2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy tek değilmişim.. Benim alt komşunun yaptığı yemeklerin kokusuda banyo ve tuvalete siniyo çok saçma😒 o yüzden her girmem de ağzımı burnumu sarıyorum artık. Banyo yparken de maskeyle giriyorum bi süre sonra ıslanıyo ama olsun kokuyu az çok engelliyo😄 5 dk da hızlıca çıkmaya bakıyorum. Allah yardımcımız olsun valla bir an önce bunlarda azalır inşaAllah🤲🏻
Ayy o sadece bizde oluyor sanıyordum hergün deliye dönüyorum bu kokulardan milletin yaptığı yemek banyoda yemek kokusu olurmu hiç ya nası gelir o koku oraya hiç aklım almıyor ve sinir oluyorum 🤦‍♀️😔

Kızlar iyi akşamlar bugün acillik oldum balık zehirlenmesi yaşadım🥺😥ishal uyuşma kalp atışı tansiyon yüksekmiş 14 9 çıktı baş agrısı için parol verildi damardan ultrason yokmuş acilde bebege bakamicaz dedi çok korkuyorum 😣
Canım çok geçmiş olsun ya 😔 hangi balık yedinde böyle oldu 😔

Kızlar iyi akşamlar bugün acillik oldum balık zehirlenmesi yaşadım🥺😥ishal uyuşma kalp atışı tansiyon yüksekmiş 14 9 çıktı baş agrısı için parol verildi damardan ultrason yokmuş acilde bebege bakamicaz dedi çok korkuyorum 😣
Geçmiş olsun canim, ilk hamileligimde 7 aylikken filan gıda zehirlenmesi yaşadım cok şükür hicbisey olmadi gönlünü ferah tut. Kadın doğum doktoruna ulas istersen ona bir sor muayeneye geleyim mi diye ama bir sorun olacağını sanmıyorum

Canım tanıdık bilindik yerden alın taze olsun birşey olmaz bence doktorla konuştum bebege çok bu durum yansımaz dedi bol su iç dedi o kadar
Canım bende ilk hamile kaldığımda midye dolma yemiştim aynısı bende de oldu ishal bayılma ama çok şükür bebeğe bir etkisi olmado onlar korunaklı yerde her besinde gitmiyor zaten faydalı şeyler gidiyor 🙏🏼 Çok geçmiş olsun 🌸🌸

Valla al benden de o kadar banyoda şampuan kokuları mahvediyor diyorum ya bi insan alt komşunun ne pisirdigimin kokusunu bile alır mi cok kotu yaaa
Alt komşu gene iyiymiş ya, ben sokakta geçerken kokuları duyuyorum... en azından akşama ne pişirsem derdim pek olmuyor 😁
Beni bu dönemde çok ilginçtir ki diş macunu tadı felaket tiksindiriyor ya nedendir bilmiyorum. Kullanmasam olmuyor Kullansam midem ağzıma geliyor 😒 çok sorun.

Alt komşu gene iyiymiş ya, ben sokakta geçerken kokuları duyuyorum... en azından akşama ne pişirsem derdim pek olmuyor 😁
Beni bu dönemde çok ilginçtir ki diş macunu tadı felaket tiksindiriyor ya nedendir bilmiyorum. Kullanmasam olmuyor Kullansam midem ağzıma geliyor 😒 çok sorun.
Ben hamileligin başından beri öyleyim macundan tiksintimden dişlerimi fircalayamiyorum zar zor 2-3 günde bir ancak. Dedigin gibi büyük sıkıntı

Canım bende ilk hamile kaldığımda midye dolma yemiştim aynısı bende de oldu ishal bayılma ama çok şükür bebeğe bir etkisi olmado onlar korunaklı yerde her besinde gitmiyor zaten faydalı şeyler gidiyor 🙏🏼 Çok geçmiş olsun 🌸🌸
Haklısın cnm doktorda öle dedi tabi ultrasonda olmayınca hastanede durumunuda bilmiyorum o endişe veriyor inş bir durum yoktur🥺çok sagollasın cnm

Geçmiş olsun canim, ilk hamileligimde 7 aylikken filan gıda zehirlenmesi yaşadım cok şükür hicbisey olmadi gönlünü ferah tut. Kadın doğum doktoruna ulas istersen ona bir sor muayeneye geleyim mi diye ama bir sorun olacağını sanmıyorum
Sagol cnm ben il dışı dayım canım doktoruma ulaştım gıda zehirlenmesi bebegi çok etkilemez ama herhangi bir hastanede ultrasonda yarın baktırabilirsin dedi

Çok geçmiş olsun canım rabbim seni ve bebeğini korusun

Back