili genlerin mutasyonlu olması demek. Yani anne veya babadan alinan bu genlerden biri tabiri caizse bozuk. Her ikisinden alınan da bozuk olursa homozigot oluyor bildiğim kadarıyla. Benim de mthfr genleri heterozigot. Bu da kanda pıhtılaşma ya sebebiyet veriyor. Ancak Dr lar mthfr günlerindeki mutasyonun önemli olmadigini, FV 5 geninin düşüğe neden oldugunu söyledi bana. Bu nedenle kan civitici ya da iğne kullanmıyorum. Bu sonuç size aitse bı an önce buna ilişkin de Dr unuzla görüşmeniz gerekirKizlar yorumlayabilen varmı Eki Görüntüle 3124836