2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaslar yarin benim kizim gibi ilkokula baslicak butun cocuklara verimli ve saglikli bir Eğitim yili dinliyorum 🤲🌾 hepsi cok seker cok tatli olacak eminim...

Benim kizim cok heyecanli :KK36: biraz sohbet ettik cok iyi geldi. Belki kendinizin cocugu baslamicaksa bile, etrafinizda ilkokula baslicak cocuk varsa duygularini sormaniz buyuk sevap bence 😌 kacirmiyalim firsati🙂
İNSAALLAH canim ALLAH yardımcınız olsun benim oğlumda anaokulu basliycak haftaya o da cok hevesli ben yarin onu yanimda seminere goturcrm heyecanını yensin okul ortamını görsün diye😊😊😊İNSAALLAH saglikla geçirirler bu eğitim öğretim yilini

Kızlar iyi akşamlar bugün acillik oldum balık zehirlenmesi yaşadım🥺😥ishal uyuşma kalp atışı tansiyon yüksekmiş 14 9 çıktı baş agrısı için parol verildi damardan ultrason yokmuş acilde bebege bakamicaz dedi çok korkuyorum 😣
Çok geçmiş olsun canım telaş yapma bebeğin sağlıklıdır Allahın izniyle.
Serum bitince başka hastanede bi baktır yine istersen kafan rahat etsin.
Balık zehirlenmesi nasıl oldu ben de yarın yemeyi düşünüyodum korktum şimdi😳

Valla al benden de o kadar banyoda şampuan kokuları mahvediyor diyorum ya bi insan alt komşunun ne pisirdigimin kokusunu bile alır mi cok kotu yaaa
Ayy tek değilmişim.. Benim alt komşunun yaptığı yemeklerin kokusuda banyo ve tuvalete siniyo çok saçma😒 o yüzden her girmem de ağzımı burnumu sarıyorum artık. Banyo yparken de maskeyle giriyorum bi süre sonra ıslanıyo ama olsun kokuyu az çok engelliyo😄 5 dk da hızlıca çıkmaya bakıyorum. Allah yardımcımız olsun valla bir an önce bunlarda azalır inşaAllah🤲🏻

Sen bendende zayıfsın canım ben 2 kilo almışım 45 tim 47 olmuşum. AA biz zayıfız ya daha çabuk çıkıyo sanırım benimde belli oluyor gören anlıyor yani hamile olduğumu. Şaşırıyorum bende 😂😂
Evet ya çok zayıfım ben 46 kiloyla hamile kaldım bi ara 42ye kadar düştüm, geçen hafta 43 kiloydum. Bulantılardan iştahsızlıktan 4 kilo vermiştim hiç kilo alamadım 4.aydan sonra almayı umuyorum😍

Çok geçmiş olsun canım telaş yapma bebeğin sağlıklıdır Allahın izniyle.
Serum bitince başka hastanede bi baktır yine istersen kafan rahat etsin.
Balık zehirlenmesi nasıl oldu ben de yarın yemeyi düşünüyodum korktum şimdi😳
Yarın muaneye gidicem canım burda çok hastane yok malesef🥺hiç bilgim yok canım biz izmir focadaydık orda bir balkçıya girdik baya bir kalabalıktı burda yiyelim dedik sardalya yedik ve şalgam suyu içtim yarım saat sonra ishal başladı sonra ateş basdı yüzüm birden kıpkırmızı oldu uyuştu her yerim acile gittik kan tahlili parollu damardan verdiler sonuçları bekleyemedik çıkmak zorunda kaldım yarın göstericem sonuçları doktora🥺

Yarın muaneye gidicem canım burda çok hastane yok malesef🥺hiç bilgim yok canım biz izmir focadaydık orda bir balkçıya girdik baya bir kalabalıktı burda yiyelim dedik sardalya yedik ve şalgam suyu içtim yarım saat sonra ishal başladı sonra ateş basdı yüzüm birden kıpkırmızı oldu uyuştu her yerim acile gittik kan tahlili parollu damardan verdiler sonuçları bekleyemedik çıkmak zorunda kaldım yarın göstericem sonuçları doktora🥺
Sabaha daha iyi olursun inşaAllah canımm üzme kendini, bol bol su iç vucudun çok su kaybetmesin❤️

Kızlar bebek arabası alan bir kac kisi vardi ben bugün bi baktımda joie tourist signature cok hafif cok kolay katlaniyot baya begendim alan var mi ya da fikri olan
Canım ben de dün joie litetrax 4Dlx aldım yanına da yine joie bebek koltuğu aldim

Canım ben de dün joie litetrax 4Dlx aldım yanına da yine joie bebek koltuğu aldim
AAyın14nde zam gelecekmis alayim bende dedim oto koltugu puset bebek arabasi acikcasi bebek arabasi cok hafif cok kolay katlaniyor tek elle dügmeye basinca katlaniyor ama sağlam mı kullanimi nasil hic yorumda bulamadim

AAyın14nde zam gelecekmis alayim bende dedim oto koltugu puset bebek arabasi acikcasi bebek arabasi cok hafif cok kolay katlaniyor tek elle dügmeye basinca katlaniyor ama sağlam mı kullanimi nasil hic yorumda bulamadim
Valla ben garanti olsun diye 2 ayrı e bebeğe gittim😀 hatta mağaza müdürünün de bebeği varmış 20 aylık ben bundan kullandım dedi. Aynen kapatma felan tek elle çok rahat sürüş cok keyifli tekerlekler felan hic zorlanmadan dönüyor. Ben baya bi denedim magazada 😀fiyat performans ürünü bence. Dediğin gibi zam gelecekmiş almak lazım

Valla ben garanti olsun diye 2 ayrı e bebeğe gittim😀 hatta mağaza müdürünün de bebeği varmış 20 aylık ben bundan kullandım dedi. Aynen kapatma felan tek elle çok rahat sürüş cok keyifli tekerlekler felan hic zorlanmadan dönüyor. Ben baya bi denedim magazada 😀fiyat performans ürünü bence. Dediğin gibi zam gelecekmiş almak lazım
Tesekkür ederim bende halledeyim ciksin aradan oto koltugu olarak joie i spin alıcam ondan kesin emin oldum bence bebek arabasindan daha önemli

Ayy tek değilmişim.. Benim alt komşunun yaptığı yemeklerin kokusuda banyo ve tuvalete siniyo çok saçma😒 o yüzden her girmem de ağzımı burnumu sarıyorum artık. Banyo yparken de maskeyle giriyorum bi süre sonra ıslanıyo ama olsun kokuyu az çok engelliyo😄 5 dk da hızlıca çıkmaya bakıyorum. Allah yardımcımız olsun valla bir an önce bunlarda azalır inşaAllah🤲🏻
Ben de oyle banyo yapmaktan cok eziyet çekmek gibi oluyor ama 3 ay dolunca hafifler sanırım

Kızlar iyi akşamlar bugün acillik oldum balık zehirlenmesi yaşadım🥺😥ishal uyuşma kalp atışı tansiyon yüksekmiş 14 9 çıktı baş agrısı için parol verildi damardan ultrason yokmuş acilde bebege bakamicaz dedi çok korkuyorum 😣
Cok cok gecmis olsun ALLAH şifalar versin bebek de iyidir İNSAALLAH

Tesekkür ederim bende halledeyim ciksin aradan oto koltugu olarak joie i spin alıcam ondan kesin emin oldum bence bebek arabasindan daha önemli
Aa evet bende ona baktım 😀onu da bu hafta halledicem inşallah. Dediğin gibi oto koltuğu çok çok önemli canım

Back